Şimdi Ara

Yanlış yermi bilmiyorum ama bi bakın bişey lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bana o kabloları saran fosforlu şeyden lazım adını bilmiyorum da adı nedir ve verde satılır yazarmısınız acaba

• sanal alışweriş yapcan:D yoksa şehri gez bulamassın hele bide antepse benim gibi ayakların şişene kadar geze kredi kartım olmadı içinde alamıorum babamınkide sanal alışverişe kapalı :D
  • adı ney onu bi bilsem sitelerden alış veriş yapıcam yada ona göre arıcam ismini bilen yazarsa sevinirim
  • kabloları kaplayan o şeyin adı UV kablo kaplama

Ayrıca Firebal.net e sonuna kadar guvenebılırsın

tarafımdan satılmakdadır el yapımı olrak
  • arkadaslar yeri burası değil ama,

SilverStone Power Supply Sessizleştirici alacağım fakat nasıl kullanacağım ıbılmıyorum firebal in sitesinde,
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=sst-pp02

kullanımı hakkıında bilgi vermemişler power supply in yerine sığmayacağına göre ne yapmam gerekiyor?

Ayrıca bir fikir buldm..
    Power supply im 230 wattlık, ama okadar çok uğultu yapıyorki müzik açıkken bile başınız ağrıyor..
    simdi kasanın içinde ps nin fanına uyacak bir boyutta fan var ve sanırım bu fanların maximum watt sınırları aynı.?
    ben sımdı bu buldugum fanı psu nun ıcındekı fanla değiştirsem ne fark olur ısı olarak?
    internette çok aradım fakat bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

• fark olmaz ama dikkat et fanı ters takma. psunun arkasındaki fanlar egsoz fandır. havayı dışarı üfletçen yani he bu arada psu fanları kasa içindeki gibi takılmaz. direk pcb üzreine lehimlidir. lehim makinan yoksa yapamazsın yani. yada içindeki fanın kablolarını kesip yeni fanınkileri kesik kablolara bağlıycan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaann -- 6 Mayıs 2008; 16:39:58 >
  • ama ben geçen aksam power supply in fanını cıkartıp temızledım bı guzel soketlıydi hepsi anyı sanırsam 3 pinli.... ne marka bir fan almalıyım acaba xS ayrıca pwer supplydeki fan içine doğru üflemiyormu? yanlısmı bılıyorum.. içindeki ısınan materyeli sogutmak değilmi görevi içeri giren bir hava yokki çıkartsın :D

Ayrıca kasamın kapağına flexy takmayı dusunuyorum fakat bundan once bırsey yaptım mantıklımı deılmı onu bilmiyorum, öndeki egsoz fanı ( hdd nin önünde duruyor önünde filtre oldugundan hava alamıyor die) çıkartıp yan kapaktaki havalandırma delğine taktım, fakat bu fan içindeki havayı dısarı verıyor. ilk basta ıcerı hava versın dıe takmıstım fakat sonra öbür türlü taktım içindeki sıcak havayı cıkartır die.. mantıklı bisimi yapmısım sizce?

tesekkürler yinede ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorenadesign -- 7 Mayıs 2008; 23:53:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.