Şimdi Ara

Yanlışlıkla kredi kartı başvurusundamı bulundum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 21 yaşındayım, vefat eden babamın kredi kartı ile ilgili bir bilgi almak için müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ama hiç ulaşamadım en son kendi tc mi girip başvurmayı denersem müşteri hizmetlerine bağlanır dedim ama başvur diyip tc girdikten sonra benden telefon numaramı girmemi istedi bende kapattım, şimdi içime oturdu böyle birşeyin olmuş olması mümkünmü? İçimde bi korku uyandırdı sadece, lütfen cahilliğimi mazur görün

• Eyeshi21 E kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile numaranızı sormuş ki dönüş yapıp kart talebinizi alacaklardı ama numara girmediğiniz için dönmeyeceklerdir. Bence sorun yok ama içiniz rahat etmiyor ise bankayı arayıp sorun, oldu ki kredi kartı çıkardılar gelince teslim almazsınız.
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    şubeden sordurttum bir talep yok dediler, umarım ilerde de olmaz :D yarın kart falan çıkarmazlar umarım başıma, bugün gözükmüyor ama yarın kim bilir ne derler .Hayatım boyunca bankalarla kılıç kalkan oynadığım için güvenemiyorum.Hatta 5 yıl önce ölüm belgesini verdiğim banka, babamın hesabını kapatmamış bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeshi21 -- 3 Haziran 2016; 14:37:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.