Şimdi Ara

Yanlışlıkla silinen mail ikonunu geri getirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.iphone 3g 8 gb kullanıyorum.yanlışlıkla sms,takvim,fotografar,youtube gibi ikonlardan mail olanını sildim.bunu geri getirmenin bi yolu var mıdır?
    format filan gibi bi şey yapılabiliyo mu?biraz yeniyim de eğer böyle bi konu daha önce açılmışsa kusura bakmayın.bulamdım bunun gibi bi şey.

şimdiden teşekkürler...

• restore ettin mi?
  • yok etmedim ama başka bi çarem yoksa restore edicem.
  • Dene bence baska turlu olmaz
  • o ikonu silmeyi nasıl başardınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

o ikonu silmeyi nasıl başardınız?

şöle oluyo: ikonlardan birisinin üstünde elinizi hiç çekmeden basılı tutunca ikonlar titreşmeye başlıyo ve üstlerinde bi çarpı işareti çıkıyo.o sırada çarpıya basınca hoooop yok oluyo.bu kadar basit:))

bilemiyorum acaba sadece benim telefonmu böyle sapıtıyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saçsız kral

quote:

şöle oluyo: ikonlardan birisinin üstünde elinizi hiç çekmeden basılı tutunca ikonlar titreşmeye başlıyo ve üstlerinde bi çarpı işareti çıkıyo.o sırada çarpıya basınca hoooop yok oluyo.bu kadar basit:))

Telefonun ana icon'larında çarpı işareti çıkmaz. Yani mail icon'unu o şekilde silemezsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: saçsız kral

quote:

Telefonun ana icon'larında çarpı işareti çıkmaz. Yani mail icon'unu o şekilde silemezsiniz

evet doğru sölüyosunuz ana ikonlarda çıkmıyomuş öle bi işaret.o zaman ben nasıl silmeyi başardım bunu? :)
    ben tekrar başka bi şeyi silmemek için denememiştim ama şimdi deneyince gördüm ki ana ikonlarda çarpı işareti çıkmıyomuş.
    neyse en iyisi restore ben daha fazla karıştırmıyım. :)

• categories, sbsettings ve bossprefs gibi uygulamalar istediğiniz iconların gizlenmesini sağlıyor. Farkında olmadan mail iconunu gizlemiş olabilirsiniz.
  • Yada bir yere taşımış olabilirsin iconu
  • telefonun bütün ayarlarını sıfırla.ayarlarda sıfırla diye bir yer var.ordan yap gelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 28 Ocak 2009; 18:02:16 >
  • @kel kral bossprefs yüklü mü iphone'unda
  • sen aşağıdan üst tarafa menüler arasına almışsındır farkında olmadan onların arasına bak
  • Ayarlar/>Sınırlamalarda olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PSPro Gamer

@kel kral bossprefs yüklü mü iphone'unda

saçsız kral olmasın
  • quote:

quote:

saçsız kral olmasın

muahahahaha
  • quote:

quote:

quote:

saçsız kral olmasın

muahahahaha

:)))))

kusura bakmayın cevap veremedim işlerim nedeniyle yoğundum.telefonu jail break siz kullanıyorum ama neden oldu anlamadım.restore yaptım düzeldi.
    başka bi yol bulamadım.menulere filan baktım kaydırma filan olmamış.bu tip garip problemler hep beni mi buluyo bende mi sorun var anlamadım.ps3 ümü 2 kere değiştirdim bu üçüncüsü,iphone desen ortada neyse sorun çözüldü.ilgilen herkeses teşekkürler.saçsız (kel) kral dan sevgilerle:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçsız kral -- 30 Ocak 2009; 11:32:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.