Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

arkdaşlar bana yardım edebilirmisiniz 55 gün oldu dispute açtım kabul etmedi napmam lazımm???

escelate dispute demeniz yeter.

usually about 60 days , sometimes may early , sometime may delay , I have extend 30 days for you , please close the dispute and wait , thanks!

mesaj attım 55 gündür gelmedi diye bunu yazdı bana napmalıyım hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

arkdaşlar bana yardım edebilirmisiniz 55 gün oldu dispute açtım kabul etmedi napmam lazımm???

escelate dispute demeniz yeter.

usually about 60 days , sometimes may early , sometime may delay , I have extend 30 days for you , please close the dispute and wait , thanks!

mesaj attım 55 gündür gelmedi diye bunu yazdı bana napmalıyım hocam

Dispute kapatmayın sakın.
    Escelate dispute basın hatta.
    Adam size daha uzun sürebilir süreyi uzattim demiş. Kapatmayın disputeyi . Escelate yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin postalar ile aynı şekilde işliyor benim postalar :D China air registered mail yazıdığı halde yanwen ile gönderdi 1 satıcı bilginize. Mutlaka not düşün yanwen ile gönderme diye gönderirse problem çıkartın :D Gerçe benim ilk alışverişlerim oldu bakalım ne zaman ulaşacaklar bana...

Destination Country-Turkey

Original Country-Yanwen[5100014891497] To China Post Air Mail[5100014891497]

2015-01-18 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2015-01-18 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
    2015-01-16 20:00 GuangZhou Despatched from GuangZhou Yanwen Sorting Center
    2015-01-16 18:00 GuangZhou Arrived at GuangZhou Yanwen Sorting Center

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 18 Ocak 2015; 14:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Sizin postalar ile aynı şekilde işliyor benim postalar :D China air registered mail yazıdığı halde yanwen ile gönderdi 1 satıcı bilginize. Mutlaka not düşün yanwen ile gönderme diye gönderirse problem çıkartın :D Gerçe benim ilk alışverişlerim oldu bakalım ne zaman ulaşacaklar bana...

Valla bir telefon kılıfı sipariş verdim artık 60-70 günde gelir satıcı güvenilir olunca yanwenlede yollasa bir şekilde ulaşıyor

• Hocam benim satici 10 dolar altina 2.8 dolar kargo ucreti istiyordu. Tamamladim 10 dolari yanwen ile gondermis. Bu yüzden kizdim urun gelsede gelmesede 1 yildiz verip yorum olarakta 10$=Yanwen yazip birakacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Hocam benim satici 10 dolar altina 2.8 dolar kargo ucreti istiyordu. Tamamladim 10 dolari yanwen ile gondermis. Bu yüzden kizdim urun gelsede gelmesede 1 yildiz verip yorum olarakta 10$=Yanwen yazip birakacagim.

Bazıları o kadar iyi ki helal olsun diyorum. Ama sizin satıcı çıkarcıymış maalesef

• kargolarda sorun m u var?
  • Beyler hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?

• saat 12 de sipariş verdiğim ürün gece 9 da kargolanmış. satıcı bi takip numarası verdi acaba takip numarası doğru mu. daha sistemden göremiyorum. Hangi şirkettin takip numarası oluyor

YC448188181YW
  • Bugün gümrüğü bu yanwenin verdiği kodla aradım. (biliyorum işe yaramıyor ama umut fakirin ekmeği :D) Dediler çinden gelen ürünlerde R ile başlar vsvs bunları duyacağımı biliyordum ama. Neyse kapattım telefonu. Sonra oturduğum ilin ptt dağıtım merkezini aradım. Gümrük ekibinin telefon numarasını verdiler. Onlarda aynı şeyi dedi. En son şunu dedim adama ben her gün gelip sorsam. Gelenler içinden birlikte baksak var mı diye olur mu dedim. O da siz bilirsiniz. 2. kata 215 nolu odaya gelin sorun madem dedi. Ben de şimdi sormaya gidiyorum :D İnşAllah elim boş dönmem.
  •  YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
    58 gün oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinedu -- 19 Ocak 2015; 14:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinedu

58 gün oldu

@yasinedu abo naptınız hocam siz öyle. Üzüldüm sizin adınıza. 3 farklı ürün aldığım için 3 farklı satıcım vardı yani, dün kargo hala gelmedi diye mesaj atmıştım. Tabi bu dediklerim eBay'den oluyor. Hatta paypal ile de çözüm merkezinden itiraz oluşturdum. Bugün 2sinden cevap geldi. Paranızı iade edelim gibisinden. Bende onay verdim bakalım. Eğer ürün elinize ulaşırsa da tekrar yollarsınız diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

yanwen bilgilendirmeleri kesin sahte.

sadece girilen ilk bilgiler gerçek ilk bilgi girişinden itibaren sistem otomatik oalrak

- ilk kayıt tarihinden 2 gün sonra beijing gibi ülkeden çıkış yapacağı havalimanı merkezine giriş yaptı gösteriyor.
    - ondan 1 gün sonra gönderilmeye hazırlandı bilgisini giriyor.
    - ondan bir gün sonra ke852 uçuşla gönderildi bilgisini giriyor hatta sistem sapıtıp o tarihte ulaştı bilgisi veriyor 1 gün içinde çinden türkiyeye girmiş gibi.
    - en son olarak son kayıttan 1 gün sonrada otomatikman gene türkiyeye girdi diyor.

siz ürün geldi 2-3 güne gelir derken o ülkeye girdi denen tarihten 30 gün sonra ürün kapınıza geliyor.

ne olursa olsun geliyor biraz uzun sürüyor ama geliyor.

bende hala shenZhen Handed over to Beijing Post yazıyor
    6 gün olmuş bakalım gelicekmi

Bende 28 gundur oyle yaziyor daha te ye girmedi ayni yazi duruyoe :D

• Haha bir yanwen klasiğide benden hatta 2 :D 2 Farklı satıcıdan farklı günlerde aldım. 2 side cihna post yazıyordu yanwen ile gönderdiler buyrun iki kargonunda durum bu:D

2015-01-20 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
    2015-01-19 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2015-01-16 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
    2015-01-16 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center
  • Satıcı süre uzatımına gitti 8 gün sonra sonlanacak.Ürünü tekrar göndereyim dedi. "China post registired air mail" ile gönderirse kabul edebileceğimi belirttim. Kabul etmezse dispute açacağım yanwen
  • 4 dolara samsung mhl kablo almıştım kasım ayında c.tesi günü geldi... aralıkta dispute açıp para iadesi almıştım.
  • 22 gün oldu hala bu şekilde.

Original Country-Yanwen[18052459392BJ] To China Post Ordinary Small Packet Plus[18052459392BJ]
    2014-12-31 15:00 ShenZhen Handed over to Beijing Post
    2014-12-29 20:00 ShenZhen Departured from ShenZhen Yanwen Sorting Center and Despatched to the China Post
    2014-12-29 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center
  • Bana bir arkadaş yardım ederse sevinirim. Satıcıya paypal ile itiraz şikayeti açtım ürün gelmedi diye. Ebay ile ban mesaj atmış hak talebini kapatın öyle yollarım paranı diyor. İngilizcesi kuvvetli birisi lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlreadyTR

quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

yanwen bilgilendirmeleri kesin sahte.

sadece girilen ilk bilgiler gerçek ilk bilgi girişinden itibaren sistem otomatik oalrak

- ilk kayıt tarihinden 2 gün sonra beijing gibi ülkeden çıkış yapacağı havalimanı merkezine giriş yaptı gösteriyor.
    - ondan 1 gün sonra gönderilmeye hazırlandı bilgisini giriyor.
    - ondan bir gün sonra ke852 uçuşla gönderildi bilgisini giriyor hatta sistem sapıtıp o tarihte ulaştı bilgisi veriyor 1 gün içinde çinden türkiyeye girmiş gibi.
    - en son olarak son kayıttan 1 gün sonrada otomatikman gene türkiyeye girdi diyor.

siz ürün geldi 2-3 güne gelir derken o ülkeye girdi denen tarihten 30 gün sonra ürün kapınıza geliyor.

ne olursa olsun geliyor biraz uzun sürüyor ama geliyor.

bende hala shenZhen Handed over to Beijing Post yazıyor
    6 gün olmuş bakalım gelicekmi

Bende 28 gundur oyle yaziyor daha te ye girmedi ayni yazi duruyoe :D

aynen bendede daha değişiklik olmadı
  • iqra kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcıyla görüş. Bir sıkıntı olabilir. Benimde aynı ezber şekilde yazdılar arkadaşlar :D Bakalım ne zaman gelecek.

2015-01-21 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)

2015-01-20 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
    2015-01-19 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch

Edit: Gerçe yanlış bilgi vermeyeyim. Small packet plus yazanların hepsinin ilerleyişi aynı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 20 Ocak 2015; 20:11:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.