Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'ye girdi olayı aldatmaca bence.

6 ay içinde kargo elinize ulaşmazsa para iadesi yapın

bana 4 adet farklı satıcı üzerinden yanwen kargo ile bitki tohumu gelecek kimi 20 gün kimi 30 gün de halen yolda
  • 39 gün oldu havada asılı kaldı galiba... Tr girişi bile yok...

Original Country-Yanwen[YA406131022CN] To Swiss Post[YA406131022CN]
    2014-12-13 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
    2014-12-13 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center
  • Arkadaşlar benim takip kodum RG104844022CN ama hiçbir şekilde görünmüyor ürün bilgilerim, açık anlaşmazlık açtım satıcı reddetti ben de ek süre istedim ve bir daha anlaşmazlık başlattım ürünü yolladığını söylemişti başka adam gibi cevap da vermiyor şuan ürün koruma sürem doldu ama anlaşmazlık başlattığım için onun süresi var 3 gün daha o bittiğinde ne oluyor paramı iade alıyor muyum yoksa satıcının hesabına mı geçiyor? birde takip nosuna bakar mısınız görebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuaririnka

Arkadaşlar benim takip kodum RG104844022CN ama hiçbir şekilde görünmüyor ürün bilgilerim, açık anlaşmazlık açtım satıcı reddetti ben de ek süre istedim ve bir daha anlaşmazlık başlattım ürünü yolladığını söylemişti başka adam gibi cevap da vermiyor şuan ürün koruma sürem doldu ama anlaşmazlık başlattığım için onun süresi var 3 gün daha o bittiğinde ne oluyor paramı iade alıyor muyum yoksa satıcının hesabına mı geçiyor? birde takip nosuna bakar mısınız görebiliyor musunuz?

Siparişi vereli kaç gün oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benimde yanwen den bir urunum gelecek ama sorum o degil.

Arkadaslar bu kur farki nasil hesaplaniyor.
    Dolarin gece fiyati 2.40 iken benden 1 dolar basina 2.75 tl cekti kuveyt turk. Siz hangi bankayi kullaniyorsunuz.
    Birde dolar hesabim olmasina ragmen tl hesabimdan cekmis parayi.
    Yardimci olur musunuz?
    aliexpressten 9.46 dolarlik alisveris=26.09 tl olarak cekilmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Hocam satıcıyla görüş. Bir sıkıntı olabilir. Benimde aynı ezber şekilde yazdılar arkadaşlar :D Bakalım ne zaman gelecek.

Destination Country-Turkey

2015-01-21 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)
    Original Country-Yanwen[5100014891497] To China Post Air Mail[5100014891497]

2015-01-20 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
    2015-01-19 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2015-01-18 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2015-01-18 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
    2015-01-16 20:00 GuangZhou Despatched from GuangZhou Yanwen Sorting Center
    2015-01-16 18:00 GuangZhou Arrived at GuangZhou Yanwen Sorting Center

Edit: Gerçe yanlış bilgi vermeyeyim. Small packet plus yazanların hepsinin ilerleyişi aynı sanırım.

satıcıyla görüştüm. Süreyi hemen uzattı. Çinde gümrükte youğunluk var dedi. bu sebeble geçikmiş. süre bitimine kadar bekliyecem gelmezse dispute açarım.
  • Hocam bankalar herkesin tabir ettiği şekilde yasal tefeci. Ben iş bankası kullanıyorum. Özellikle müşteri temsilcisine bağlandım inciğine cinciğine rahat 1 saat konuştum. Doları takip etmek için link bile aldım. Fakat söylediklerinin hiçbiri tutmadı. Bana dediği bir önceki gün dolar kapanış kurundan hesaplanır. Ama buda senin hesabına yansıdığı tarihten bir önceki gün olur. Yani bugün aldın hesaba bugün yansır ise dün olan kur üzerinden, Eğer 3 gün sonra yansır ise yansıdığı günün 1 gün önceki kur hesabı üzerinden fiyatlandırlır. Tabi hiçbir zaman böyle olmadı hep takip etmeye çalıştım hep fazlasını çektiler. Yalancılıkta var bankalarda tabiki... Demiyor biz ekstra masraf alıyoruz. Dese zaten biz bunu bile bile alışveriş yapacağız. Yani bu aralarda dolar yüksek aslında bir arkadaş dahada artıcak dedi. Keşke düşük iken alışveriş yapsaymışım diyorum. Şuan acil almam gereken şeyler var yüksek diye alamıyorum :( Dünde paylpal kurundan cevirme yaparak alışveriş yaptım. Paypalın hesabıma yansıtacağı para daha düşük çıktı bankandam :D Adamlar makbuz gönderdi, bankamın hesabına baktım 50 kuruş daha fazla yansıtıyor banka... Paypal bile şuan daha avantajlı hale geldi ama malesef banka keyfi yansıtma yaptığı için bir anlamı kalmıyor.

@iqra Tamamdır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 22 Ocak 2015; 12:39:41 >
  • bu 180 le başlayıp BJile biten kargo numaraları hiç türkiyeye girdi göstermiyor galiba sizinkilere de dikkat ettim. gerçi diğerleri girdi diyor ama onlar da aynı hiçbiri ulaşmadı daha bakalım
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Hocam bankalar herkesin tabir ettiği şekilde yasal tefeci. Ben iş bankası kullanıyorum. Özellikle müşteri temsilcisine bağlandım inciğine cinciğine rahat 1 saat konuştum. Doları takip etmek için link bile aldım. Fakat söylediklerinin hiçbiri tutmadı. Bana dediği bir önceki gün dolar kapanış kurundan hesaplanır. Ama buda senin hesabına yansıdığı tarihten bir önceki gün olur. Yani bugün aldın hesaba bugün yansır ise dün olan kur üzerinden, Eğer 3 gün sonra yansır ise yansıdığı günün 1 gün önceki kur hesabı üzerinden fiyatlandırlır. Tabi hiçbir zaman böyle olmadı hep takip etmeye çalıştım hep fazlasını çektiler. Yalancılıkta var bankalarda tabiki... Demiyor biz ekstra masraf alıyoruz. Dese zaten biz bunu bile bile alışveriş yapacağız. Yani bu aralarda dolar yüksek aslında bir arkadaş dahada artıcak dedi. Keşke düşük iken alışveriş yapsaymışım diyorum. Şuan acil almam gereken şeyler var yüksek diye alamıyorum :( Dünde paylpal kurundan cevirme yaparak alışveriş yaptım. Paypalın hesabıma yansıtacağı para daha düşük çıktı bankandam :D Adamlar makbuz gönderdi, bankamın hesabına baktım 50 kuruş daha fazla yansıtıyor banka... Paypal bile şuan daha avantajlı hale geldi ama malesef banka keyfi yansıtma yaptığı için bir anlamı kalmıyor.

@iqra Tamamdır hocam.

Paypal kullanayim o zaman hocam bende.
    Cunku cok farkli rakamlar cekiyor.
    2.40 beklerken 2.75 uzerinden cekim yapmis.

• Bence alışveriş yapma. Paypal ucuz çevirsede bankan yine bildiğini yansıtıyor bilgine... Gerçe daha yansımadı ama sanalkarttan 50 kuruş daha fazla düştü, paypal makbuzuna göre bakınca. Yansıyınca görecegiz neyin ne olduğunu. Ama yine istedikleri fiyatı yansıtabiliyormuş bankalar paypal temsilcisi söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Arkadaşlar benim takip kodum RG104844022CN ama hiçbir şekilde görünmüyor ürün bilgilerim, açık anlaşmazlık açtım satıcı reddetti ben de ek süre istedim ve bir daha anlaşmazlık başlattım ürünü yolladığını söylemişti başka adam gibi cevap da vermiyor şuan ürün koruma sürem doldu ama anlaşmazlık başlattığım için onun süresi var 3 gün daha o bittiğinde ne oluyor paramı iade alıyor muyum yoksa satıcının hesabına mı geçiyor? birde takip nosuna bakar mısınız görebiliyor musunuz?

11 Aralık 2014'te sipariş verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsmaD. -- 22 Ocak 2015; 22:56:48 >
  • quote:

quote:

quote:

anlasmazlık süresi dolana kadar satıcı mesaj atmazsa aliexpress olayı üsteleyip size bir takım sorular soracak
    siz de kargo sorgulama ekranının fotoğrafını felan atarsınız anlatırsınız olayı. sonra aşama aşama sorulardan sonra paranız iade edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

bu 180 le başlayıp BJile biten kargo numaraları hiç türkiyeye girdi göstermiyor galiba sizinkilere de dikkat ettim. gerçi diğerleri girdi diyor ama onlar da aynı hiçbiri ulaşmadı daha bakalım
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

Bendede ayni 180 ile baslayan kargolar hala tr ye girmedi

• AlreadyTR kullanıcısına yanıt
    60 gün olan Türkiye ye gelmeden eve geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

60 gün olan Türkiye ye gelmeden eve geldi

15 gün oldu benimde inşallah 2 ay kadar uzun sürmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

anlasmazlık süresi dolana kadar satıcı mesaj atmazsa aliexpress olayı üsteleyip size bir takım sorular soracak
    siz de kargo sorgulama ekranının fotoğrafını felan atarsınız anlatırsınız olayı. sonra aşama aşama sorulardan sonra paranız iade edilir.

anlaşmazlık süresi doldu şuan hesabıma iadenin yatması için süreç başlamış görünüyo henüz aliexpressten iletişime geçen falan yok bakıcaz bakalım çok saol yine de..
    Bu arada ne diyosun biraz daha beklesem gelir mi acaba ürün yoksa başka satıcıdan mı alsam aynı üründen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emraheroglu52

Arkadaşlar kargolarım aşağıda hala bekliyorum. Bu konuda kimi yada kimleri aramalıyım. Yoksa beklemelimiyim.

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

Benim kargoda aynı uçakla gelmiş uçuş numarası aynı
    2015-01-26 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)
    Original Country-Yanwen[5100019032760] To China Post Air Mail[5100019032760]
    2015-01-24 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
  • 2015-01-07 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)
    Original Country-Yanwen[YC420558647YW] To China Post Air Mail[YC420558647YW]

2015-01-06 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
    2015-01-05 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2015-01-04 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2015-01-04 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
    2015-01-02 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
    2015-01-02 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center

bekliyorum hala , sözde ayın 7 sinde gelmiş ama bence yanlış bilgi veriyor sistem.
    Böyle hızlı gelse millet chinise post yerine bunu tercih eder.
  • Protection süresi bitiyor 1 gün kaldı gelmedi hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Protection süresi bitiyor 1 gün kaldı gelmedi hala

kargo sistemi çökmüştür

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.