Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quardian62

quote:

Orijinalden alıntı: emraheroglu52

Arkadaşlar kargolarım aşağıda hala bekliyorum. Bu konuda kimi yada kimleri aramalıyım. Yoksa beklemelimiyim.

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

Benim kargoda aynı uçakla gelmiş uçuş numarası aynı
    2015-01-26 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)
    Original Country-Yanwen[5100019032760] To China Post Air Mail[5100019032760]
    2015-01-24 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852

Sizde bilgi alamadınız sanırım. PTT henüz giriş yapmadığını yada sistemde kaydı yok diyor.
  • benim bugün ülkeye giriş yaptı sizce ne zaman gelr
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kargolarım aşağıda hala bekliyorum. Bu konuda kimi yada kimleri aramalıyım. Yoksa beklemelimiyim.

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

Benim kargoda aynı uçakla gelmiş uçuş numarası aynı
    2015-01-26 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)
    Original Country-Yanwen[5100019032760] To China Post Air Mail[5100019032760]
    2015-01-24 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852

Sizde bilgi alamadınız sanırım. PTT henüz giriş yapmadığını yada sistemde kaydı yok diyor.

Aynen öyle hocam en son dün Türkiye'ye giriş yapmış gibi görünüyor sonrası yok. Ben uçuş numarasını vs kaydettim bekleyecem süre azalırsa satıcıdan süreyi uzatmasını isteyecem eğer kargo gelmese dispute yapacağım . Ayrıca ptt kargo il müdürlüğüne gidip uçuş no ile adıma gelen kargoyu kontrol ettireceğim. Şayet ortada kaybolma varsa bu hırsızlıktır bunu yapan olursa tespit ettireceğim . Üç kuruşluk mal için adamlar kendi ekmekleriyle oynuyorlar ve insanları mağdur ediyorlar. Şayet kargoma ulaşırsam satıcıya parasını direkt havale geçecem. Benim mağduriyetim ortadan kalkarsa satıcı niye mağdur olsunki , bunun birde öteki tarafı var Allah hesabını sorar.
  • 2015-01-26 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
    2015-01-25 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2015-01-24 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2015-01-24 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
    2015-01-23 20:00 ShangHai Despatched from ShangHai Yanwen Sorting Center
    2015-01-23 18:00 ShangHai Arrived at ShangHai Yanwen Sorting Center

510 ile başlayan siparişim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quardian62 kullanıcısına yanıt
    uçuş numarası ile takip ediliyor mu ki?

bi de ankarada nereye gelir bu kargolar?
    benim adres keçiören

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu nedir yahu ne kadar magdur kisi sayisi fazla cok iskillendim dun postaneye gidip aldigim china post air mail ile gelen urunlerimden biri iki adet sd card'di 13 gunde geldi digeri fish eye lens'di buda 25 gunde geldi simdi 3 adet siparis bekliyorum yanwenle ve hepside bere gunleri aralikli olarak siparis vermistim biri 28gun oldu hala TRye bile giris yapmadi 10gun suresi kaldi dispute acmak icin diger berelerin ise 22 gun oldu birinin 15 gunu kaldi digerininde 36 gunu kaldi onceden bu kargo firmasini arastirsaydim bu durumlara dusmezdim birdaha $1-2 veririm boyle takipsiz kargolarla ugrasmam.Hocam siparisleri gelenler yesillendirirse sevinirim.
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

uçuş numarası ile takip ediliyor mu ki?

bi de ankarada nereye gelir bu kargolar?
    benim adres keçiören

Hayır takip edilmiyor ancak bu kargonun kaydı tutulmuyor anlamına gelmiyor . kargonun kimin adına geldiğinive nerden geldiğini söylemeniz yeterli olur . Kayıtlardan nereden sonra kaybolmuşsa anlaşılır ve sorumlu bulunur.
  • Arkadaşlar bakın ne buldum , bir sitede kargo firmalarının türkiye temsilcileri numaraları var doğrumu bilmiyorum bazı nedenlerden arayamadım ama istanbulda .

Yanwen Logistics İstanbul,Turkiye Tel : +902126620700 05326827975 n
    umarayı veren link
    rcs-turkey.net
    Sayfa bulunamadı | USPS Parcelshop Tel : +90 532-6827975
    http://rcs-turkey.net/?page_id=4848

İşe yararmı bilmiyorum , Kontrol eden bir arkadaşımız olursa sonucu yazabilirmi.
  • quote:

Arkadaşlar bakın ne buldum , bir sitede kargo firmalarının türkiye temsilcileri numaraları var doğrumu bilmiyorum bazı nedenlerden arayamadım ama istanbulda .

umarayı veren linkhttp://rcs-turkey.net/?page_id=4848
    İşe yararmı bilmiyorum , Kontrol eden bir arkadaşımız olursa sonucu yazabilirmi.

aradım bu numarayı ve bilgi aldım ürün gümrüğe takılmış normalde bilgilendirme kağıdı gelmeliydi ama bana gelmedi öyle bir şey. onun dışında bi saçmalık da şu ki 39.75$ 'lık ürünüm 120$ görünüyormuş ve bana gümrük ücreti 180TL istendi bu ücreti yatırmadan ürünümü alamıyorum :S
    Ürününün üsresi oldukça fazla olanlar bir arayın öğrenin derim sizinki de gümrüğe takılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuaririnka

quote:

Arkadaşlar bakın ne buldum , bir sitede kargo firmalarının türkiye temsilcileri numaraları var doğrumu bilmiyorum bazı nedenlerden arayamadım ama istanbulda .

umarayı veren linkhttp://rcs-turkey.net/?page_id=4848

aradım bu numarayı ve bilgi aldım ürün gümrüğe takılmış normalde bilgilendirme kağıdı gelmeliydi ama bana gelmedi öyle bir şey. onun dışında bi saçmalık da şu ki 39.75$ 'lık ürünüm 120$ görünüyormuş ve bana gümrük ücreti 180TL istendi bu ücreti yatırmadan ürünümü alamıyorum :S
    Ürününün üsresi oldukça fazla olanlar bir arayın öğrenin derim sizinki de gümrüğe takılmış olabilir.

bu işleri bilen bir arkadaşla konuştum bu numaraya güvenme bir arkadaşın başına geldi böyle internetten buldu telefon numarası aradı ürününüz gümrükte şuannda gümrük vergisi x TL ödemeniz gerekiyor size mail ile hesap numarasıı atıyorum demiler çocuk bilmiyormuş göndermişparayı sonra ne bidaha telefon açılmış ne ürünü alabilmiş. Eğer ürünün gümrüğe takılsaydı gerçekten PTT'den sana bildiri kağıdı gelirdi sen de Genel Merkeze gider ürünü kendin alırdın resmi kurumlar sana hesap nuarası verip para istemezler dedi siz de pek güvenmeyin derim ben.
  • quardian62 kullanıcısına yanıt
    Hocam siteye ilk girdigimde farketmemistim biraz once tekrar girdim tum lojistik kargo firmalarinin numarasi ayni bence para tuzagi paranizi kaptirmayin derim

• Ozaman en iyisi ptt kargo il müdürlüğünün yolunu tutmak olacak heralde , ben birkaç gün bekleyeceğim gelmese gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirswager

Hocam siteye ilk girdigimde farketmemistim biraz once tekrar girdim tum lojistik kargo firmalarinin numarasi ayni bence para tuzagi paranizi kaptirmayin derim

evet ben ilk girdiğimde farkettim öyle aradım onun nedeni adamın demesine göre o sitede yazann firmaların hepsi onların sorumluluğundaymış..
  • Soylemleri cok basit,site de onca lojistik firmasi var 2telefon numarasiyla isleri halletmeleri kulaga imkansiz geliyor buda guvensizligi ortaya koyuyorbence hic bulasmayin derim ama ne yapicagimiz konusunda fikrim dahi yok care open dispute insan demeden de edemiyor onca gunu bosuna mi bekledik diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 28 Ocak 2015; 2:37:46 >
  • Flight KE 852 Uçağı bende de mevcut 7 sinde kargolamış 12 sinde gelmiş gözüküyor Aralık ayının.50 gün oldu gelicek inşallah.
  • Hocam o degilde satici bile diyor teslim edilene kadar guncellenmez falan diye konustum 30gun oldu hala ulkeye bile giris yapmadi diye o da normaldir teslim edilene kadar guncellenmiyor zaten falan yazmis sureyi uzatmis 8gun kalmisti 66gun yapmis.Umarim gelir..

• 2015-01-26 00:00 ShangHai Handled by Airline-(Yanwen's Track End)
    2015-01-25 00:00 ShangHai Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2015-01-24 00:00 ShangHai Arrived at ShangHai Internationg Mail Center
    2015-01-24 00:00 ShangHai Internationg Mail Center Received
    2015-01-23 20:00 ShangHai Despatched from ShangHai Yanwen Sorting Center
    2015-01-23 18:00 ShangHai Arrived at ShangHai Yanwen Sorting Center

Bu durumda ne olur arkadaşlar lanet olsun china post diye aldık yanwen filan nedir ya şikayet etmek lazım 1 puanı basıcam zaten !
  • Sipariş verdiğim ürünün sayfasında gönderim kanalı olarak China Post Registered Airmail yazıyordu ama China Post Ordinary Small Packet Plus olarak yollamışlar.

China Post Ordinary Small Packet Plus 02002124396

Böyle takip kodu olur mu yoksa beni mi yiyor bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

60 gün olan Türkiye ye gelmeden eve geldi

çok ilginç. 32 gün oldu hala ShenZhen Handed over to Beijing Post yazısı kalıyor. Kıllanmaya başladım
  • Airline,Flight No. KE852 baya meshur olmus bu ucak arkadas benim kargoda bu ucakla gelnis su anda "kulaginin arkasina uflenmis piyasalar" gibi tedirgin oldum :D kargom zamaninda gelmez ise dispude acicam china post yerine ucuz diye yanwen tercih edilmis. Eger urun gelirse parayi ulastiririm kimsenin hakki kimseye gecmesin

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.