Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mervealtuntas kullanıcısına yanıt
    kargo takip numarası , ilk önce satıcılar tarafından veriliyor ama bu sanal olarak yani genel olarak 3 ile 7 gün içinde fiziki olarak kargoya malı teslim ediyorlar.
    sizin durum da daha kargoya teslimat yapılmamış olabilir. şimdilik merak edecek bir durum yok gibi!!
  • Kargolari gelenler mutlaka buraya not duserse sevinirim!

• Beyler geçen hafta 10$ altı ürün sipariş verdim ebay'den bugün tracking no girmiş sisteme, kod 13 basamaklı sadece sayı başında veya sonunda herhangi bir harf yok, durumdan huylanarak satıcıya mesaj attım, koda doğru ve yanwenden takip edeceğimi söylemiş bana yine inandırıcı gelmiyor yol yakınken dispute mi açsam ne yapsam?
  • Telefon kılıfı 25 gündür yolda 12 günü kaldı. 60 güne kadar yolu var

• Bana verilen kargo no da sadece rakamlardan oluşuyor , yanwende görünüyor , sıkıntı yok sanırım. Kargonuz yeni gönderildi ise 4-5 gün sanra kayıtlarda görünür.

@HKND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quardian62 -- 3 Şubat 2015; 23:20:24 >
  • Benim satıcı bunun hakiki China Post'un yeni bir taşıma metodu olduğunu, China Post Air Mail'den daha hızlı olduğunu söylemiş:

quote:

Dear Customer,
    This is real China Post, It is the new brand shipping method.
    It was faster than the China post air mail.
  • ininal card geçiyormu
  • Benim kargo; satın almadan 7 takip no vermelerinden 5 gün sonra YANWEN sitesinden görüntülenmeye başladı.
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
  • Apartman kapısında ptt notu var, tebligat galiba bunun kargo ile ilgisi var mı acaba?
    Birisi yırtmış ne olduğu belli olmuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 4 Şubat 2015; 21:56:59 >
  • dostum yanwen ile ptt nin anlaşması yok diye biliyorum yanwen le gönderilen ürünler tekrar iade ediliyor olabilir yada gümrükte bekliyordu ptt almıyordur oda olmadı ptt dağıtıma cıkartıysa kayıtsız postalar kaapının onune bıakılmıştır ordsan da başkasının eline geçmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervealtuntas

Merhaba ben alışveriş yaptım aliexpress den. 31 ocak da sipariş verdim. Sonra ya 1 şubatta yada 2 şubatta siparişimin kargoya verildiği söylendi. Takip numarasıyla baktım hiç bir şey çıkmadı. Sonra satıcıya yazdım böyle böyle diye o da 3 gün içinde kargoya verebiliriz merak etme dedi bende zaten kargoya verilmedi mi? dedim. O da paketleme parseline gitmeliyiz gibisinden bir şey söyledi. Sonra peki takip numarası ne olucak değişecek mi dedim bana takip numaramı attı aynısını bu senin takip numaran dedi. Sizce yalan mı söyleniyor anlamadım ilk alışverişlerim çünkü başka siteden kontrol ettiğimde de yasadışı paket sistem izleyemiyor yazısı çıktı. RJ372085595CN takip numaram bu

RJ ile başlayan takip numaralı kargolar daha erken geliyor merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdurdu

dostum yanwen ile ptt nin anlaşması yok diye biliyorum yanwen le gönderilen ürünler tekrar iade ediliyor olabilir yada gümrükte bekliyordu ptt almıyordur oda olmadı ptt dağıtıma cıkartıysa kayıtsız postalar kaapının onune bıakılmıştır ordsan da başkasının eline geçmiştir.

Hepsi olabilir valla ptt şubesinde yoksa alamıycaz anlaşılan... Bu haber kağıdı bize aitse mecbur ptt şubesine geri gitmiştir.
  • Telefon kılıfı almıştım, 33 gündür Yanwen'de görünüyor, satıcıya mesaj attım "bekle" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker2010 -- 5 Şubat 2015; 21:32:54 >
  • Ptt kargo gelip bizi evde bulamazsa ne olacak arkadaslar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Aralıkta alışveriş yaptım 26 aralıkta Türkiyeye girmiş gözüküyor ! ürünün süresi 60 gündü 50. gün dispute açtım, satıcı duruma şaşırdı. :) Şimdiye kadar çinden 3-4 siteden ve ebaydan 10 larca alışveriş yaptım en erken gelen paket 9. gün geldi en geç 35 günde elimde oldu ve sadece 1 kere paketim gelmedi oda elektronik sigara ve yedek sıvısı oldugu içindi diye düşündüm. Ama şimdi 2paket birden kayboldu gitti, adam gönderdiyse şimdiye kadar ulaşmalıydı eminim göndermiştir çinliler bizim insanımızdan çok çok dürüstler. Ev dışında postayı her yere atan dagıtıcılardan ve bu sistemi avrupa düzeyine çıkaramayan pttmizden çok çok dürüstler.
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    evet
  • Arkadaşlar bu site fakemi banamı öyle geliyor
    www.chinapostetracking.com
    chinapostetracking.com - Bu web sitesi satılıktır! - chinapostetracking Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.chinapostetracking.com

kargoyu burdan kontrol edince görünüyor ancak çin postasının resmi sitesinde kargo görünmüyor.
    Ben bu akşam dispute açtım mesajda atmıştım cvp gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quardian62

Arkadaşlar bu site fakemi banamı öyle geliyorhttp://www.chinapostetracking.com
    kargoyu burdan kontrol edince görünüyor ancak çin postasının resmi sitesinde kargo görünmüyor.
    Ben bu akşam dispute açtım mesajda atmıştım cvp gelmedi.

Fake

• StereoLove kullanıcısına yanıt
    sağol hocam zaten akşam dispute açtım şimdi birde geri ödeme bekle , o değilde dolar yükseldi şimdi yeni kur üzerinden yatar :D
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.