Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quardian62

sağol hocam zaten akşam dispute açtım şimdi birde geri ödeme bekle , o değilde dolar yükseldi şimdi yeni kur üzerinden yatar :D

Aynen hadi yine iyisin
    Güzelce acıkla dispute'a döşe hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StereoLove kullanıcısına yanıt
    Adam anlaşma yoluna gitmek istiyor yeniden göndercem diyor ne yapayım . Mağaza durumuda bu 6755 [This is the Feedback Symbol for Feedback Scores from 5000-9999.]
    97.5% positive feedback

bakın ne yazmış
    Detail: Sorry for the problem, Please give us a Chance to solve the problem. Here we offers two solutions: 1. Resend to you , please close the dispute and we send again to you ,or the dispute will be escalated by aliexpress automatically. 2. Refund to you . Wait for another 15 days as the dispute allows and not to modify dispute, if nothing on 14th days, the money will be returned to your account. Could you let me know which way do you prefer ? Sorry again for the problem ,but trust me Yvaine
  • Kargosu gelen var mi?

• China Post Ordinary Small Packet Plus 18059773036BJ

China Post Ordinary Small Packet Plus RE107480090EN

arkadaşlar şu iki kargo takip numarası ile kargo bekliyorum. fakat türkiye giriş yaptılar mı ve elime ne zaman ulaşır bilemiyorum:( bu konuda yardımcı olabilecek var mı? 3 Ocak'ta sipariş vermiştim ve hala bekliyorum. ne yapmamı önerirsiniz.
  • Arkadaşlar Merhaba.... Sizleri bu Makalemle Aliexpres de alışveriş konusunda ve PTT Konusunda bilgilendireceğim. Gördüm ki Yakınmalar sürekli Yanwen üzerine olmuş...

Öncelikle
    Aliexpres sitesinde alışveriş yaparken satılan ürünün fiyatının hemen yanında gönderim yöntemi yazmaktadır. Bu gönderim yöntemlerinin bazılarında (özellile yüksek fiyatlılarda) "Wia Registered Air mail" yazmaktadır. Maddi değeri 1-2 dolar olanlarda mallarda da "smal packet plus " yazmaktadır.
    Sizlere tavsiyem "smal packet plus" şeklinde gönderilecek ürünleri satın almayınız. Almayıı düşündüğünüz ürünü araştırmaya devam edin nasıl olsa onu " wia registered air mail" olarak gönderecek başka bir satıcı bulursunuz.

Şimdi gelelim sevk işlemlerine..

"Via registered Air Mail" gönderim yöntemi; Fiyatı bir miktar yüksek olur (1 dolar falan) ama bu tür gönderiler Türkçe açılımı ile Kayıtlı Uçak ile gönderilen postadır. Bunlara verilen kayıt numaraları R ile başlar ve bu numaralar Uluslararsı tüm PTT teşkilatlarında alıcılarına ulaşana kadar İnternet ortamında takip edilen ve alıcılarına imzalatılarak teslim edilen gönderilerdir. "Via Registered Air mail " Yöntemi ile gönderilen paketleriniz doğrudan Pekin-İstanbul arasında uçan YOLCU UÇAKLARI " ( dikkat ederseniz Kargo uçağı değil, yolcu uçağı yazdım) ile gönderilir ve çabuk gelirler. Çünkü Çin Posta İdaresinin anlaşma yaptığı tarifeli yolcu Uçakları neredeyse her gün İstanbula Posta taşır. Bu yüzden bu Paketleriniz 10-15 gün içinde elinizde olur. Elinizde olana kadar da İnternetten takip edebilirsiniz.

b) Gelelim" YANWEN "

genelde Çinli Tüccara göre kaybolma riski olamayan, olsa da değeri düşük ticari malların taşınmasının yapıldığı "UCUZ" bir nakliye şirketi ve yöntemidir. Satınaldığınız ürün ancak Çin Topraklarında kayıtlı olduğundan taki,p edilebeir.. verdiği kayıt numaraları "Uluslararsı" takip edilebilen numara değildir. Bu tür paketlerin sevkinde her ne kadar .../../2015 günü hava alanına teslim denilse de madalyonun yüzü öyle değildir. taşıma şirketi olan Yanven öncelikle paketi satıcısından alır ve Pekin havaalanında Türkiye'ye malı götürecek nakliye şirketine ( Uçağın Türkiye Kargo sorumlusu bölüme) teslim eder. Ama teslim ettiği gün Uçak havalanmış değildir.Halen Pekin havalanında depoda yükün çoğalması beklenir. Bu Uçak Türkiye güzergahına uçacak nakliye, yani Yük uçağıdır, Yolcu taşımaz ve Uçak dolmadan kalkmaz. Bu yüzden "yanwen" her ne kadar paketinizi Havaalanında uçağa teslim ettiğini yazsa da buna aldanmayın, zira gecikme nedeni Kargo uçağının havalanacak kadar Yük olmasını beklediğindendir . Kargo uçak havalanacak kadar toplanınca Uçak İstanbul'a gelir ve Posta Çuvalları havaalanı PTT idaresince Zeytinburnundaki PTT ye teslim alınır. Burada "Yanven "numaralarına kayıt tutulmaz, normal, kayıtsız gönderi işlemine tabi olur. Burada paketiniz kaybolur mu bilinmez ama vardığı yerde postacının çantasına girdikten sonra da risk vardır . Çünkü kayıtsızdır. apartmanın kapısına gelene kadar ve apartmanın kapısına bırakıldıktan sonra da kaybolması içten değildir. İstanbul Atatürk havaalanından itibaren siz paketi elinize alana kadar geçen sürede her noktada tecavüze uğraması mümkündür: Postacıdan tutun da Komşunuza kadar herkes "Acaba bunun içinde ne var diye açar , çalar ve bir daha size ulaşmaz. Önerim Postacınızla görüşün ve Çin den paket beklediğinizi, paket geldiğinde zile uzunca basmasını öğütleyin ve hatta bir çorba parası cebine sıkıştırın. Zira Postacılarımızın çoğu asgari ücretle çalışıyor ve işleri de çok ağır.
    Diyeceğim odur ki Mutlaka "via Registered Air Mail" gönderim yöntemi olan ürünlerden satın alın. Kaybolmaz, Size İmza Karşılığı teslim edilmesi zorunludur. Kaybolsa da nerede ve kimin zimmetindeyken Kaybolduğu kesinlikle İneternette görülebilir.
    Yine; parasal değeri ve adedi fazla olan ürünlerden sakının , Gümrükleme riski vardır ve Gümrük memurunun gümrük vergisi koyup koymaması insifiyatına kalmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmez -- 8 Şubat 2015; 20:01:43 >
  • Arkadaşlar bende böyle bi durum var bilgisi olan varmı ? yardımcı olursanız sevinirim :)

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhu7n -- 9 Şubat 2015; 15:38:47 >
  • Arkadaslar small packet plus yoluyla kargom var kod 02002660315 nereden bakarim ya da ne durumdadir yardimci olursaniz sevinirim

• 32 gün oldu haber yok

• wotkins W kullanıcısına yanıt
    Dostum track.yw56.com.cn/en-US/ buradan takip edebilirsin fakat ortalama 40 gunde gelir ve sitedeki genelde yazan bildirimler sahte kapina geldigi gun gercek unutma

Sabir et dostum kotu niyetli insanlarin gazabina ugramazsan 40-50gunde posta kutunda yada kapinda olur

• Aliexpress'den biri 41 olmak uzere digerlerini 36 gun once siparis vermistim ve urunlerime(3 adet bere) bugun baktim ki tr'ye giris yapmis,fakat tabi umutlanmadim hemen gelir diye yorumlara baktigim icin takip sitesine *yanwen'e girilen bilgiler tabiki sahte oluyor musterilerin endiselenmemesi icin her iki tarafinda magdur etmemek adina sonra evden haber geldi ptt posta kutusuna birakip gitmis ama 41 gun once verdigim siparisi getirmemisler diger ikisini getirmisler bu hafta sonuna kadar gelmez ise cumartesi almaya gidicem.Dostum kisacasi bu yanwen yani china post ordinary small packet plus cok zaman kaybettiriyor farketmeden aldigim icin el mahkum bekledim bir daha mi umarim asla olmaz
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
    *ssler yuklenmiyor bir ara yuklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 9 Şubat 2015; 18:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirswager

Sabir et dostum kotu niyetli insanlarin gazabina ugramazsan 40-50gunde posta kutunda yada kapinda olur

inşallah 60 güne kadar yolu var şuan süreyi uzattım 27 gün daha var
  • gumrukler serefsiz kayniyo ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Satici guvenilir ise urunun pttdeki gaspci calisanlara(genelleme yapmiyorum herkes bir degil) ya da kapina-posta kutuna geldiginde ki gaspcilara ugramazsa gecte olsa kesin gelir ama birdahakine kendi acimdan soyliyim ki china post air mail ile gonderticem $1-2 fazla veririm gasp ederlermi ben evde yokken mi gelirler falan diye ugrasman china post air mail yani kayitli posta ile gelirse senden baskasina imzasiz asla teslim edilmez ve kayip,calinti gibi durumlarda kime zimmetlenmisse belli olur

• Maalesef

• tekrar sorgulama yaptım. 2014-12-31 15:00 ShenZhen Handed over to Beijing Post-(Yanwen's Track End) olarak değişmiş. inşallah gelir.
  • iqra kullanıcısına yanıt
    Herkesin kargosu gelmis herhalde buyuk ihtimal ayni ucakla gelmistir

• sirswager kullanıcısına yanıt
    inşallah. satıcıda olumlu yaklaşıyor olaya sürekli süreyi arttırıyor. gelsinde şu dertten kurtulalım...
  • iqra kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum birdaha mi aslaa

• quote:

Orijinalden alıntı: sirswager

Satici guvenilir ise urunun pttdeki gaspci calisanlara(genelleme yapmiyorum herkes bir degil) ya da kapina-posta kutuna geldiginde ki gaspcilara ugramazsa gecte olsa kesin gelir ama birdahakine kendi acimdan soyliyim ki china post air mail ile gonderticem $1-2 fazla veririm gasp ederlermi ben evde yokken mi gelirler falan diye ugrasman china post air mail yani kayitli posta ile gelirse senden baskasina imzasiz asla teslim edilmez ve kayip,calinti gibi durumlarda kime zimmetlenmisse belli olur

aynen hocam unuttum öyle bakmayı.. kesinlikle yanwen birdaha ASLA
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.