Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargosu gelen var mı ? 28 aralık 2014 den beri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iqra -- 13 Şubat 2015; 22:56:18 >
  • Kusura bakmasınlarda ben 7 dolarlık ürün aldım yanwene vermiş gün dolmadan dispute açarım geri alırım ödememi 70 günde gelirse de satıcı kusura bakmasın hiç tekrar ödemem geri alsın bana gereği kalmadıktan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcı mesaj atmış,

Thanks for so much for your order and we have sent your parcel to shipping company.
    With the approching of chinese New Year, the shipping company and our company will have holiday during Feb. 14th to Feb. 25th so we can not sure make the early reply.
    the tracking information show your parcel is on way to you.Tracking number is: 18052384266BJ
    If there is no update of tracking number please do not worried and wait with patient cause the logistics information would Update slower.
    In a word, Please don't be worried we assure you the parcel will be received within the time we promised.
    Best regards.

yine tatile giriyorlar galiba.
  • Çin yeni yıl nedeniyle 18-24 şubat arası tatil. Dolayısı ile gönderimler geç gelebilir diye aliexpress uyarı yayınlamıştı 2 gün önce.

Bence ürünleri adamlar iyi kötü zamanında yolluyor fakat taşıyan şirketlerin tembelliği yada prosedürleri yüzünden ürünler geç geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kargo için zaman dondu!
    yaklaşık 1 haftadır "The End 2Days" te takıldı kaldı.
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
  • PTT NİN TAKİP SİTESİ DEĞİŞMİŞ...

NASIL TAKİP EDİYORSUNUZ BULAMADIM BİR TÜRLÜ YURTDIŞI TAKİP SAYFASINI. NE SAŞÇMA KULLANIŞSIZ BİR SİTE HALİNE GELMİŞ PÜFF.
  • www.turpex.com dan bakıyordum ben. O da ptt sayfasına yönleniyordu. Kullanımı daha kolay bi deneyin

• arkadaşlar, burası yerimi bilmiyorum ama 25 kasım 2014 de sipariş verdiğim ürün (ipad kılıfı) hala elime geçmiş değil, bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar bir el atın bende ingilice yok adam türkçe mesaj yazdım sanırım anlamış ve cevaplamış ama uzun süre geçti yani
    bu durumda ne yapmam gerekir.

http://www.aliexpress.c...hopping/2006592850.html

benim yazdığım mesaj
    "Ürünleri bana ulaşmak olmasaydı 20 gün içinde, 80 gün geçti, ancak ürün ortada yok,
    ben açık anlaşmazlık açmak zorunda kaldı. iyi saygı güzel bir gün var"

onun gönderdiği mesaj.

Ürünleri bana ulaşmak olmasaydı 20 gün içinde, 80 gün geçti, ancak ürün ortada yok,
    ben açık anlaşmazlık açmak zorunda kaldı. iyi saygı güzel bir gün var."

Sevgili Merhaba, bunu alacak, pls bazı mre gün bekleyin, ülkenizin sonrası olan
    Hedef Ülke Türkiye
    2014/12/03 00:00
    Türkiye Türkiye Airport- (Yanwen en Parça Sonu) varıyoruz
    Orijinal Ülke-Yanwen [SZAA004718282] Çin Post Air Mail [SZAA004718282] için
    2014/12/02 00:00
    Havayollarına tarafından işlenmiş Pekin, Uçuş No KE852
    2014/12/01 00:00
    Pekin Internationg Posta Merkezi yollayın hazırlayın
    2014/11/30 00:00
    Pekin Geldi Pekin Internationg Posta Merkezi'nde
    2014/11/30 00:00
    Pekin Internationg Posta Merkezi Alınan
    2014/11/28 20:00
    Shenzhen Yanwen Sıralama Merkezi'nden sevk ShenZhen
    2014/11/28 18:00
    Shenzhen Shenzhen Yanwen Sıralama Merkezi'nde geldi
  • merhaba bende aliexpress te 3 ürün sipariş verdim

1 ürün 2014-12-21 04:42 tarihinde bu kargoyla geliyor. China Post Ordinary Small Packet Plus gelmedi
    2 ürün 2015-01-04 14:07 tarihinde bu kargoyla geliyor. China Post Ordinary Small Packet Plus gelmedi
    3 ürün 2015-01-04 04:59 tarihinde bu kargoyla geliyor. China Post Registered Air Mail.. 18 günde geldi
    bundan sonra bu China Post Ordinary Small Packet Plus kargoya verilen ürün varsa direk iptal ederseniz bosuna beklememiş olursunuz
    yaklaşık 10 15 alışveriş yapmışlığım var 22 günü hiç geçmemiş
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanwen ile geldiyse çok onurlu ve şerefli(!) kargo çalışanlarımız hacılamıştır onu iPad kılıfı kapış kapış gider böyle durumlarda

Not : Bu arada eğer sipariş verirken Kayıtlı seçtiyseniz(china post registered air mail gibi) ve yanwen ile yollandıysa hiç durmayın açın disturbate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 17 Şubat 2015; 10:06:16 >
  • B.E kullanıcısına yanıt
    Hocam bun aşamadan sonrası hacılanmazsa size ulaşır. Ürün Çin'den sağ salim geliyor ama Türkiye de kayboluyor ne ara böyle bir ülke olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Hocam bun aşamadan sonrası hacılanmazsa size ulaşır. Ürün Çin'den sağ salim geliyor ama Türkiye de kayboluyor ne ara böyle bir ülke olduk.

üç kuruşluk bir şey için bile paranoyak olduk.. yaşaya yaşaya.. güven duygusunu yitirdik!!
  • tracking numaram buydu : RG123811999CN bu numara hem china post sayfasında hem de yanwen de çıkıyor. kim taşıdı bu gönderiyi acaba?

17 günde elime ulaştı bu ipad kılıfı
  • Yanwenden daha kötüleri var arkadaşlar özellikle sadece sayılardan oluşan rakamlı takip numarası olanlar dikkat etsinler.

17postservice.com hakkındaki son gelişmeler:

Öncelikle arkadaşlar biraz satıcı ile anlaşmamız zor oldu. İlk alibaba üzerinden şikayet mesajı atmıştım. Satıcı şikayetimi kaldırmam için baya bir mesaj attı. Bende ona bir fırsat daha verdim. Süre zarfında gelmezse open dispute açıcağımı söyledim. Oda bana söz verdi gelmezse paranı iade edeceğim dedi. Sürekli bana 1.15 $ daha pahalı olduğu için bu tarz sahte firmalarla gönderdiklerini kar marjlarının az olduğunu söyleyip durdu.

Bende ona adam gibi baştan söyleseydin senden almazdım. Hem bana takip numaralı çin postası ile göndericeğini taahüüt ediyorsun hemde ona göre fiyat alıyorsun dedim. Neyse beklemeye başladık. 1 haftadan fazla süre geçti. Bu sefer acımadım çinlide olsa üç kağıtçıları sevmem. Direkt open dispute bastım. Aliexpressde önceki şikayetimi ve ürünün elime ulaşmadığı halde sahte sitede elime ulaşmış gibi gösterdiğini yazdım. Heyette gitmek istediğimi belirttim. Tabii satıcı dakikasında mesajlara başladı. İşte bugüne kadar kaç satış yaptığından yıldızlarının zarar göreceğinden şikayetimi iptal edersem 15-20 gün içinde gelmezse paramı iade ediceğinden filan bahsetti.

Bende artık sıkıldığımı onunla şipariş verdiğim diğer siparişimin yanwenle (şaşırdım. :) ) geldiğini bir ileri adıma geçiceğimi söyleyip direkt topu aliexpress heyetine attım. Aliexpresste beni haklı bularak ki onlarda siteden araştırma yapmış ve takip numarasının fake olduğunu satıcının belli bir süreye kadar gönderdiği takip numarasının yenisini vermesini yada ispatlamasını istemiş yada ücretin iadesini vermesini söylemiş.

Satıcıda zor durumda kaldığını görünce paramı iade etti. Benden de bunun karşılığında 5 yıldız vermemi istedi. Bende ona ürün elime ulaşırsa 5 yıldız veririm dedim.

Gelelim bu siparişin özetine arkadaşlar öncelikle 17postservice.com adlı site yok bu site sahte bir takip sitesi çünkü böyle bir kargo firması yok. Buradan gelen siparişleriniz ya sahtedir yada çinden nakliyesi en ucuz olan takipsiz kargodur. Kargonuz Allah emanet geliyordur. Kaybolursa bile ancak güçlü deliler ile ispatlamanız lazım. Şansınız %50-%50 dir. Benimki shippingten dolayı yırttı. Sizinkiler bu tarz bir shipping tercihi ile gelirse kaderinize razı olabilirsiniz.

Bu ülkedeki dolandırıcılar için bile müthiş fırsattır. Bu tarz sitelere online alışverişlerde dikkat edin.
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 17 Şubat 2015; 15:03:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Hocam yanwen ile geldiyse çok onurlu ve şerefli(!) kargo çalışanlarımız hacılamıştır onu iPad kılıfı kapış kapış gider böyle durumlarda

Not : Bu arada eğer sipariş verirken Kayıtlı seçtiyseniz(china post registered air mail gibi) ve yanwen ile yollandıysa hiç durmayın açın disturbate

teşekkürler,

disputeye cevap yazmış ve süreyi 40 gün uzatmış lütfen bekleyin demiş, bende kabul etmedim google den türkçeye çevirdim, sayfayı, uyuşmazlık tırmandır diye bir buton çıkıyor ve tıkladım. açıklamayada yazdım çok uzun süre oldu (85 gün) ürün gelmedi tam para iadesi istiyorum dedim. şimdi çıkan yazıda şöyle diyor hakem heyeti devreye girdi sorun çözülecek diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

YANWEN ile postalama hakkında şöyle bir cevap verdi satıcı

Rebbeca Quo
    2015-02-02 05:12:53

Hi friend
    it can be traced ,in China site ,i will track it for you ,ok ? now under $7 China post normal post take parcel ,China post air mail only accept parcel declare more than $7 .

Yanwenin tek farkı çinden çıkana kadar sonrası takipsiz posta muhabbetidir. Track17' de Akreditasyonu vardır. Bizim için sıkıntılı olanlar üçkağıtçı sahte sitelerdir. Yanwenden artık bu sitelere geçiyor satıcılar artık. Yanwenin espirisi kalmadı onlar için çünkü kampanyası vardı. :)
  • Süre bitimine 5 gün var. 28 Aralık 2014 den beri kargoyu bekliyorum sizce ne yapayım ? süre yerine dispute mi istiyeyim ?
  • iqra kullanıcısına yanıt
    Ürün gelir bendede öyle olmuştu ürünün kaç güne gelir

• ocak ayının 20 sinden 27 sine kadar kargosu yola çıkmış olup ta eline ulaşan var mı acaba ?
  • ceyhu7n kullanıcısına yanıt
    benimki;
    2015-02-02 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center

The End 2DAYS" kaldı.

2015 01 23 'te ödeme yaptığım, 2015 01 29 'da kargoya teslim edilen ip kamera;
    2016 02 16 'da elime geçti.. (klasik kayıtlı posta ile)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.