Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
47
Favori
238.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ayin 6 sında yollanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 29 Ocak 2015; 21:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

bendede durum bu ingilizceden çinceye transfer oldu..ne demekse artık..

Destination Country-Turkey

Original Country-Yanwen[RG115456942CN] To China Post Registered Air Mail[RG115456942CN]

2015-01-10 13:22 北京国际邮件收寄中心 收寄局收寄, Collection
    2015-01-07 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
    2015-01-07 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center

kargom geçen hafta geldi telefona taktık sorunsuz kullanıyorum...07.01.2015 de siparişi verdim 23.01.2015 de istanbulda elime ulaştı... siparişde dahil 16-17 günde ulaştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 30 Ocak 2015; 9:58:49 >
  • ben siparişi geçerken, bu konu hakkında bir fikrim yoktu.. her zaman kayıtlı posta ile alış veriş yaptım şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
    en son satın almam da farklı bir durum görünce, YANWEN 'i araştırırken buraya ulaştım.
    Benim aldığım sitede "Free Shipping to Turkey via China Post Registered Air Mail -- Estimated Delivery Time: 15-27 days (... days)" ibaresi vardı.
    AMA gene de YANWEN ile yollamışlar.

şu anda panikleyecek bir durum söz konusu değil benim için ama.. Ufak paketi istemesen dahi YANWEN ile yollayabiliyorlar.. ne kadar dikkat edersen et.. benim gibi!!
    ümit ederim geçte olsa gelir!!

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

ben siparişi geçerken, bu konu hakkında bir fikrim yoktu.. her zaman kayıtlı posta ile alış veriş yaptım şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
    en son satın almam da farklı bir durum görünce, YANWEN 'i araştırırken buraya ulaştım.
    Benim aldığım sitede "Free Shipping to Turkey via China Post Registered Air Mail -- Estimated Delivery Time: 15-27 days (... days)" ibaresi vardı.

şu anda panikleyecek bir durum söz konusu değil benim için ama.. Ufak paketi istemesen dahi YANWEN ile yollayabiliyorlar.. ne kadar dikkat edersen et.. benim gibi!!

Hocam sizin yerinizde olsam direk dispute acarim nedeni ise yanwenle ugrasacagima geldi mi gelicek mi ne olucak diye dertlenicegime parami geri alir saticiyla gorusurum.Olaki boyke dusundunuz direk saticiyla irbitat kurun ben sizi china post air mail ile yolluyorsunuz diye sectim falan diyip ya tekrar china post air mail ile gondermesini yada dispute acacaginizi soyleyin anlasmaya varamazsaniz open dispute yapin fotofraf olarak da urunu satarken hangi posta servisini kullandigini cekin bu kadar.

• sirswager kullanıcısına yanıt
    bu şartlar göz önüne alınca.. satıcıya bir mesaj atmak gerekiyor..
    ama bu büyük bir sorun ali express den alış veriş için.

• quote:

Orijinalden alıntı: iqra

quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

60 gün olan Türkiye ye gelmeden eve geldi

çok ilginç. 32 gün oldu hala ShenZhen Handed over to Beijing Post yazısı kalıyor. Kıllanmaya başladım

dediğim gibi benim 60 gün aynı şekilde göründü ve geldi. tr ye girip de 1 aydan fazladır gelmeyen de var o yüzden orda yazanı pek önemsememek lazım bence yanwense 60 gün beklemek gerek galiba
  • quote:

quote:

bendede durum bu ingilizceden çinceye transfer oldu..ne demekse artık..

Destination Country-Turkey

Original Country-Yanwen[RG115456942CN] To China Post Registered Air Mail[RG115456942CN]

2015-01-10 13:22 北京国际邮件收寄中心 收寄局收寄, Collection
    2015-01-07 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
    2015-01-07 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center

kargom geçen hafta geldi telefona taktık sorunsuz kullanıyorum...07.01.2015 de siparişi verdim 23.01.2015 de istanbulda elime ulaştı... siparişde dahil 16-17 günde ulaştı..

Hocam sizin kargo noyu yazınca teslim edilfiği görünüyor.

Arkadaşlar benimkinde en son2015-01-26 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End) yazıyor.
    takip no 5100019032760 .

Edit: Yanwenlw ilgili değil , arkadaşın takip edilebilir benimki değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quardian62 -- 1 Şubat 2015; 14:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

ben siparişi geçerken, bu konu hakkında bir fikrim yoktu.. her zaman kayıtlı posta ile alış veriş yaptım şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

Ben direkt affetmiyorum. Sonuçta sizin aldığınızda ödemede size göndermek zorunda olduğu bir shiping durumu var. Farklı bir gönderide bulunursa sizde bunun uyarısını göndermeden yaptıysanız. Şikayet ederseniz o satıcının inceleme sonrası satışı durduruluyor. Bu seferde satıcı size taahhüt ettiklerini göndermek zorunda yoksa satışta siz haklı olduğunuz için ödeme yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 1 Şubat 2015; 15:01:49 >
  • quardian62 kullanıcısına yanıt
    benımki china air registed yazıyordu..birde snaırım böyle ekranı falan böyle yolluyorlar..kaybolmasın bir yerlerde diye..
  • ÜRÜNLERİ SİPARİŞ ETTİĞİM TARİH YER VE ALDIĞIM ÜRÜNLER
    ÇANAKKALE/ÇAN
    8761887B=29.12.2014/3 TANE SAAT
    RI285315723CN=29.12.2014/4 TANE USB
    18057740485BJ =03.01.2015/1 TANE SAAT
    5100011041099=03.01.2015/2 TANE SAAT
    8910229B =03.01.2015/4 TANE SAAT
    RH120494753CN =08.01.2015/4 TANE CEKET
    ELİME ULAŞAN ÜRÜN
    RI285315723CN=26.01.2015
    UŞAKTA YALAN OLAN ÜRÜN
    RH120494753CN
    ELİME ULAŞMAYAN ÜRÜNLER
    8761887B
    18057740485BJ
    5100011041099
    RH120494753CN
    RH120494753CN=SİPARİŞİ TAMAMLANAN BU ÜRÜNÜN PARASINI KURTARABİLİRMİYİM SİZCE ARKADAŞLAR
    8761887B
    18057740485BJ=GERİ KALAN ÜRÜNLERİN ÜRÜN KORUMASININ 25 GÜNÜ KALDI SİZCE GERİ BİLDİRİM YAPMALIMIYIM YOKSA BİRAZ DAHA SABIRMI ARKADAŞLAR
    5100011041099

• 10 ocakta Türkiye'ye giren paketimi beklemedeyim halen. 4 Gün de Türkiye'ye girdi ama 20+ gündür eve gelemedi :)
  • YANWEN ile postalama hakkında şöyle bir cevap verdi satıcı

Rebbeca Quo
    2015-02-02 05:12:53

Hi friend
    it can be traced ,in China site ,i will track it for you ,ok ? now under $7 China post normal post take parcel ,China post air mail only accept parcel declare more than $7 .

• B.E kullanıcısına yanıt
    China Post Registered Airmail deyip Yanwen ile gönderen satıcıya akşam üstü özel mesajla resti çekmiştim. Eğer böyle bir durum varsa ayıp oldu.

Neyse, o da "ikisi aynı şey" diyeceğine açıklasaydı böyle.
  • İyi akşamlar sırf kargo yüzünden üye oldum diyebilirim yardım ederseniz çok sevinirim.20 Aralık 2014te sipariş verdim 4 kol saati 1 de telefon kılıfı.Telefon kılıfı ve kol saatlerinden birisi için finish order yazıyor.Yanwen'e girip baktım birisi için the end 5 days diğeri içinse transit 43 days yazıyor.Sorun şu ki ben üniversitede okuyorum ve oranın adresini vermiştim ama şuan ailemin yanındayım yani ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlayabilirim ne yapabilirim?Diğer 3 siparişte Türkiyeye ulaşmış.Sizce ne yapmalıyım?Ptt kodunu nasıl öğrenebilirim?Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
  • sokrakezbantes. S kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz adresin bağlı olduğu ptt kargo şubesinin telefonunu öğrenip orayı ararsanız öğrenebilirsiniz.
    Gelememişse , alışveriş tamamlanmış görünüyor , süre dolduğu için dispute açamazsınız. Benim öyle bir tecrübem olmadığı için net bir şey diyemem , ancak site üzerinden yetkililere bildirirseniz belki yardımcı olabilirler. DH da bu konuda tecrübeli arkadaşlar var böyle bir durumda çözüm varsa ne yapabileceğiniz konusunda yardım edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quardian62 -- 2 Şubat 2015; 23:23:57 >
  • teşekkürler cevabınız için çok kararsız kaldım ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok :(
  • RJ370511931CN biri bakıp durumunu söyleyebilirmi

• 09:35 itibari ile hiç bir yerde gözükmüyor.. takip numarası sisteme 3-7 gün içinde düşebiliyor!!
  • Bence bu yeni bir uygulama olabilir..(mi?) bilemiyorum.. satıcı yorumlarda güvenilir gibi geldiydi bana(!) pozitif yanı yazıma hemen cevap verdi.
    ama şu bir gerçek ki; 20$ 'lık mala da 1$ değer yazabiliyorlar!
    daha önce ufak alışverişlerde böyle değildi. (hoş en son geçen ağustosta kılıf almıştım kargo ile yaklaşık 5$ tutmuştu).
  • Merhaba ben alışveriş yaptım aliexpress den. 31 ocak da sipariş verdim. Sonra ya 1 şubatta yada 2 şubatta siparişimin kargoya verildiği söylendi. Takip numarasıyla baktım hiç bir şey çıkmadı. Sonra satıcıya yazdım böyle böyle diye o da 3 gün içinde kargoya verebiliriz merak etme dedi bende zaten kargoya verilmedi mi? dedim. O da paketleme parseline gitmeliyiz gibisinden bir şey söyledi. Sonra peki takip numarası ne olucak değişecek mi dedim bana takip numaramı attı aynısını bu senin takip numaran dedi. Sizce yalan mı söyleniyor anlamadım ilk alışverişlerim çünkü başka siteden kontrol ettiğimde de yasadışı paket sistem izleyemiyor yazısı çıktı. RJ372085595CN takip numaram bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervealtuntas -- 3 Şubat 2015; 10:55:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.