Şimdi Ara

yap işlet kazıklan... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 sene önce Atatürk havalimanında patlama olduktan 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi Osmangazi köprüsünü keyifle açmışlardı. Akp böyle de iğrenç bir zihniyete sahip ne yazık ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

is a special district of the State of California

Uzatmasan diyorum, yeterince rezil oldun yine.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

çevirinin de anlamı o zaten bizdeki özel halk otobüsü

kapitalizmin allahı olan yerde askeri ordu dışında devlete ait olan şirket pek yok.

• Öyle olsun Kerimcem, ingilizceyi de senin keyfine göre bükelim.

• Rakamlar neye göre bir de onu görseydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 20 Temmuz 2024; 18:48:16 >
  • SISU kullanıcısına yanıt

Anlamdın diye adamı kafasının iyi olması ile suçluyorsun lakin kazın ayağı öyle değil. Adam der ki ben akp nin bir uygulamasını desteklerim başka uygulamasını desteklemem. Konunun eyt ile ne alakası var diyor. Ne alaka yani diyor o diyor başka bu diyor başka konular diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ekonominin bitik olmasının nedenlerinden biri de bu yap işlet devret modeli. Bu modeli Türkiye'ye getiren kişinin yargılanması lazım.

• Artık ülkeye gelen yabancı turist bile pahalılıktan şikayetçi...

40 yaşındayım hiç böyle bir şey yaşamadım. YİNE AKP BAŞARDI TEBRİKLER

FORUMDAKİ AKP TROLLERİNİN EKONOMİ BİLGİSİNİ BİLİYORUZ ZATEN. ONLARIN BİLGİSİ DE YİĞİT BULUT KADAR.

Dolar çift haneleri çok rahat görecek diyorduk yemediğimiz hakaret kalmaış o zamanlar sayıları daha çoktu.. Şimdi de varlarda işlerine gelen konulardalar hep..

Her zaman söylüyorum bir insan bana akpliyim diyorsa net olarak yalancının tekidir gözümde. Bu hiç şaşmadı şimdiye kadar

• Bunun gibi nice işler var hadi yaptırtdın niye dolarlar garanti ? TL garanti ver bas geç elin ipiyle kuyuya iniyor yarın öbür gün 1$ 45TL olursa o borç katlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 21 Temmuz 2024; 10:19:19 >
  • Yap işlet devretler TL ye dönüp gercek mailyetler çıkarılıp o sekilde ödeme yapılmadıktan sonra, suriyeliler gönderilmedikten sonra Türkiye nin ekonomisi düzelmez. Şimşekte gelse, bir başkası da bir şey yapamaz. Vergileri arttırır durur. İki kara delik gibi bunlar, sürekli içine çekiyorlar.

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

Dediğin doğru ama Suriyeli'ye 40 milyar Dolar harcadık gerekirse bir 40 milyar Dolar daha harcarız derken sayısız YİD'lerde, devletin kurumlarında israfın dibine dibine vururken kaynak sorun olmaz ama emekliye gelince gırtlağımıza kadar vergiye boğup yine de kaynak yok derler. Arkadaşın eleştirisi de bu, ortadaki çelişkiye bir örnek vermek istemiş. Yoksa dediğinde sen de haklısın.

• Deníz kullanıcısına yanıt

öyle bir düzelirki emir kulluğuna geri dönücen türkiyeye democracy gelmiş olucak sıcak para yağıcak batıdan,sjw marşıylada 5+ yıl iş gücünde sigortalı her suriyeli ailesiyle birlikte vatandaşlığa alıncak emirle sorun kökten çözülcek.

he sizin zümrenin çoğuda dolar düşiyy ekonomi eyiye gidiyyy diktatör rte den kurtulduk araba iphone ucizliyyyy şarkılarıyla suriyeliler pekte umrunuzda olmuycak zaten.

(ama kısa süreli bir ağıza bal çalma olucak kalıcı değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Temmuz 2024; 13:44:42 >
  • Ülkenin sermayesini bilinçli bir şekilde aktardılar. Hepsi planlı programlı. Amaç zaten devletin kasasına zarar ettirmekti.

• ülkedeki fazlalıkları bir dökülse şaha kallacağız. 

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Ahlaksız bir partizana laf anlatılmaz hocam. İngilizce bile doğru düzgün bilmiyor kendisi.

Hayır gidip bir sitesini incelese, District'in ne olduğunu bir öğrense. 1969 yılında neden böyle bir Special District kurulmuş bir geçmişine baksa üstüne de career kısmına tıklasa orasının kamu şirketi olduğunu görecek.

Bu cenah böyle geldi, maalesef kendilerini geliştirmeden gidiyorlar. Bunların zamanı bitince çok ağlayacaklar. İş felan da bulamaz bu cenah.

• Benim mesajlarımı büyük ihtimalle göremeyecek bu ahlaksız cenah;

Zafer Havalimanı

Balıkesir Havalimanı

bunları nereye koyalım ahlaksız partizanlar?

Bunlar da YİD.

E ulan yıllardır zarar ediyor buralar. Var ya şu dönem bitsin bu havalimanlarını tek tek kapatmak lazım. Kapatırken sizin mahalleyi kullanacağız ama kaçmak yok ona göre! Harika bir parka çevirilir orası. ya da muhteşem konserler verilecek bir alan.

Şu ülkeye sizin yüzünüzden verilen zarara üzülüyorum. Ama inanın sizin "Biz bir şey yapmadık" derken ki göz yaşlarınızı yakında göreceğim ya :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.