Şimdi Ara

Yapa için belli bir abone sayısı var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapa için belli bir abone sayısı var mı ? Abonelik kayıt oluştururken aktif alt yapı bölgesinde olduğum için 100 MB a kadar diye uyarı verdi. Bunun üzerine sözleşme ve kimlik fotokopisi gönderdim. Paket bilgilerimde yapa yazmakta su an aktivasyon sürecindeyim. Tekrar bölgede alt yapı sorguladıgımda aktif alt yapı uyarısı vermemekte , acaba yapa da belli bir abone sınırı var mı 250 m santrale mesafem , hem sözleşme de gelde su an online işlemlerde yapa görünmekte
    Yapa için belli bir abone sayısı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YAPA için abone sayısı santraldeki port sayısına bağlı. Boş port varsa her türlü hizmet alınır, boş port yoksa alınmaz ama Türknet port konusunda çok sıkıntı yaratmıyor. Portlar bitince yeni portları ekliyorlar kısa sürede.

Senden sonra belki boş port kalmamıştır o yüzden aktif altyapı uyarısını vermiyor olabilir. Abonelik başlatıldıktan sonra durum belli olur zaten. Boş port kalmamışsa en kötü VAE'den hizmet verip sonra yeni portlar eklenince tekrar YAPA'ya alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomadio

YAPA için abone sayısı santraldeki port sayısına bağlı. Boş port varsa her türlü hizmet alınır, boş port yoksa alınmaz ama Türknet port konusunda çok sıkıntı yaratmıyor. Portlar bitince yeni portları ekliyorlar kısa sürede.

Senden sonra belki boş port kalmamıştır o yüzden aktif altyapı uyarısını vermiyor olabilir. Abonelik başlatıldıktan sonra durum belli olur zaten. Boş port kalmamışsa en kötü VAE'den hizmet verip sonra yeni portlar eklenince tekrar YAPA'ya alırlar.
    Hocam vae istemiyorum. Daha önce ayni ilçede başka mahallede oturuyordum . 600 metre vardı santrale 14-16 mbps alıyordum akşam hız düşüşü de olmuyordu. Yeni Eve taşındım aynı ilçede yapa yok dediler vae verdiler 30 mbps alıyordum akşam rezalet oluyordu. Hız düşmesi vs. Daha sonra başka saglayıcıya geçtim fakat sorun devam etti. Baktım yapa var diyor müşteri hizmetlerinden çokça teyit ettim eskiyi iptal ettim yeni abonelik oluşturdum. Bu arada geçiş yapsam aktif alt yapı içine almıyordu iptal ettim. Başka saglayıcıyı başvurdum. Sözleşme ve herşeyde aktif alt yapıda olduğum görünüyordu. Şimdi baktım bölgede yok hatta eski evimin olduğu yeri sorguladım orda da yapa kullanıyordum baktım orda da görünmüyor demek ki belli sayıda alıyorlar sonra vae den veriyorlar. Su an 250 Mtre mesafedeyim santrale yapa olsun çamurdan olsun en azından hız düşmesi olmuyor. İptv vs herşey sorunsuzdu eski adreste bakalım kısmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 20 Kasım 2018; 13:39:56 >

• Kendi adresinize sorgu yapıyor iseniz aynı adrese tek bir özgür iletişim paketi sağlandığı için o şekilde hata veriyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Kendi adresinize sorgu yapıyor iseniz aynı adrese tek bir özgür iletişim paketi sağlandığı için o şekilde hata veriyor olabilir.
    Hayır daire 2 ye sorgulattım. Orda da yapa çıkıyordu şimdi çıkmıyor. Eski oturduğum adreste de yapa vardı eski daireme sorgulattım orda da cıkmıyor Demek ki birisi ayrılıyor onu sisteme ekliyorlar diye düşünüyorum. Yukarı da detaylı anlattım zaten

• Bu olay siz başvurduktan hemen sonra oldu size son portu size ayrılmıştır o yüzdendir.

Yok belli bir ara geçti ise ya port dolmuştur ya da TT eviniz ile santral arasındaki bakırın bir kısmını fiber e çevirdi ise Yapa alınamaz eski müşterilerin bakırları kalır sadece (fiziki müdahale belli bir gün süresi var hali ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 20 Kasım 2018; 23:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Bu olay siz başvurduktan hemen sonra oldu size son portu size ayrılmıştır o yüzdendir.

Yok belli bir ara geçti ise ya port dolmuştur ya da TT eviniz ile santral arasındaki bakırın bir kısmını fiber e çevirdi ise Yapa alınamaz eski müşterilerin bakırları kalır sadece (fiziki müdahale belli bir gün süresi var hali ile)
    Ertesi gün sorguladıgımda göremedim demek ki son yapa bana kısmet oldu santral 250 m var eski oturduğum mahallede yapa vardı mesela şimdi orayı da sorguluyorum yapa alt yapısı görünmüyor demek ki birisi ayrıldı yapa dan ya da adres taşıdı sansa bana port çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.