Şimdi Ara

yapamıyorsan uğraşma bırak başkası yapsın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu kadar baştan savma yapılmış bir program olamaz. 4.1.1 güncellemesi sonrasında kies'e bağlanamaz olduydu s3 üm. cihaz bilgileri alınamadı diyordu sürekli. baktım biraz netten unicode hatası filan bişeyler demişler. iyi dedik gittik ingiltere rom'u yükledik odin ile. sorun çözüldü. sonra o ara 4.1.2 güncellemesini alırken yarım kaldı sebepsiz, haydee 800 küsür mb güncellemeyi tekrar indirdi. neyse ki ikinci denemede kurdu. bugünde başka bir güncellemesi vardı, sanırım şu aniden kapanıp açılmayan telefonlarla ilgili bir güncelleme. taktım laptop'a yine cihaz bilgileri alnınamadı hatası. o arada kies bir güncelleme almıştı, yok kodekler yok bilmem ne filan eklemişler. heralde dedim ondan. pc'ye geçtim ondaki kies'te bu güncelleme yoktu, açtım güncelleyeyim mi dedi, hayır dedim, sonra taktım telefon yine aynı hata. sonra komple kaldırdım pc'den kies'i yeniden indirdim son sürümünü kurdum, bağladım bu sefer bağlanıyor diyor ama hiç tepki yok, öyle mal mal bekliyor. sonra usb 3.0 portuna taktım baktım bağlandı. kurdum sorunsuzca son güncellemeyi, neyse telefon açıldı tekrar çıkardım kabloyu taktım, yine cihaz bilgileri alınamadı hatası. bu sefer gittim laptop'a taktım, bağlandı. resmen dalga geçer gibi iş yapıyor bu gerizekalı kies.

tamam yapamıyor olabilirsin, anlarım. o zaman bırak bu işi yapabilecek olan insanlar yapsınlar. koca koca yazılım şirketleti var, ver şirketin dışında başka bir kuruma yapsın. nedir bu inat anlamadım? sırf bu ahmaklıkları yüzünden bir daha samsung almamayı düşünüyorum. bir güncelleme yapmak için bu kadar uğraşılır mı ya? takacaksın, indirecek ve kuracak. bu kadar basit bir iş eni sonu.

en güzeli windows'taki exe dosyaları gibi apk olarak gelmesi bu güncellemelerin. odin'le at desen o daha kolay ama telefonun sıfırlanması ve sonraki işlemler uzun sürüyor. titanium backup ile yedek al derseniz root etmek istemiyorum, sistem orijinal kalsın istiyorum. .

her güncelleme bir işkence bu samsung'da eğerki kies kullanıyorsanız. kaldı ki odin filan kullanmayı bilmeyende tonla insan vardır, onlar ne yapsınlar, mahkumlar kies'e.

neticede kies denen beş para etmez programın adam olacağını hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 5 Ocak 2013; 0:48:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.