|
Yapay zekâ bunu da yaptı: Matrix filmini 1980 yılına uyarladı
-
-
Son çekilen filmden bile iyi görünüyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapay zeka artık beni korkutuyor. 5-10 yıl sonra isteğimize özel filmler ve oyunlar tasarlayabilir hale gelecek. Bunu da VR gözlükler veya artırılmış gerçeklik içerisinde tecrübe edersek aman allahım.
-
Kesinlikle çıksın izleyelim son filmdeki saçmalıklar silsilesinden iyidir. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal olsun süper duruyorlar!
-
matrixe kendimi koyup izliycem -
Ben buldum olayı bırakın filmi yapay zeka yapsın belli ki daha güzel olacak.
-
O zaman Yapımcının parasını Cepleyemezler. Bütçenin hepsi Filme harcanır.
Yönetmen oyuncular set işçileride Kuru maaşa kalır:D
Ama öbür türlü Yapımcıya Kardeşim baksana Hayvan gibi Dekor kurduk robotik yüz yapıoz 10milyon dolar sırf dekora harcadık diyemeyecekler:D
Halbuki dekora harcanan para 1 milyon dolar kagıt üstünde 10milyon yazıyor.. 9 milyon dolar indiregandi..
Şimdi Dekor derdide yok. Çek Yeşil Perdeyi Daya arka plana Orman görseli efektini. Koy oyuncunun Önüne Vantilatörü rüzgar yapsın.
Ne o Efektlere 10Milyon dolar harcadıkkk kankiii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 24 Ocak 2023; 13:27:34 > -
Umarım başka şeyler de uyarlamaz bu yapay zekalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapar müthiş bı teknoloji. Hatta hastalıklara çare bile bulundu belki ölümsüzlük bile bulundu. Şu bı gercekki zenginler Mars'a taainip dünyada nükleer atip hayatı sona erdirecekler gidişat onu gosteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matrix rolü mü? Neo rolü olmasın? İçerik zaten çöp de, editör de fena çöp demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 24 Ocak 2023; 21:51:25 > -
Mükemmel görünüyor kesinlikle çekmeliler.
-
Dark City havası da var yalnız.Güzel.Seksenler candır canandır heyecandır
-
Bu olaya bayıldım ya Yüzüklerin Efendisi falan da vardı mükemmeldi
-
Zor gibi.Fim işi, 80'li filmlere ait sabit fotolara AI destekli manipülasyon yapmaya benzemez.
-
var mı komple flim? izleyelim.
-
Yaparsa yapay zeka yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Son çekilen filmden bile iyi görünüyorlar
|
Yapay zeka artık beni korkutuyor. 5-10 yıl sonra isteğimize özel filmler ve oyunlar tasarlayabilir hale gelecek. Bunu da VR gözlükler veya artırılmış gerçeklik içerisinde tecrübe edersek aman allahım.
|
Kesinlikle çıksın izleyelim son filmdeki saçmalıklar silsilesinden iyidir. 😁
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X