Şimdi Ara

Yapay zeka ile anlik tr altyazi olusturma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps5 prodan beklentim. Direkt ps tarafina gecerim pcden. Bence suanki teknolojide bu mumkun. Pcde yaptigimiz ai cevirmeleri artik ust duzey. Bence yapabilirler … sizce ihtimali var mi ?

• Ben bu olayı PS6 için bekliyorum. Yüksek ihtimalle olacak bence. Her yol oraya çıkıyor. Çeviriler artık çok iyi. Bir süre sonra bizim konuşmamızla birebir kalitede çeviriler olacaktır. Günden güne bu olaya yaklaşıyoruz.

• İlla ki olur. Yapay zeka hızlı gelişiyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Cok iyi olur. Konsol icinde cok iyi olur. Sahsen ben pc yi kenara birakip konsol fani olurum 😂
  • Böyle bir haber görmüştüm.. Sony yapay zeka çeviri patentini aldı diye.. Büyük ihtimalle ilerde olacak bu teknoloji..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 27 Ağustos 2024; 20:18:33 >
  • Ben pek sanmıyorum zaten satış yapılan ülkelerin dillerinde kesin çıkıyor oyunlar Almanca İngilizce Fransızca Çince vs diğer ülkeler için uğraşırlar mi ehh marketten bile çekilmiş durumdalar neredeyse
  • ChatGPT kusursuza yakın çeviriyor. Entegre edilirse harika olur.
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Ben zannetmiyorum onlar icin cok basit bir is olabilir ve bir cok ulke pazarinda kuvvetlenmelerini saglar bu is.
  • atahanyy kullanıcısına yanıt
    Kâr marjına bakarlar dediğiniz gibi ama dil eklenmeyen ülkeler zaten görece ekonomisi düşük durumda olan ülkeler böyle bir aksiyon alırlar mi zamanla göreceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.