Şimdi Ara

Yapay Zeka Nereye Gidiyor.Felsefeciler İşsiz Kalacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doktorlar nasıl anlıyorsa öyle anlayacak, sanki doktorlar telepatiyle hastanın kriz geçirdiğini anlıyor. Çok değişkenin işin içine girdiği alanlarda yapay zeka daha doğru karar verebilir. Belirtisini bir doktordan daha iyi anlayabilir çünkü vücuttaki her tepkiyi ölçüp öyle karar verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Şu kısa dünyada boş işler için kavga ediyoruz valla ya

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Zaten tanı koyma konusundan bahsetmiyorum ama cerrahlık, acil durumlar gibi konularda yapay zeka bu kadar hızlı yorum yapıp işleme koyamaz, o seviyeye gelmemiz için daha çok yol katetmemiz gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Çoğu hastalığın teşhisinde doktorun doğrudan katkısı yok. Önceden belirlenmiş değer aralıkları var ve doktor eğer kişinin değerleri kendisinin hasta sayılabileceği seviyeye gelmişse tanıyı koyuyor. Bunu bir yapay zeka mı yapamayacak? Yapay zeka bu işi daha bile iyi yapar. Ama cerrahlık için bir şey diyemem.
    Yapıyor da zaten mr sonuçlarını analiz eden yapay zeka var tayvandaydı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Zaten tanı koyma konusundan bahsetmiyorum ama cerrahlık, acil durumlar gibi konularda yapay zeka bu kadar hızlı yorum yapıp işleme koyamaz, o seviyeye gelmemiz için daha çok yol katetmemiz gerek.
    walla ben beni ne sanal zeka nede herhangi bir cerrah ameliyat etsin isterim.
    Fakat 50-60 yıl sonra mümkün olacak gibi.
    En azında böyle gelişmiş YP zeka çokta pahalıya mal olur.Genede bilinmez.
  • quote:

Şu kısa dünyada boş işler için kavga ediyoruz valla ya
    arki ekledim kabul et :) ama senin profil gizli ya. yanlış anlama burada bir hem mecazi hem gerçekte ADAM olamayan bir şerefsiz var o da böyle insanları trollüyor.

neyse boşver ekle he :)
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Troller profile girip açık arıyor diye gizliye almıştım.

• quote:

Tıpın tehlikeye gireceğini söylemek cahilliktir
    Bunu yazmak daha büyük cahillik özellikle yapay zeka konusunda. Doktora tezim multiomic dataların kullanılmasıyle hastalık öntanısının makine öğrenmesi ile yapılması üzerine. Eğer engel olubmazsa yakın gelecekte akıllı bir cihaz ile (akıllı saat gibi) sizin yatkın olduğunuz hastalık, hastalık durumunuza göre hangi ilacın kullanılması gerektiği gibi birçok durum yapay zeka ile belirlenebilecek.

Cerrahi hizmetler içinde makinenin daha net ve kesin çizgilere uyarak cerrahi işlemi uygulayabilmesi sonucunda cerrahi işlemler de de yapay zeka dan ciddi şekilde faydalınalıcak

• Ben 2014 ten beri üyeyim, ilk kez bu sene kapattım profilimi. Gerçekten rahatsız tipler acayip arttı burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    profil gizleyenlerin kendilerine güveni olmadığı veya farklı konularda ikili üçlü farklı düşünce sergilediklerini düşünüyorum.

dürüst biri isen profil saklamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Doğru olabilir.Bence yinede korkusuz olmalısınız.Siz dürüst olduktan sonra hiç bir şeyden korkmanıza gerek yok.

Gerçi mesaj sayım sizden çok az ama böyle düşünüyorum.
  • Silmu papillondaki rahip gibi konuştun

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Romanı okuyalı çok oldu.alkatrasla dahi konuları karıştırdım.Küfretmedin dimi.
  • Ben romanı okumadım, 73 yapımı filmi izledim, küfür etmiştim

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Basit bit cezaevinden kaçış öyküsüydü nesine tav oldun.
  • Diyalektik düşünebilen bir robot tam anlamıyla yapılamadığı için ve yazılımsal dil buna elverişsiz olduğu için çarpıtılan ifadedir. Kuantum bilgisayarlarla bir nebze yapılabilir onun için ise daha çok yıllar var çalışmalar onu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silmu

Basit bit cezaevinden kaçış öyküsüydü nesine tav oldun.
    Rahibe tav oldum ama baş karakterede kızdım biraz din insanına güven olur mu hiç

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.