Şimdi Ara

Yapay zeka sizden daha vicdanlı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapay zeka sizden daha vicdanlı 

• Bu yapay zekanın çocuğu var mı? Varsa herhangi bir köpek saldırısı sonucu çocuğu yaralandı veya öldü mü?

Ayrıca yapay zekanın kendisi böyle bir durum yaşadı mı?

• Yapay Zeka diye bir sey yok ki.. Makine öğrenimini yapay zeka diye pazarlıyorlar bunlar da gidip gidip bir seyler soruyorlar.. Yani yapay zeka diye bir sey olmadıgı icin o dedigin mevzuyu istese bile yasayamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mayıs 2024; 19:58:44 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Yapay zeka (AI) terimi, bilgisayar sistemlerinin insan benzeri görevleri gerçekleştirebilme yeteneğini ifade eder. Bu görevler arasında öğrenme, problem çözme, dil anlama ve görüntü tanıma gibi yetenekler bulunur. Makine öğrenimi, yapay zekanın bir alt dalıdır ve veri üzerinden öğrenme ve tahmin yapma yeteneğini içerir.

Yapay zeka, genel anlamda iki ana kategoride incelenir: Dar (veya Zayıf) AI ve Genel (veya Güçlü) AI. Dar AI, belirli görevleri yerine getirebilen sistemlerdir ve günümüzde yaygın olarak kullanılan AI türüdür. Örneğin, bir e-posta filtreleme sistemi veya bir görüntü tanıma uygulaması dar AI örnekleridir. Genel AI ise, insan zekasına benzer şekilde çeşitli görevleri yerine getirebilen ve genel bir bilinç ve anlayışa sahip olan sistemlerdir. Bu tür AI, henüz geliştirilmemiştir ve gelecekte olasılık dışı bir hedeftir.

Evet, bugün için sahip olduğumuz AI teknolojisi daha çok makine öğrenimine dayanmaktadır ve belirli alanlarda oldukça etkilidir. Ancak, bu teknolojinin sınırlarını ve potansiyelini küçümsememek gerekir. Yapay zekanın varlığı, onun ne kadar "akıllı" olduğu veya insan gibi düşünüp düşünemediği değil, belirli görevleri yerine getirebilme yeteneğidir. Bu bağlamda, yapay zeka kesinlikle vardır ve hayatımızın birçok alanında aktif olarak kullanılmaktadır.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Köpeklerin her yere esit dağılması gerektigini nereden cıkarttın? Bu nasıl mantık? Yapay Zekaya bir sor bakayım bu mantıgı sen ne diyecek..

Sen bizden iyi mi bileceksin? Biz Bilgisayar Mühendisiyiz. Biz yapay zeka yoktur diyorsak yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mayıs 2024; 20:10:3 >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt

kabul anasını. ama biz de imamların maaşını vergilerimiz ile ödemek istemiyoruz. kim ben müslümanım diyorsa onlardan din vergisi toplansın. Avrupada klise papazlarının maaşları o ben hristiyanım diyenlerden toplanıyor başka inaçlara mensup kişilerden zorla din vergisi alınmıyor.

peki siz buna var mısınız?

köpekleri beslemek zor bir iş değil çöpe döktütüğümüz yemekleri çöpe dökmeyip barınaktaki köpeklere götürsek yeterli.

bay süper zeka ben Artvinliyim ve küçük bir ilçede yaşıyorum ve burada köpek beslemek çok yaygındır. buna rağmen ilçe merkezinde 60 tane başı boş köpek anca var.

ben rize-Trabzon,İstanbulda da yaşadım hiç bir yerde sizin dediğiniz kadar köpek nufusu yok. istanbul nufusu 16 milyon şimdi çok bilmiş istanbulda 1,6 milyon sokak köpeği var mıdır sence.

köpek nufusu her yerde eşit olmayabilir elbet lakin biz ortalamadan bahsediyoruz. hadi şimdi sen çok biliyorsun ya maden Türkiye de en çok köpek nufusuna sahip ilini söylede biz de bakalım kaç bin köpek yaşıyormuş o ilde

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

kabul anasını. ama biz de imamların maaşını vergilerimiz ile ödemek istemiyoruz. kim ben müslümanım diyorsa onlardan din vergisi toplansın. Avrupada klise papazlarının maaşları o ben hristiyanım diyenlerden toplanıyor başka inaçlara mensup kişilerden zorla din vergisi alınmıyor.

peki siz buna var mısınız?

köpekleri beslemek zor bir iş değil çöpe döktütüğümüz yemekleri çöpe dökmeyip barınaktaki köpeklere götürsek yeterli.

Kabul kardeşim hatta her camiiye girenden alsınlar böylelikle kimin müslüman olduğunu görürüz şahsen ben sokağa çıkınca sürü halinde gezen köpekler istemiyorum... Milyonlarca dolar para verip beslemekte istemiyorum. Her köşe başında bomboş camiide istemiyorum, din adı altında lüks şatafatlı yaşantılarda istemiyorum bunlara harcanacak paralar eğitime gitsin, arge yapılsın, fabrikalar kurulsun, it beslemek istemiyorum, din adı altında para dağıtmak istemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt

ben de varım ve bunu kabul edecek milyonlarca hayvansever vardır.

Ortalama böyle mi alınır? Senin kendi kücük ilcende yaptıgın gözlemle, Türkiye'deki sokak köpeginin sayısını buldun demek..

Bu formülünü kullanarak saymadan sokak köpegi miktarı belirlenebiliyorsa bunu her seye uygulayabiliriz..

Bundan sonra senin bu süper zeka bulusun sayesinde bir seyleri saymaya gerek yok..

Sen yeni bir matematik buldun sana o süper aklınla buldugun bu yöntem sebebiyle nobel ödülü falan versinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mayıs 2024; 20:25:45 >
  • Kontrollü,sınırları belli, kapalı alanda istediğin hayvanı istediğin şekilde besleyebilirsin. Ama sokakta besleyemezsiniz.

Misal yolun ortasına 2 sandalye bir masa ; yanınada bir semaver koyup çayları yudumlayıp; tavla atamazsın.

yahu inandığın Allah varsa doğruyu söyle senin yaşadığın ilçede tahminen kaç sokak köpeği vardır? bizler cam fanus içinde yaşamıyoruz ülkenin diğer yerlerini de gördük elbet. sokak köpeği hiç yok demiyoruz ama 10 milyon tanede yok. varsa ben erkeklik organımı bile kesmeye razıyım o kadar da iddalıyım .

• her ikisini de yaparım hiç bir haltta yapamazsınız.

• Tuvaletinizide sokağa yapmanızı tavsiye ederim; evrimci misin bilemiyorum. Öyleyseniz evrimleştiğiniz varlıklar gibi doğal ortama yapmanız lazım. İddia ettiğiniz gibi insanların işgal ederek inşaa ettikleri tuvalete değil.

Bazıları için köpek maddi ve manevi rantın elde ediği; siyasi,ekonomik,cinsiyetçi ve dinsel konulara karşı duyulan antipatinin, öfkenin yansıtıldığı bir sahaya dönüşmüş. Öfkenin odağında da insan var.

• Yorumlarınızın doğrudan şahsıma yönelik bir saygısızlık içerdiğini belirtmek istiyorum. Evrim teorisine inanıp inanmamak veya doğal ortamın nasıl kullanılması gerektiği konusundaki görüşlerinizin kişisel düzeyde saldırgan bir üslupla dile getirilmesi, medeni bir tartışma ortamına katkı sağlamaz.

Ayrıca, köpeklerin bazı kişiler için maddi ve manevi rant aracı olduğu yönündeki iddianızın, genel bir yargılama içerdiğini ve bu konuda daha hassas ve bilinçli bir yaklaşım gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar ve hayvanlar arasındaki ilişkiyi bu şekilde sığ bir bakış açısıyla ele almak yerine, daha derinlemesine ve saygılı bir anlayışla değerlendirmelisiniz.

Eğer gerçek bir çözüm arıyorsanız, bu tür saldırgan ve önyargılı söylemler yerine, konunun özü hakkında yapıcı ve mantıklı bir tartışma yürütmelisiniz.

not: bu yapay zekanın cevabı benim sana yazacağım gerçek cevap hiç bu kadar medeni olmazdı.yazmak istediğimi buraya yazsam ban yerdim.

• Köpeklerin hepsini toplamaya veya uyutmaya gerek yok. Şikayet olan bölgelerdeki sorunlu uysal olmayan köpekleri toplamaları yeterli. O kadar cahil bir ülke ve siyaset var ki sorunu bile doğru tespit edemiyor.

• Barınak, uyutma gibi çözümler haricinde bir rota oluşturamıyor. Mevcut durumu anlattığınızca verdiği cevap bu. "Ülkede sokak köpekleri var. Durmadan ürüyorlar napalım?" gibi bi şey sorarsanız muhtemelen ülke geneli binlere takılı kalan ve tek tük sokakta köpek görme ihtimalini düşünecektir. Nerden bilsin yapay zeka böyle varoş bi ülkeyle karşı karşıya olduğunu.

• design.code kullanıcısına yanıt

barınaktaki köpekleri bile beslemeyelim öldürelim düşüncesinde olan kot kafalılar var. bunların maksanı çözüm yolu bulmak değil,köpek korkuları yüzünden isterlerki tüm köpekler öldürürsün. hatta bu kot kafalılar sahipli köpeklerin dahi sokakta sahibiyle beraber dolaşmasına karşılar.

neymiş köpekler ısırıyormuş,ısırabilir beni de kaç kez ısırdılar çocukkken ısırdılar büyükken ısırdılar,bisikletle gezerken saldırıyorlar. ama ben tüm köpekler öldürürsün demiyorum.

cezanın birelsellik ilkesi olmalı, hangi köpek saldırgansa o uyutulsun diperlerinin ne günahı var.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.