Biz simdi seninle mi tartisalim yoksa chatbotla mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapay zeka sizden daha vicdanlı (6. sayfa)
-
-
10 milyon yoksa 9 milyon vardir 1 milyonla kurtuldun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zeka tokso plasmadan etkilenmediğinden; vereceği cevabında daha insanımsı olması normal bir durum.
Sizde açlık duygunuzu bastırmak için et yemek zorunda değilsiniz; alternatif seçenekleriniz var ama etten vazgeçemiyorsunuz. Hatta köpeklerinizi bile beslemek için farklı bir hayvanı öldürebiliyorsunuz; o da yetmediği gibi farklı hayvanı öldürmek için köpeğinizi kullanıyorsunuz.
Et arzunuzuda farklı hayvanlarla tatmin ediyorsunuz.
Sizde tek türü öldürüp tatmin edin o zaman. Öldürürkende; köpekler için gösterdiğiniz hassasiyetide göstermeli, vicdanlı gibi davranmalısınız.
o vakit Türklerde 2 milyon Ermeni ye soy kırım yaptı iddasını kabul ediyor musun?
ne alaka dersen şu alaka her iki iddada birilerinin totosundan uydurduğu rakamlar. kim saymış köpekleri ki 10 milyon köpek var deniyor.
benim anlatmak istediğimi tam net olarak özetleyen video bu
futbol Delisİyoutuberecep ivedik saydın mı lan dingilhttps://www.youtube.com/watch?si=XAhZh0q1iJGfTlAo&v=Kd90Zzx5FTs&feature=youtu.be -
Senin kendine akil hocasi sectigin chatgpt yani chatbot ermeni soykirimi oldu diyor chatbota sor kac milyon ermeni de
sordum canım bu konu tarihçiler arasında tartışmalı konudur diyor. yani net şu kadardır demiyor. öyle iddalar vardır diyor
-
Bir daha buraya chatgpt atma
Kanıtı varmı diye sorsana birde kardeş, nasıl bu kadar eminsin diye sor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimin chat gpatsi doğru söylüyor. benimkisi paralı versiyon modeli yani daha gelişmişi
-
O yuzden bu aptal chatbotlara guvenmeyin zaten.. Yapay Zekaymis zekayi kim kaybetti de bu yahudi tuccarlar bulacaklar..
kime güvenecez profesör ünvanlı deli Kadir Mısıroğlu na mı? güveneceğiz chat gpt açık açık bu tartışmalı konudur kesin bir şey söylemek yanlış olur diyor daha ne desin
-
-
Benimki beles fakat ucretsiz 4o prompt hakkim var paralida da ayni model cevap veriyor..
-
ChatGpt gibi bir LLM yaziliminda 500 GB kadar metin dosyasi vardir yani egitim verisi.. 500 GB veri dedigin devasa bir sey cunku sadece metin dosyasi oalrak dusun 500 gb notepad dosyasi gibi aha da 500 GB veride ne varsa sana onu yazar veride ermeni soykirimi var ve 1,500,000 ermeni olduruldu yaziyor sana verdigi cikti da bu.. Gerisi sus pus milleti kekleme noron aglari, yapay zeka üvvvvvvvvvv olayi.. Yahudi tech sirketleri ayni zamanda pazarlamacidir hatta tech sirketinden once pazarlama sirketidir.. Bu copu kullanma...
sana sorcak değilim neyi kullanıp kullanmayacağımı. matbaanın kullanılmasına karşı çıkanlar neyse şuan siz de aynı gibisiniz.
çok biliyorsanız siz yapın bir yapayzeka.
al bak bunu yapay zekaya yaptırdım çok da şugar olmuş
-
-
bu chatgpt herkese farklı cevap mı veriyor. bana verdiği cevap bu ve terör örgütü diyor
-
Terör örgütü dememiş ki sana, örgüt demiş. Abd AB terör örgütü olarak tanımlıyor demiş. Neden terör örgütü demedin diye sor.
Ermeni soykırımı konusunda somut delil varmı ki kesin konuşuyorsun dedim, mesela toplu bir mezar bulunmuşmu dedim, evet bulunmuştur dedi. Nerede bu mezar dedim, bazı tarihçiler iddia ediyor dedi, bu somut bişeymi dedim, haklısınız somut değil dedi.
İnternette kim ne yalan attıysa önüne getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Mayıs 2024; 22:47:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben senin yapay zekacilarina saygi duymam, hintli telif hakki hirsizlarinin ve o sam mi ne o veledin iliginden bile nefret ediyorum Emacs ve GCC'nin programcisi, Richard Stallman, o saklabanliga ne demis arastir oku, beni tanimadigin icin, kim oldugumu bilemezsin, fakat Richard Stallman, senin gibi chatbot hypecilerine, GPT nedir izah etmis zaten fakat o ucube chatbota degil google'a sor chatbot trendinde sadece 3 - 5 dolandirici firma var cunku onu calistiracak GPU cok pahali ve sacmalik uretgecini calistirmak icin milyonlarca dolarlik da enerji gerekiyor.. Dev hintli dolandiricilar disinda o butce kimsede olmadigi icin senin cakma zekalar cogalmiyor.. Bir de parayla satin almissin zaten ona daha yorum yapmadim bile hahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mayıs 2024; 22:51:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X