aklınıza neler geliyor? bionluk tarzı sitelerden iş alanlar var diye duydum. ya da stock görsel sitelerde hazırladığı görselleri satanlar varmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 10 Eylül 2024; 15:44:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapay zeka'dan nasıl para kazanırız?
-
-
Stable Diffusion, kısaca hayal gücünü görsellere dönüştürmektir. Ancak bu tanım yeterli değil. Çünkü ne amaçla kullandığın önemli. Örneğin, Unreal Engine'da bir oyun karakteri tasarlatabilir, bir şirket için logo oluşturabilir, YouTube için videolar hazırlayabilir ya da başka bir yaratıcı projede kullanabilirsin. Yapay zekayı nasıl ve ne amaçla kullandığın önemli, diğer türlü sorun çok genel ve cevap alman zor olur.
-
aynen hocam. değiştirdim başlığı.
stable diffusion ayrı bir dünya hakikatten indirdim tekrar bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 10 Eylül 2024; 15:45:54 > -
Merhaba. Ben bu programı bir türlü kuramadım. Ryzen 7 işlemci ve 4050'li yeni bi laptobum var. Acaba sorun bundan dolayı mı? Makina kaldırmıyor mu da kurulmuyor? Cevaplarsan sevinirim.
-
Kazanamazsın.
-
amd ekran kartlarında sürekli hata veriyormuş.
ama senin nvidia sanırım. stability matrix indirip ordan kur direk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Eylül 2024; 17:28:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X