20.000 TL ÇEKTİM BİRDEN FAZLA FAYDALANDIRIYOE SİSTEM :d |
Yapı Kredi Faizsiz 5000₺/12 Ay Taksitli Nakit Avans(Yeni Müşteri) (2. sayfa)
-
-
Ben malesef üye olamıyorum hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef çok geç gördüm. 30 nisan son katılım tarihi olarak gösteriyor. o tarihe kadar kart elime ulaşamayacağından denemedim bile
-
başvuru Nisan sonuna kadar
avans kullanımı mayıs sonuna kadar
Dolayısıyla faydalanmanız mümkündür
teşekkür ederim. başvurayım o halde
-
Üye olmaya çalışıyorum telefona sms kodu gönderme esnasında hata veriyor ve telefona yapıkrediden boş sms geliyor. Aynı durumda olan var mı?
-
Bende de yanı kaç gündür, düzelir diye bekledim m gelişme yok
Ne yaptınız hocam, alabildiniz mı? Kart bugün geldi ve cvv ile denediğimde faiz çıkardı.
Düzenleme: Aynı günün akşamında faizsiz olarak verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 14 Mayıs 2022; 0:10:56 >
Online başvurdum ama online giriş şifresi vermiyor ilginç :) Şifre almaya çalışınca şubeye gidin diyor şubeye gideceksek niye online başvuruyoruz ki :)
hocam ilk önce faiz çıkıyor ama denemeye devam edin.. bir kaç gün içinde tanımlanır
devam ediyor mu?
-
Defalarca başvuru yaptım kart vermediler. Maaş müşterisi olduk geçen gün. Gene başvuru yaptık gene vermediler. E devletten gelir belgesi istiyorlar. Sgk dökümüne yönlendiriyor sistem. Böyle olunca da toplam gelirinden düşük görünüyor ana gelir. Ykb bir türlü kart vermedi bana da.
bunu ben de merak ediyorum
-
Yahu diğer bankalarda neredeyse 60-70-80 bin TL lik kartlarım var. Bu banka bana kredi kartı başvuruma bile olumsuz döndü. Kredi ekranını açmıyor bile Yolculuğumuz kısa sürdü, daha hayırlı oldu herhalde.
-
Az önce müşteri oldum 30 haziran tarihine kadar devam ettiği söylendi. Ancak görüntülü görüşmede kampanyayı nereden duyduğum söylendi ben de "hangikredi" sitesi olduğunu söyledim. Onay verdiler. Yani kampanya "hangikredi" sitesine özel gibi yapılmış lakin fark edeceğini düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J3yPRinCe -- 28 Mayıs 2022; 21:1:2 >
Hocam üye olurken eko kart(aidatsiz) seçmenize imkan veriyorlar mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki. Tüm kredi kartlarını saydılar. Ben eco istedim önce fakat eco kartta taksit imkanı kısıtlı olduğu söylendi. Diğer kartlarda 6 ay ücretsiz, sonraki ücretlendirmede 90 gün içinde ararsam para iadesi alabileceğim söylendi. Kullanmayı düşündüğüm için opet worldcard seçimi yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J3yPRinCe -- 28 Mayıs 2022; 21:3:53 >
Hocam basvuru yaptım şu an kartı bekliyorum cvv yi istiyor başvurmak için cvvyi ogrendikten sonra başvurulabiliyor mu hemen ne kadar sürüyor süreç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X