Şimdi Ara

Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
24
Favori
152.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün aradım 65 TL kart ücreti yansıtmışkar. Bana 11 Yıllık müşterimizsiniz kart ücretini iade ediyorum dedi ve kart ücretini geri verdi.Hi tehtide falan girmeden hallettik.
  • benden 15 tl kesmişler wp olarak.arasam geri verirlermi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

benden 15 tl kesmişler wp olarak.arasam geri verirlermi sizce?

aynen bende de play card var 15 tl wp olarak almışlardı. mektup yazdım aidatı geri istiyorum diye. 1 hafta oldu, cevap geldiğinde burdan haber veririm arkadaşlar.
  • 2002 yılında öğrenci olarak başlamış olduğum yapı kredi play kart ilk aldığım adıyla worldunivercity kartımı iptal ettirdim en son 2010 yılında kart parası için iptal ettirip 2 ay sonra kendilerinin arayarak 2 sene kart ücreti ödemeden kullanma sözleri 16 mayıs 2012 de bitecekti eminim kesilecek ekstreye 60tlyi yapıştıracaklardı bende şimdi aradım siz geçirmeden ya almayın kullanalım dedim onlarda 3 ayda kullanım ortalamanıza göre 1950 tl harcayın dediler almayalım yok dedim direndim en sonda iptal ettirdim kız kartı kesip atın dedi 2 sene öncede demişlerdi atmamıştım kasada saklamıştım bakalım önümüzdeki süreçte ne olur hayırlısı olsun arkadaşlar yani taahütsüz benimkini iptal etmediler
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta bile sürmedi arkadaşlar dun arandım 2014 mayıs ayına kadar ücret yok istersem limit artışı yapacaklardı yok dedim gene kandırıldım bir bonusa diş geçiremedim onada hakem heyetine itiraz ettik 45 gün oldu ses yok yani world gene iyi banka valla 2 sene parasız kart duyurulur
  • Bankayla hiç uraşmadım. Kart ekstresi ile Tüketici Hakem Heyetine başvurdum sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak.
  • bu sene iptal etmediler. Kaç yıldır ediyorlardı.Kapatmayı düşünüyorum.
  • Bu ay benimde yapıkredi kartımdan 55 tl üyelik ücreti kesmişler aradım bankayı üyelik ücreti kesintisi nedeninden kartımı iptal ettirmek istediğimi söyledim üyelik ücretini yıl sonu biriken puanlardan düşebiliriz yada 3 ay içinde 750 tl harcama yapma sözü verirseniz iade ederiz dediler 3 ay içinde 750 tl harcama sözü verdim iptal ettiler. sizlerde arayın müşteri hizmetleri kartı iptal ettirmek istediğini söyleyince geri vitese alıyorlar hemen 55 tl az para değil sonuçta
  • benimkininde eli kulağında 2011'deki ekstramla tüketici hakem heyetine başvursam acaba işe yararmı..? şimdi baktım o dönemde 45lira almışlar benden.. kartı ilk çıktarttığım tarihten bu zamana kadar ödediğim bütün kart üyelik ücretini geri alabilirmiyim..? yoksa bundan sonrası için bir dur niteliğimi taşır başvurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

benimkininde eli kulağında 2011'deki ekstramla tüketici hakem heyetine başvursam acaba işe yararmı..? şimdi baktım o dönemde 45lira almışlar benden.. kartı ilk çıktarttığım tarihten bu zamana kadar ödediğim bütün kart üyelik ücretini geri alabilirmiyim..? yoksa bundan sonrası için bir dur niteliğimi taşır başvurum..

elinizde ücretin kesildiğini gösteren esktranız varsa hepsini geri alırsınız. ben babam için başvurdum ve 4-5 yıl öncesinin ücretlerini geri aldım.
  • benim kredi kartı üyelik ücretimde bu ay geliyor.Son 3-4 yıldır harcama sözü verip iade alıyorum.Bu aralar 1500 tl ye yakın bir harcama yapacağım ekstrenin kesilmesini bekliyorum Harcama sözünü alıp öyle işimi halledeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Orijinalden alıntı: boray1

yapıkredi kartlarınıza aidat ödemek istemiyorsanız bir yılı dolmadan ben 10 ayda bir yapıyorum kartınızın türünü değiştirin mesela playcart dan opet yada adios a geçin sene dolmadığı ve baska bir programa geçtiğiniz için sizden kart aidatı alamıyorlar ;) be 2 yapıkredi kartımada 3 senedir aidat ödemedim

Ben kapattırayım diyordum sene dolmadan. Hatta Akbank'tan aradılar kart gönderelim diye ben de tamam dedim bunu kapattırırım diye. Böyle oluyorsa bunu deneyelim, lazım olursa kullanırız.

benim temmuzda sanırım aidat gelmesi lazım, şuan 444 ü aradım, ADIOS yaptım, bakalım kart ücretinden yırtacakmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

yapıkredi kartlarınıza aidat ödemek istemiyorsanız bir yılı dolmadan ben 10 ayda bir yapıyorum kartınızın türünü değiştirin mesela playcart dan opet yada adios a geçin sene dolmadığı ve baska bir programa geçtiğiniz için sizden kart aidatı alamıyorlar ;) be 2 yapıkredi kartımada 3 senedir aidat ödemedim

Ben kapattırayım diyordum sene dolmadan. Hatta Akbank'tan aradılar kart gönderelim diye ben de tamam dedim bunu kapattırırım diye. Böyle oluyorsa bunu deneyelim, lazım olursa kullanırız.

benim temmuzda sanırım aidat gelmesi lazım, şuan 444 ü aradım, ADIOS yaptım, bakalım kart ücretinden yırtacakmıyım

quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

quote:

senin dediğin gibi yaptım bakalım.

normalde temmuz ayında kart ücreti yansıtıyorlar ekstreye.

play kartım vardı. opet karta geçtim. temmuzda kart ücretim gelmesse bu iş tamam demektir.

Kart türünü değiştiren arkadaşlara aidat geldi mi acaba? Malum benim de yıllık aidat vakti yaklaşıyor.
    Eğer bir çözüm ise bende kart türünü değiştirmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pikachu45

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

quote:

senin dediğin gibi yaptım bakalım.

normalde temmuz ayında kart ücreti yansıtıyorlar ekstreye.

play kartım vardı. opet karta geçtim. temmuzda kart ücretim gelmesse bu iş tamam demektir.

Kart türünü değiştiren arkadaşlara aidat geldi mi acaba? Malum benim de yıllık aidat vakti yaklaşıyor.
    Eğer bir çözüm ise bende kart türünü değiştirmek istiyorum

sen söyleyince aklıma geldi, bakayım dedim, dün kesim tarihimdi, tammmmmmmmm 85 TL aidat geçirmişler

• @çaylaq Play cardda aidat sanırım 55 tl , adiosa geçince 85 TL gelmiş sana.Arkadaş 2 ay önce falan geçiyordum diyor yoksa öyle mi yapmak lazımdı.Kötü olmuş senin adına...

boray1 arkadaştan bilgi bekliyoruz
  • 9 yıllık world kartı kapattırıyorum adamlar 55 tl kesiyo hiç bi şekilde yardımcı olmuyorlar...bide enteresanlıgı benim tum otomatik odemelerimden(tel.-su- net- doğalgaz gibi) işlem ucreti alıyodu yani toplam da 50-60 lira yıllık işlem parası alıyo zaten bide utanmadan kart parası istiyo gerizekalı banka bende tamamını kapattım... çok pislikmiş adamlar...
  • 未知

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown115 -- 12 Şubat 2014; 21:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown115

https://store.donanimhaber.com/e0/0a/04/e00a046ea042d32a8c3753f754525a74.jpg

bravo arkadaşım.

beşiktaş taki tüketici hakem heyetinin açıklamalarıda süper. herşeyi olduğu gibi çok net yazmışlar.

kart çıkaran kuruluşun merkez kurup, eleman çalıştırdığı ve hizmet sunduğu için bunun bedelinin tüketiciden talep etmesi yasal olarak olanaksızdır. kart çıkaran kuruluşun, yaptığı yatırıma ortak olmayan tüketiciden bu yatırımın bedelinin tahsil edilmesi düşünülemez.

yazıyor açıklamalarda .

• quote:

Orijinalden alıntı: forumix

quote:

Orijinalden alıntı: unknown115

https://store.donanimhaber.com/e0/0a/04/e00a046ea042d32a8c3753f754525a74.jpg

bravo arkadaşım.

beşiktaş taki tüketici hakem heyetinin açıklamalarıda süper. herşeyi olduğu gibi çok net yazmışlar.

kart çıkaran kuruluşun merkez kurup, eleman çalıştırdığı ve hizmet sunduğu için bunun bedelinin tüketiciden talep etmesi yasal olarak olanaksızdır. kart çıkaran kuruluşun, yaptığı yatırıma ortak olmayan tüketiciden bu yatırımın bedelinin tahsil edilmesi düşünülemez.

yazıyor açıklamalarda .

benim anlamadıgım banka sözleşmeyi göndermedigi halde (şikayetçide sunamamış), THH nasıl oluyorda sözleşme tek taraflı düzenlenmiştir kararına ulaşabiliyor , gördün mü sözleşmeyi ki bu sonuca vardın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.