Şimdi Ara

Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
389
Cevap
24
Favori
152.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msicak

Sevgili bankalar,
    Bize para vereceğinize bir de kart ücreti diye insanı iyice sinirlendirecek şekilde para almaya kalkıyorsunuz. Onun yerine milleti bankandan soğutacağına bonusları düşürmek vs. gibi yöntemler kullan. Herkesi deli eden bir yöntemle niye para tırtıklamaya çalışıyorsunuz sevgili bankalar? Zaten kredi kartı kullanandan değil pos makinesi sattığın adamdan dünyanın parasını alıyorsun yok %7 komisyon bilmem ne diye. Bir de sana parayı kazandıran müşteriyi niye sevmeye kalkıyorsun. Sizin başınızdaki yönetici seviyim böyle saçma sapan müşteriyi delirten yöntemler buldukları için. Kovun o yöneticiyi işten de doğru düzgün bankaya para kazandıracak adamları çalıştırın. Millet kart iptali yapacağım diye bankaları arıyor sırf çağrı merkeziniz bu iş için çalışıyor nerdeyse oysa yapmasanız böyle 50 lira aldım kart ücreti diye müşteri de sizi aramak zorunda kalmaz belki 3-5 tane daha az çağrı merkezi elemanı çalıştırır parayı kırarsın. Ha diyorsun ki ben güvenli kredi bankasıyım 30 milyon müşterim var %20'si aramasa zaten tüm masrafları çıkarıyorum. Helal olsun sana ve senin gibi güvenli bankalara. Ama artık internet var koyun sayısı gittikçe azalıyor. Bu sana şimdi yansımasa da ileri de çok pis dert olabilir. Akıllı ol. Senin işin para kazanmak, müşteriyi kaçırmak değil. Bak yukarıda bir sürü yazı var. Millet çatır çatır kartları iptal ettirmiş kullanmıyorlar artık senin o gereksiz kartını. Ama senin rakibin olan bankalar kazanıyor bu yüzden artık paraları. Sen deli gibi televizyonlara reklam vermeye devam et. Üç tane müşteri bulup bankanın değerini arttırmaya çalış ama böyle salaklıklar yapma. Gereksiz yere bana da bu yazıyı yazdırdın durup dururken. Oysa kıçı kırık kart ücreti alacağına hesap ücreti alacağına almasaydın şimdi hem paralar sende duracaktı. Hem de o paraları mis gibi kullanacaktın. Keriz misin olm. Git biraz akıllı adamları işe al. Senin işin az önce de söyledim para kazanmak, saçma sapan işlerle müşteri kaybetmek değil. Hadi göreyim koçum. Şu anda kredi kartını kullandığım Sevgili bankamında yanaklarında öpüyorum daha ben telefonu açıp kart ücreti yansımış derken ücreti iptal ettik abicim dediği için. Bu sene de beni aratırsan küserim ama. Müşteri her zaman haklıdır unutma.

Banka dediğin şey özünde ticari faaliyet gösteren ve kar amacı güden bir şirkettir. Kredi kartı ile size kredi açarlar. Buna mukabilde bir ucret yansıtırlar. Adamın ne kazandıgı da kımseyı ılgılendırmez. Bu durumu begenmıyorsanız kartı ya hıc almazsınız ya da ıptal edersınız olur bıter! Ya da dedıgını gıbı kart aıdatı almayan bır bankadan alırsınız alana da karısamazsınız. Ben sahsen kampanyaları takıp ederek verdıgım kart aıdatından fazlasını zaten gerı alıyorum. Ucret almayan banka kartlarınında taksıtten ote pekn bır kampanyası olduguna ınanmıyorum. Bankalar saf ve temız kuruluslar degıldır. Ama emın olun Bankanın kamuya sagladıgı yararıda baba ogluna cogunlukla saglamıyor. Olayın karsılıklı olduguna bakmadan sankı devlet kurumu gıbı bagırınmaya gerek yok. Sana gore dolandırıcı ıse bu bankalar uzak duracaksın. Yok ama hem taksıt yapsın hem nakıte sıkıstıgında sana para versın. Yok hedıye puan versın yok vadeye bolsun yuksek meballı para versın. Yok temınat mektubu versın. Ama bana dokunmasın hayır duasına yapsın bunları demekte ayrı bır yuzsuzluk. Hayrına para dagıtacak olsa Katılım Bankaları dagıtır kı malum yok oyle bır dunya:)

Ben bankada sadece sozlesmeye dayalı almıs mı almamıs mı ona bakarım. Yok bı tarafından uydurup para kesıyorsa da sonuna kadar ugrasır hakkımı ararım. Gerısı demogojıden ıbarettır.

• World Platinum kart kullanıyorum, bir de bu karta bağlı ek kart var. 3 sene önce yıllık aidatin iade edilmesi için talepte bulunmuştum. İadeyi gerçekleştirdiler. Her nisan ayında ekstremde bir Yıllık Aidat diye bir kalem görüyorum, altında da Yıllık Aidat İade diye bir kalem görüyorum. Son ektremde de 150 TL aidat kesip, iade etmişler. Telefon etmeme bile gerek kalmıyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

quote:

Sevgili bankalar,
    Bize para vereceğinize bir de kart ücreti diye insanı iyice sinirlendirecek şekilde para almaya kalkıyorsunuz. Onun yerine milleti bankandan soğutacağına bonusları düşürmek vs. gibi yöntemler kullan. Herkesi deli eden bir yöntemle niye para tırtıklamaya çalışıyorsunuz sevgili bankalar? Zaten kredi kartı kullanandan değil pos makinesi sattığın adamdan dünyanın parasını alıyorsun yok %7 komisyon bilmem ne diye. Bir de sana parayı kazandıran müşteriyi niye sevmeye kalkıyorsun. Sizin başınızdaki yönetici seviyim böyle saçma sapan müşteriyi delirten yöntemler buldukları için. Kovun o yöneticiyi işten de doğru düzgün bankaya para kazandıracak adamları çalıştırın. Millet kart iptali yapacağım diye bankaları arıyor sırf çağrı merkeziniz bu iş için çalışıyor nerdeyse oysa yapmasanız böyle 50 lira aldım kart ücreti diye müşteri de sizi aramak zorunda kalmaz belki 3-5 tane daha az çağrı merkezi elemanı çalıştırır parayı kırarsın. Ha diyorsun ki ben güvenli kredi bankasıyım 30 milyon müşterim var %20'si aramasa zaten tüm masrafları çıkarıyorum. Helal olsun sana ve senin gibi güvenli bankalara. Ama artık internet var koyun sayısı gittikçe azalıyor. Bu sana şimdi yansımasa da ileri de çok pis dert olabilir. Akıllı ol. Senin işin para kazanmak, müşteriyi kaçırmak değil. Bak yukarıda bir sürü yazı var. Millet çatır çatır kartları iptal ettirmiş kullanmıyorlar artık senin o gereksiz kartını. Ama senin rakibin olan bankalar kazanıyor bu yüzden artık paraları. Sen deli gibi televizyonlara reklam vermeye devam et. Üç tane müşteri bulup bankanın değerini arttırmaya çalış ama böyle salaklıklar yapma. Gereksiz yere bana da bu yazıyı yazdırdın durup dururken. Oysa kıçı kırık kart ücreti alacağına hesap ücreti alacağına almasaydın şimdi hem paralar sende duracaktı. Hem de o paraları mis gibi kullanacaktın. Keriz misin olm. Git biraz akıllı adamları işe al. Senin işin az önce de söyledim para kazanmak, saçma sapan işlerle müşteri kaybetmek değil. Hadi göreyim koçum. Şu anda kredi kartını kullandığım Sevgili bankamında yanaklarında öpüyorum daha ben telefonu açıp kart ücreti yansımış derken ücreti iptal ettik abicim dediği için. Bu sene de beni aratırsan küserim ama. Müşteri her zaman haklıdır unutma.

Banka dediğin şey özünde ticari faaliyet gösteren ve kar amacı güden bir şirkettir. Kredi kartı ile size kredi açarlar. Buna mukabilde bir ucret yansıtırlar. Adamın ne kazandıgı da kımseyı ılgılendırmez. Bu durumu begenmıyorsanız kartı ya hıc almazsınız ya da ıptal edersınız olur bıter! Ya da dedıgını gıbı kart aıdatı almayan bır bankadan alırsınız alana da karısamazsınız. Ben sahsen kampanyaları takıp ederek verdıgım kart aıdatından fazlasını zaten gerı alıyorum. Ucret almayan banka kartlarınında taksıtten ote pekn bır kampanyası olduguna ınanmıyorum. Bankalar saf ve temız kuruluslar degıldır. Ama emın olun Bankanın kamuya sagladıgı yararıda baba ogluna cogunlukla saglamıyor. Olayın karsılıklı olduguna bakmadan sankı devlet kurumu gıbı bagırınmaya gerek yok. Sana gore dolandırıcı ıse bu bankalar uzak duracaksın. Yok ama hem taksıt yapsın hem nakıte sıkıstıgında sana para versın. Yok hedıye puan versın yok vadeye bolsun yuksek meballı para versın. Yok temınat mektubu versın. Ama bana dokunmasın hayır duasına yapsın bunları demekte ayrı bır yuzsuzluk. Hayrına para dagıtacak olsa Katılım Bankaları dagıtır kı malum yok oyle bır dunya:)

Ben bankada sadece sozlesmeye dayalı almıs mı almamıs mı ona bakarım. Yok bı tarafından uydurup para kesıyorsa da sonuna kadar ugrasır hakkımı ararım. Gerısı demogojıden ıbarettır.

bankacılık sistemi git gide devlet zoruyla vatandaşı soyan bir anlayışa sahip olmaya başladı en ufak işlemlerden akıl almaz astronomik ücretler talep ediyorlarbankada kuzu gibi duran vadesiz hesabımdaki paradan hesap işletim ücreti adı altında altı ayda bir 60 ar tl ye varan masraf kesintileriğ yapıyorlar tkasiyle götürseniz 30 lira tutmayacak mesafe için 50 tl havale ücreti istiyorlar kredi kullanıyosunuz mecbursunuz ya artık size geçirdikleri onların kendi insafına kalmış ayrıca birde vadesiz hesap açtırıp (mecburi) ondan da işletim ücreti alıyorlaryani tabii ki bankalar hayır kurumu değil para kazanmak için kurulmuış ticarethaneler ama onlar da basiretli tacir gibi davranıp kar marjlarını belirlemek zoruında bir tüccar bugün sattığı maldan %15/20 kar eidyor bilemedin en baba kar eden %40 yapsın ama bankalar kadar kar eden başka bir iş yeri türkiye de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yilgizmo

quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

quote:

Sevgili bankalar,

bankacılık sistemi git gide devlet zoruyla vatandaşı soyan bir anlayışa sahip olmaya başladı en ufak işlemlerden akıl almaz astronomik ücretler talep ediyorlarbankada kuzu gibi duran vadesiz hesabımdaki paradan hesap işletim ücreti adı altında altı ayda bir 60 ar tl ye varan masraf kesintileriğ yapıyorlar tkasiyle götürseniz 30 lira tutmayacak mesafe için 50 tl havale ücreti istiyorlar kredi kullanıyosunuz mecbursunuz ya artık size geçirdikleri onların kendi insafına kalmış ayrıca birde vadesiz hesap açtırıp (mecburi) ondan da işletim ücreti alıyorlaryani tabii ki bankalar hayır kurumu değil para kazanmak için kurulmuış ticarethaneler ama onlar da basiretli tacir gibi davranıp kar marjlarını belirlemek zoruında bir tüccar bugün sattığı maldan %15/20 kar eidyor bilemedin en baba kar eden %40 yapsın ama bankalar kadar kar eden başka bir iş yeri türkiye de yok

Bankaların akıllara zarar uygulamalar ıle musterılerınden para tahsıl etmesı olayına daha once belırttıgım gıbı bende karsıyım sozlesmede yazmayan her oran ve mablağ için hakkını arayan kişilerin yanındayım. Lakin iş kredi kartı olunca bile bile lades durumu var olduğundan dolayı insanların serzenişlerini işgüzarlık olarak görüyorum.

Bu arada kredi kartı sözleşmelerine kart ücreti ödemeyeceğim diye yazarsanız ödeme zorunluluğunuz bulunmuyor. Ancak Bankalar bu seferde kartı iptal ediyor. Yine de denemekte fayda var. Şuan için Bankaların hukuk müşavirliklerinde bu konuda tam mutabakat olusmus durumda değil, hatta şubelerin çoğu bu durumu Hukuk Müşavirliklerine iletmiyorlar. Başvurularınızı telefon bankacılıgı ya da netten yazmazsanız daha saglıklı olur diye düşünüyorum.

• bir de kraldan çok kralcı olmasak...
  • kartım için ne extre geliyo ne de mail geliyo valla!!! defalarca aradım sisteme kaydediyoruz diyolar ama hiçbir gelişme yokı
  • 40 TL bana da sokmuşlar bu ay.
  • Bankaların sizi sömürmesine karşı tam tersini yapmak istiyorsanız bu konuya bir bakın derim:

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/tm.htm
  • yapıkredi kartlarınıza aidat ödemek istemiyorsanız bir yılı dolmadan ben 10 ayda bir yapıyorum kartınızın türünü değiştirin mesela playcart dan opet yada adios a geçin sene dolmadığı ve baska bir programa geçtiğiniz için sizden kart aidatı alamıyorlar ;) be 2 yapıkredi kartımada 3 senedir aidat ödemedim
  • banada 60 tl yansıtmışlar.nerden baksan 8 senedir kullanıyoum kartı.play kart.bakalım nasıl bir teklif sunacaklar bu kez.
  • Bendede play var. Gecen sene aidati harcama sozu vererek iptal ettirdim. Normal sartlarda iptal etmediler. Bu senede temmuz ayinda aidat gelecek. Acaba gelmeden arasammi diyorum. Kart ucreti odemek istemiyorum diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1

yapıkredi kartlarınıza aidat ödemek istemiyorsanız bir yılı dolmadan ben 10 ayda bir yapıyorum kartınızın türünü değiştirin mesela playcart dan opet yada adios a geçin sene dolmadığı ve baska bir programa geçtiğiniz için sizden kart aidatı alamıyorlar ;) be 2 yapıkredi kartımada 3 senedir aidat ödemedim

Ben kapattırayım diyordum sene dolmadan. Hatta Akbank'tan aradılar kart gönderelim diye ben de tamam dedim bunu kapattırırım diye. Böyle oluyorsa bunu deneyelim, lazım olursa kullanırız.
  • dünyanın başka bir yerinde daha var midir böyle emrivaki senden kart ücreti kestim ödemek zorundasın diye direten bankacılık anlayışı...
  • Business kartlarda da kart aidatları iptal ettirilebiliyor mu ?
  • Gold kart kullanıcısıyım geçen yıla ait 55 lira kart aidatı geldi bu yılın ilk ayında müşteri hizmetlerini aradım 3 ay içerisinde 1650 lira harcama sözü verirseniz kart aidatı iptal edicez dediler onaylamadım iptal edin dedim beyfendi şimdi böyle kabul edin harcayamazsanız o zaman birdaha ararsınız dediler bende doğal olarak kabul etmek zorunda kaldım. Ve 3 ay içerisinde 1500 lira harcama yapabildim geçen ay 55 lira kart aidatı tekrardan yansıdı müşteri hizmetlerini tekrar aradım iade etmiyeceklerini belirttiler kartımı iptal edin dedim şuan teknik hatalardan dolayı edemiyoruz yarın aramamı istediler 3 gün sonra tekrar aradım yine aynı sözleri duydum 1 gün sonra yine aradım sonra aramamı istediler doğal olarak sesimi yükseltince kartımı kapattılar kartımızı dahi iptal ettiremiyoruz ne lanet banka imiş 10 yıldır iş bankası kartı kullanmaktayım ne aidat geliyor nede bu tarz saçma konuşmalar oluyor.

Birde son 5 yılın ekstresini istedim 10 iş günü dediler halen gelmiş değil mail yolluyorum cevaplayan yok müşteri hizmetlerini arıyorum 1 ay içerisinde gelir diyorlar şimdilik bekliyoruz bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum kartım şuan kullanıma kapalı ama borcum halen bulunmakta ekstreler geldiğinde hakem heyetine başvursam kartınızı kapattırmışsınız gibisinden bir sorunla karşılaşırmıyım eskiye dönük aidatları alabilirmiyim ?

iyi forumlar

• teknik problemleri olan bir banka. hele atmleri adamı kanser edecek cinsten yavaş. ben de iptal edeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1

yapıkredi kartlarınıza aidat ödemek istemiyorsanız bir yılı dolmadan ben 10 ayda bir yapıyorum kartınızın türünü değiştirin mesela playcart dan opet yada adios a geçin sene dolmadığı ve baska bir programa geçtiğiniz için sizden kart aidatı alamıyorlar ;) be 2 yapıkredi kartımada 3 senedir aidat ödemedim

senin dediğin gibi yaptım bakalım.

normalde temmuz ayında kart ücreti yansıtıyorlar ekstreye.

play kartım vardı. opet karta geçtim. temmuzda kart ücretim gelmesse bu iş tamam demektir.
  • bende iptal ettirdim kurtuldum daha önce de garanti bonus'u iptal ettirmiştim
    garanti-y.kredi farkları
    y.kredi hiçi itiraz etmeden borcum(taksitlerim) olmasına rağmen kartı kapattı bir daha da kartı açalım diye aramadı
    garanti önce borçların bitmesini şart koştu sonra bonus teklif etti istemeyince kapattı. aradan 1-2 ay geçtikten sonra tekrar kafalarına göre açmışlar(mail'ime gelen ekstreden anladım utanmazlar bir de kart ücreti eklemişler) sonra tekrar kapattım sonra kafalarına göre tekrar açmışlar ve yine kart üyelik ücreti eklemişler bu kez bir daha kartı açarlarsa mahkemeye vereceğimi söyleyip tekrar kapattım şimdilik birşey yok

bugüne en memnun olduğum banka ise axess(fazladan bol bol chip para yatırdılar fazla yatırdınız diye şikayet ettim farkına vardık müşteri memnuniyeti nedeniyle geri almadık dediler) maaş müşterisi olduğum için kart ücreti kesilmiyor maaş anlaşmamız bitti kart ücreti isterlerse onu da kapatırım

• Prensiplerinden vazgeçmezlerse benim gibi müşterilerini kaybederler :)

Kartıma 1800 lira civarında borcum vardı 1 yılı aşkındır borcumuda kapatamadım her ay ortalama 25 ile 33 lira arasında bankaya faiz ödüyorum ve hep o kartımı kullanıyordum ayda ortalama 30 lira benden faiz alsalar yılda eder 360 lira 55 lira kart aidatı geldiği için kapattırdım banka benden 55 lirayı alıcak ama bundan sonra her ay 30 lira faiz ödeyecek müşterisini kaybettiler :) zeki insanlar.
  • bana da geldi 35 TL üyelik ücreti, kartı kapattırdım iade de etmediler, bir daha yapı kredinin önünden bile geçmem
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.