|
Yapı Kredi World 4x125₺ yakit alimina 80₺ yakıt puan ve ekstra opet puan. (Bol kombo ve Aracta ödeme (2. sayfa)
-
-
Teşekkürler paylaşım için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Smhylmz
Teşekkürler. Daha önce opet kullanmadığım için bilmiyorum. Araçta ödeme nasıl oluyor uygulamadan. Oluşturduğumuz qr kodu görevli okutuyor ve tutar tanımlı karttan mı çekiliyor.Benzin almaya gitmeden once altta bulunan mor renkli PAY yazan butona bastığınızda asagidaki ekran çıkıyor. Orada ikinci sırada bulunan "Aracta Ödeme" ye tıklayın plakanizi tanımlayın. (Bir kez tanimlamak yeterli). Benzin almaya gidince Pompa gorevlisine araçta odeme ile ödeyeceğinizi söyleyin. Dolum bitince telefonunuza bildirim geliyor. Bildirime tıklayıp odemeyi onaylamanız yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 16 Mayıs 2021; 22:20:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dikkat ilk 4 ü yaparsanız 5. Yi saymıyor. Ona göre. Ben geçen aylarda çok uğraştım itiraz ettim kayıt filen açtılar öyle verdiler .. Opet Kartla almanız lazım diyorlar ona göre -
Teşekkür ederim hocam. Yakıt alımından önce çalışan arladaşa söylememiz gerekiyor sanırım ?quote:
Orijinalden alıntı: krc58Benzin almaya gitmeden once altta bulunan mor renkli PAY yazan butona bastığınızda asagidaki ekran çıkıyor. Orada ikinci sırada bulunan "Aracta Ödeme" ye tıklayın plakanizi tanımlayın. (Bir kez tanimlamak yeterli). Benzin almaya gidince Pompa gorevlisine araçta odeme ile ödeyeceğinizi söyleyin. Dolum bitince telefonunuza bildirim geliyor. Bildirime tıklayıp odemeyi onaylamanız yeterli.
Alıntıları Göster
-
Ben bu dediğinizi anlamadım hocam? -
Evet yakitt dolmaya baslamadan aracta odeme yapacağım demeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World ile Araçtan ödeme yaptığınızda Opet kart ve Opet mobil uygulamasını kullanmamış sayıyor ve yakıt alımlarınız dahi görünmüyor uygulamada. En son kampanyada böyleydi. O Opet uygulama hedef kampanyasının ödülünü vermediler bana. İtiraz ettim kayıt açtırdım falan memnuniyet için veriyoruz falan dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonseca_ -- 16 Mayıs 2021; 22:32:14 > -
World Mobil uygulamasında ortada PAY diye bir menü var. Orada araçta ödeme diye bölüm var. Oraya girip plakayı kayıt ediyorsunuz.
Araçta Ödeme olan bir istasyona gidip pompa görevlisine araçta ödeme ile ödeme yapmak istediğinizi söylüyorsunuz. Görevli plakayı sisteme okuttuğu zaman sizde uygulamadan kontrol ediyorsunuz. Uygulamada yazıyor "Araçta Ödeme Başladı, dolum devam ediyor" şeklinde.
Dolum bittiğinde uygulama üstünden harcamaya onay verdiğinizde pompa görevlisine de onay gidiyor ve ödeme onaylanıyor. Bir iki kere yapınca ve bilen bir görevliye denk gelince oldukça kolay bir işlem oluyor.
-
Çok teşekkür ederim detaylı anlatım için, görevliyede muhtemelen biz anlatacağımız için öğrenmemiz gerekiyor -
Anladım teşekkürler bilgi için -
Dediğinize göre sanirim yakıt dolduktan sonra market kısmına gidip opet karta işletmek gerekiyor.
bide opetin akaryakıti kazık fiyata sattığı konumda yaşamıyor olsak sıcak fırsat.
Bu arada LPG de araçta ödeme olmuyordu önceleri, şu an durum?
ilk ödeme araçta ödeme yapılıp sonrasında qr kod veya temassız ödeme ile puan daha da artar gibi.
-
Nasıl artabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: tiggo3
Nasıl artabilir?şimdi baktım da bende 25 tl temassıza 5 puan var, ama sana özelmiş, dikkat etmemiştim. sadece bu kampanya olan kişilerde olabilir.
-
Normal opet istasyonunda sadece benzin alınca
Aygaz Otogaz ve Opet istasyonlarinda 3x70₺ yakit alımı kampanyasından 20₺ yakit puan.
Sayacı otomatik ilerliyor o zaman, illa lpg alım şartı yok -
Maalesef yok.
lpg alım kampanyası birleşmez. lpg alımları için araçta ödeme yapılamıyor.
-
Birleşiyor. LPG dediğine bakmayın ben 1 LPG 2 benzin-motorin aldım ve sayaç hepsinde işledi. O sırada diğer 125 TL'lik kampanyada da 2 birim ilerledi sayaç.
Açıklamanın bir yerinde otogaz derken bir yerinde akaryakıt ve otogaz yazıyor. Bu biraz kafa karıştırıyor olabilir ama ben geçen sefer dediğim gibi harcama yapıp kazandım 20 TL Opet Puan.
Ha dediğiniz bir açıdan doğru LPG alımı araçta ödeme ile ödenemiyormuş duyduğuma göre. Ama o kampanyayı benzin-motorin ile de tamamlayabilirsiniz demek istiyordum ben yani, LPG şart değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 17 Mayıs 2021; 12:52:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X