Şimdi Ara

Yapı Kredi World 4x125₺ yakit alimina 80₺ yakıt puan ve ekstra opet puan. (Bol kombo ve Aracta ödeme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
9
Favori
5.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emek verilip güzel bir konu paylaşmışsınız. Teşekkürler.

Ancak dipnot olarak. Araçta ödeme her opette geçmiyor maalesef. Opete girip de araçta ödememiz yok demelerine uyuz oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. İyi oldu söylediğiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana özel de var bende ama araç otogaz 120 liraya bile fullenmiyor kaldı ki 125 lira üstü 4 kez işlem yapalım kısa süre içerisinde. 3*70 i yaptım ben anca benden bu kadar. 3 kez fullesem 110 liraya 1300 km den fazla yapıyor nerde nasıl yakayım bana hitap etmiyor ama kampanyaları takdir ediyorum ayrı konu.

• Bu gece tavan fiyat uygulaması bitiyor. Yarına fiyatlar ne olur sizce?

• fonseca_ F kullanıcısına yanıt
    O zaman ya araçta ödeme %2 indirimi seçeceğiz ya da %3 OPET üye indirimini

• Dün opetten 125 tl. akaryakıt aldım. Ödemeyi istasyonda pos üzerinden yaptım. 125 ve 70 tl. her iki kampanya sayacı da ilerledi.

• sıradan cinko karbon pil kullanıcısına yanıt
    Evet aynı anda ikisini de kullanmak zor, opet uygulamasında plakaya puan diye bir bölüm var ama bende çalışmadı.

• Dün yine araçta ödeme çalışmadı posta ödedim. Mobil bildirim zorunluluğu mu var? World mobilde şifre girip giriş yapınca kaçışın olmadan “sms’i kaldırıp onayı mobil bildirime bağlayalım” demeye getiriyor ben de onu yapmıyordum.

Eskiden yapıkredi uygulamasından da ödeme bildirimi geliyordu şimdi sadece world mobile kanalize ettiler herhalde.

• sıradan cinko karbon pil kullanıcısına yanıt
    Araçta ödeme indirimi 125 e %2 veriyor. Opet üye indirimi 125 e %3 mü yoksa 250 ye %3 mü veriyor. Opet uygulaması bende yokta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün 2. alımı yaptım ama opet uygulamasına yansımamış ikisi de. Biraz baktım yakıt aldıktan hemen sonra karta puan aktar demek gerekiyor ve tüm konum ticaret pazarlama izinlerini vermeniz gerekiyormuş. Çok saçma. Bu kampanya için opetten aldım. Normalde hep shell den alırım. Plakayı girdilermi anında araç tanınır ve shell uygulamasına puan bir süre sonra otomatik işlerdi. Araçta öde sistemlerinin var ama çalışmıyor oluşu da ayrı bir komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 21 Mayıs 2021; 21:18:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.