Arkadaşlar malum kisitlamalar sebebiyle fazla yakit harcamıyoruz ama 1.5 aylik bir süre var deposu boş olanlar degerlendirebilir. Son zamanların en iyi yakıt kombosu bence. Yapı kredi Mobil uygulamasinda 5 tane farkli kampanya var uygulamaya girince hepsine katılın. Madde madde yazıyorum en alta kampanya görsellerini paylaşacağım. Ben bugün 125₺ aracta odeme yaptim bütün kampanyalar için sayac işledi. 1- Araçta odeme ile her odemeye %2 kampanyasından 4x125= 10₺ yakıt puan 2- Opet istasyonlarinda 4x125 harcamaya 40₺ kampanyasından 40₺ yakıt puan. 3- 2 numaralı kampanyanın ek kampanyası olan aracta odeme ile ekstra 10₺ yakıt puan. 4- Aygaz Otogaz ve Opet istasyonlarinda 3x70₺ yakit alımı kampanyasından 20₺ yakit puan. 5-(bu madde Aracta odeme ile birlesmiyor maalesef araçta odeme yerine 2.3ve 4. Odemeleri normal veya qr ile oderseniz olur.) Son olarak Opet uygulamasında akıllı kampanya sistemi var oradan katıldığınız da size özel opet puan kampanyası tanımlanıyor. Ayda 2 kere katilabikiyorsunuz. 1. Hedef tamamlaninca ikincisine katılabiliyorsunuz. Bana 250₺ye kadar %3 yakit kampanyasi çıktı. İkinciye de katılınca ortalama bir 20₺ daha gelir. Bu kampanyadan kendinize göre bu ay ve önümüzdeki ay katılarak kombo oluşturabilirsiniz. (Genelde ertesi gun sayaç işliyor) 6- Bir de unutmadan faizsiz bir ay erteleme var. Toplam: 10+40+10+20= 80₺ yakıt puan + kisiye ozel opet puan. Aracta Ödeme Nasıl Yapılır? Benzin almaya gitmeden once altta bulunan mor renkli PAY yazan butona bastığınızda asagidaki ekran çıkıyor. Orada ikinci sırada bulunan "Aracta Ödeme" ye tıklayın plakanizi tanımlayın. (Bir kez tanimlamak yeterli). Benzin almaya gidince Pompa gorevlisine araçta odeme ile ödeyeceğinizi söyleyin. Dolum bitince telefonunuza bildirim geliyor. Bildirime tıklayıp odemeyi onaylamanız yeterli. KAMPANYA GÖRSELLERİ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 17 Mayıs 2021; 19:31:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim