Şimdi Ara

Yapı Kredi World 4x125₺ yakit alimina 80₺ yakıt puan ve ekstra opet puan. (Bol kombo ve Aracta ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
9
Favori
5.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum kisitlamalar sebebiyle fazla yakit harcamıyoruz ama 1.5 aylik bir süre var deposu boş olanlar degerlendirebilir. Son zamanların en iyi yakıt kombosu bence.

Yapı kredi Mobil uygulamasinda 5 tane farkli kampanya var uygulamaya girince hepsine katılın. Madde madde yazıyorum en alta kampanya görsellerini paylaşacağım. Ben bugün 125₺ aracta odeme yaptim bütün kampanyalar için sayac işledi.

1- Araçta odeme ile her odemeye %2 kampanyasından 4x125= 10₺ yakıt puan

2- Opet istasyonlarinda 4x125 harcamaya 40₺ kampanyasından 40₺ yakıt puan.

3- 2 numaralı kampanyanın ek kampanyası olan aracta odeme ile ekstra 10₺ yakıt puan.

4- Aygaz Otogaz ve Opet istasyonlarinda 3x70₺ yakit alımı kampanyasından 20₺ yakit puan.

5-(bu madde Aracta odeme ile birlesmiyor maalesef araçta odeme yerine 2.3ve 4. Odemeleri normal veya qr ile oderseniz olur.) Son olarak Opet uygulamasında akıllı kampanya sistemi var oradan katıldığınız da size özel opet puan kampanyası tanımlanıyor. Ayda 2 kere katilabikiyorsunuz. 1. Hedef tamamlaninca ikincisine katılabiliyorsunuz. Bana 250₺ye kadar %3 yakit kampanyasi çıktı. İkinciye de katılınca ortalama bir 20₺ daha gelir. Bu kampanyadan kendinize göre bu ay ve önümüzdeki ay katılarak kombo oluşturabilirsiniz. (Genelde ertesi gun sayaç işliyor)

6- Bir de unutmadan faizsiz bir ay erteleme var.

Toplam: 10+40+10+20= 80₺ yakıt puan + kisiye ozel opet puan.

Aracta Ödeme Nasıl Yapılır?

Benzin almaya gitmeden once altta bulunan mor renkli PAY yazan butona bastığınızda asagidaki ekran çıkıyor. Orada ikinci sırada bulunan "Aracta Ödeme" ye tıklayın plakanizi tanımlayın. (Bir kez tanimlamak yeterli). Benzin almaya gidince Pompa gorevlisine araçta odeme ile ödeyeceğinizi söyleyin. Dolum bitince telefonunuza bildirim geliyor. Bildirime tıklayıp odemeyi onaylamanız yeterli.

Yapı Kredi World 4x125₺ yakit alimina 80₺ yakıt puan ve ekstra opet puan. (Bol kombo ve Aracta ödeme

KAMPANYA GÖRSELLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 17 Mayıs 2021; 19:31:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel çalışma, paylaşım için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güzel kombo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bu opet uygulamasına plaka eklemek gerekiyormu giremedim birtürlü aktif değil profilde

• Emeğe sağlık..
    Keşke Shell olsaydı ama World-Opet iş birliği malum..

• Başarılı paylaşım.

• Güzel paylaşım acaba her opette araçta ödeme var mı genel bir sistem mi yoksa bölge bölge değişiyor mudur araçta ödeme işi

• Teşekkürler yaz öncesi faydalı olmuş.. Üye is yeri şartı var diyor ama opet-world ortaklığı malum hepsi üye is yeri midir?

• Bana özel 4*125 e 30 kampanyası da gelmiş.

• Bu kadar uğraşmaya değmez gibi geliyor zaten bonus 125*4 e 50 veriyor. Ama paylaşım için teşekkürler

• Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jhonturk

Bu kadar uğraşmaya değmez gibi geliyor zaten bonus 125*4 e 50 veriyor. Ama paylaşım için teşekkürler

Haklısınız 2 dkda 4 tane kampanyaya katilip. 2 dkda plaka tanimlayip. Pompa basinda telefonu eline alıp gelen ödemeyi onaylamak baya uğraştırıyor adamı. 50₺ varken 80₺nin yüzüne kim bakar ki. Ben ikna oldum gidip iade edeceğim aldığım benzini. Teşekkürler aydınlattığiniz için.

• krc58 kullanıcısına yanıt
    😃😃
  • krc58 kullanıcısına yanıt
    30 lira için bu kadar uğraşılmaz hocam ben şu yazdığınızı okurken yoruldum siz yazarken yorulmamissiniz. Aydınlandım teşekkürler

• jhonturk kullanıcısına yanıt
    İnsanlar bu forumda 1 liraya kupon satıyorlar. Sıcak fırsatlara girerken de yorulur 30 lirayı değersiz görenler
  • magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 16 Mayıs 2021; 21:30:48 >
  • Güzel paylaşım emek var teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhonturk

30 lira için bu kadar uğraşılmaz hocam ben şu yazdığınızı okurken yoruldum siz yazarken yorulmamissiniz. Aydınlandım teşekkürler

Saygi duyuyorum 30liraya 100km gidiyorum ben benim için iyi para

• Çok güzel bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim. Hepsi bir arada gayet güzel bir şekilde anlatmışsınız.

• Emek güzel

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.