Şimdi Ara

Yapı Kredi World Kart Sahiplerine Lig TV'li Eko-Spor Paketi aylık 39.90tl!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evcimen -- 18 Şubat 2009; 10:44:01 >

• Bu site digitürk'ün resmi sitesi değil galiba. Resmi sitesinde de bu şekilde bir kampanya bulamadım.Ayrıca worldcard.com.tr'ye de baktım.Orada da bilgi yok. Arkadaşlar bilgi verebilir mi? Tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

Bu site digitürk'ün resmi sitesi değil galiba. Resmi sitesinde de bu şekilde bir kampanya bulamadım.Ayrıca worldcard.com.tr'ye de baktım.Orada da bilgi yok. Arkadaşlar bilgi verebilir mi? Tesekkurler.

hemen bilgi vereyim...digiturk musteri hizmetlerini ara ve worldcard kampanyasi ve (eger kamu calisani iseniz) kamu kampanyasi ile ilgili bilgi istedigini soyle...onlar sana anlatirlar :)
  • Evcimen'inin dediğini yaptım.Kamu personeli Kampanyası bilgiler şu şekilde ;
    Paketler 11.45 ile başlıyor. Eko-spor paketi 34.40 . Şart 12 aylık tahahhüt.
  • quote:

Evcimen'inin dediğini yaptım.Kamu personeli Kampanyası bilgiler şu şekilde ;

eski uyeler icin gecerli mi bu kampanya?
  • Evet.
    quote:

Orjinalden alıntı: evcimen

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.say

Evet.
    quote:

Orjinalden alıntı: evcimen

quote:

hayir gecerli degil...
    eski uye olup herhangi bri kampanyadan faydalanmiyorsaniz gecerli ama benim gibi yilbasi kampanyasindan 1 yillik tahahhutlu uyelik yaptirdiysaniz faydalanamiyorsunuz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.