bence yapılan her sorgulama sonucunda TCNin sahibin eğer sistemde kayıtlı cep numarası varsa SMS gönderilmeli SMS bedeli de sorguyu yapan kurum ödemeli. Böylelikle bilgim dışında sorgulama yapıldığında haberim olur, hiç bir kurum vs at koşturamaz. |
Yapı ve Kredi Bankası’na büyük şok: Veriler satıldı (2. sayfa)
-
-
Lan ülke hakkaten garip bir hal aldı iyice , hiç bir şekilde hak hukuk adaletin olmadığı 3. Değil 5. Dünya ülkesi olduk Afrikadaki kabile ülkesinden hallice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu etkilenen vatandaşlara herhangi bir ödeme yapılacak mı? Zararı gören başkası ceza uygulayıp parayı alan başkası. Ne güzel dünya
-
internet bankacılığı cep telefonundan şifre onayı aldığı müddetçe bu imkansız. Sim kart kişiye özeldir, şu anda hacker ların taklit edemediği tek şey sim kartdır. Bankacılık şifreni ele geçirse bile cep tel. onay engelini aşamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Nisan 2021; 01:36:03 >
-
Bu hangi dil oluyor acaba...
-
nasıl yapıyoruz bunu
Aracımı satışa koydum, sadece plaka bilgisi vardı. Birisi, polis amca oğlu yardımıyla plakadan benim telefon numaramı bulup whatapp'tan mesaj atmıştı.
-
Şu anda Mernis veri tabanından sorgulama yapan her memur, çalışan kim olursa olsun kayıt altına alınıyor. Sorguyu yapan memurun tc si ip bilgileri hangi kurum üzerinden yapıldığı gibi bilgiler kayıt ediliyor.
-
E nabız ın ayarlarına bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakalım sırada hangi kurumda veri sızıntısı (satışı) olacak.
Ar yu rediy :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Mbaydar76bence yapılan her sorgulama sonucunda TCNin sahibin eğer sistemde kayıtlı cep numarası varsa SMS gönderilmeli SMS bedeli de sorguyu yapan kurum ödemeli. Böylelikle bilgim dışında sorgulama yapıldığında haberim olur, hiç bir kurum vs at koşturamaz.
Aynen öyle , e-devlete kayıtlı telefon numarasına sms gelecek ,doğrulama kodunu vatandaş kendi rızasıyla verirse ancak sorgulama veri çekebilme olmalıdır. Verinin sahibi benim , özel hayatım bunu elden ele gezmesine ben karar vermeliyim. Bürokrasiyi azaltalım derken , özel hayat ayaklar altına alındı.
Mernis , takpas (tapu bilgileri , sahip olduğu gayrimenkuller) kps( kimlik paylaşım sistemi)
Tc noyu ele geçiren , kişinin neyi var neyi yok ortaya döküyor. Ve kişinin haberi yok , rızası yok.
Anayasaya aykırı en başta.
Takpasa 29.12.2020 de sorgulamada kısıtlama getirildi bu arada ,iyi bir gelişme yaşandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 16 Nisan 2021; 6:16:33 >
-
mahkemeye ver tazminat davası aç. numaranı rızan dışında başka yerlerden temin etmeleri suç. 100.000 TL üzeri parar cezası var. bana da avukatım söyledi. birinin numarasını verdi benden aldığını söyleme izinsiz numara paylaşımı suç ve para cezası var dedi. istersen mahkemeye ver. madem onlar uyanık sende uyanıklık yap. o poliste bir daha ona buna numara vermeye yanaşmaz. benimki tavsiye değil sadece düşüncemdir. -
Veriler mernis veritabanından çekilmiyor ki veriler zaten bankanın müşterisi iseniz bankanın veritabanında bulunuyor , çalışanların yetkileri doğrultusunda bu verilere çeşitli sebeplerle erişmesi mümkün, iş sözleşmesinde veri gizliliğine yönelik yasal yaptırımların uygulanabileceği maddeler yer alıyor
-
Satarlar bu ülkede herşeyi satarlar
Benide mağdur ettiler hakan ateşer ç.kaleden çok kişide mağdur haram zıkkım olsun hesabımdan bilgim dışında para çekildi satıyorlar bilgileri
-
Forumdan bir yıldız daha kaydı Yazık... -
Her önüne gelene masa başı iş ve yetki verilirse kamu yada özel sonucu bu olur. Daha olacaklar geride...
Veriyi sızdıran kadar alan da ceza almalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X