|
Yapı ve Kredi Bankası’na büyük şok: Veriler satıldı (4. sayfa)
-
-
Kimin bilgisi çalındıysa versin mahkemeye benden KK aidatı diye senelik 159 tl ücret kavlatmayı biliyor insanların bilgisine sahip çıksın önce.Eskiden şikayet edince hazır mesajla bile olsa cevap veriyorlardı şimdi kimseye cevap bile yok siz şikayet edin biz bildiğimizi yaparız diyorlar.
-
bu forumun bu mizahı da olmasa hesabımı çoktan kapatmıştım.quote:
Orijinalden alıntı: şopen27
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kereden bişey olmaz ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 18 Nisan 2021; 17:13:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kayamtky
internet bankacılığı cep telefonundan şifre onayı aldığı müddetçe bu imkansız. Sim kart kişiye özeldir, şu anda hacker ların taklit edemediği tek şey sim kartdır. Bankacılık şifreni ele geçirse bile cep tel. onay engelini aşamaz.Haberlerde duymuyorsunuz galiba kimlik fotokopisi ile gidip hat çıkartıyorlar o dolandırıcılığıda yapıyorlar zaten
-
tıklarız knk sen merak etme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar yurtdışında bankadaki her çalışanın ne yaptığını nereye girdiğini o gün hangi işlemler yapıldığını takip eder bizdeki duruma bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
memleketin geldigi hale bakar misiniz ? Parayla millet yakinda anasini karisini kizini bacisini satar hale gelir böyle giderse ! Bir sonraki adim o olsa gerek ! Milletin para hirsi, cikari icin yemeyecegi halt kalmamis.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asigenc19Haberlerde duymuyorsunuz galiba kimlik fotokopisi ile gidip hat çıkartıyorlar o dolandırıcılığıda yapıyorlar zaten
Alıntıları GösterÇıkarsın, bankada kayıtlı aynı tel. numaramı tekrar alamaz, farklı bir yeni numara alabilir, aldığı yeni numarayla değiştirmesi için benim int. bankacılığıma girmesi lazım, giremez, kısır döngü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 19 Nisan 2021; 16:14:1 > -
Tebrikler vallahi
-
quote:
Orijinalden alıntı: kayamtkyÇıkarsın, bankada kayıtlı aynı tel. numaramı tekrar alamaz, farklı bir yeni numara alabilir, aldığı yeni numarayla değiştirmesi için benim int. bankacılığıma girmesi lazım, giremez, kısır döngü.
Alıntıları GösterYeteli olur herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asigenc19Yeteli olur herhalde
Alıntıları GösterMerhaba hocam,
siz ilk mesajımı tamamen yanlış anlamışsınız, ben sim kart üzerinden dolandırıcılık yapılamaz demedim, ben bir sim kartın birebir kopyası yapılamaz dedim, çünkü hiç bir gsm operatörü ikinci aynı tel. no nun aynı anda kullanılmasına teknik olarak izin vermez.
Verdiğiniz örneklerde ki dolandırıcılık yöntemlerinde; türlü hilelerle, kimlik bilgilerini ele geçirerek, eski sim kartını iptal ettirip yeni bir sim kart almak üzerine kurulu.
Diğer video da ki dolandırıcılık yöntemi bir linke tıklayarak farkında olmayarak bir program kurarak seni sahte bir siteye yönlendirip kimlik bilgilerini yazdırmanı istiyor (yersen), kaldı ki bu dolandırıcılığın sim kartla bir ilgisi yok.
SONUÇ:
yine benim dediğim geçerli, mevcut bir sim kart çalışırken, AYNI SİM KARTIN KOPYASI ASLA YAPILAMAZ, KULLANILAMAZ, YAPILSA BİLE GSM SİSTEMİ KULLANMAYA İZİN VERMEZ.
Tek çare dolandırıcıların yaptığı gibi eskisini iptal ettirip yenisini çıkarmanın bir yolunu bulmaktır ve nitekim bulmuşlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 19 Nisan 2021; 22:45:35 >
-
Zaten satan satana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X