Şimdi Ara

Yapikredi Arac kasko fiyatina 400 tl puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobil uygulamada yuzde 10 indirim veriyor. Ancak police gozukmuyor pek bise anlamadim. Sadece ana baslik var police icerigi rakamlar vs gosterilmiyor nasil guvencegiz bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kimse almadimi

• Yapı kredi müşterisiyim. Mobil uygulamadaki Aracım+ kısmından kaskoya başvurdum ve poliçeyi oluşturdum. Başvuru yapmadan önce World Mobil uygulamasından bu kampanyaya başvurmak gerekiyor. Poliçeyi oluşturunca kampanya şartlarını tamamladığınız World Mobil'de görünüyor. 400 TL Worldpuan'ı Ağustos ayında kullanabileceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim poliçem eski. Ben de faydalandım. Sigortacım 7500₺den az teklif sunamazken ben tek sürücü olarak 6389,81₺ye yaptırdım. 400 puan sonra yattı.

Mobil uygulamadan fazla detay göremiyorsun, bilgisayardan tarayıcı ile yaptım

Yapikredi Arac kasko fiyatina 400 tl puan

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    donanımhabee kullanıcısı yardimseverdir eyvallah arkadaslar

• Tek sürücü zaten fiyat çok düşüyor bende geçen sene de vardı bu kampanya yaptiracaktim fakat sigortacim uygulamadan daha uygun fiyat çıkarmıştı ben kaç senedir Allianz yaptırıyorum bu seneki fiyata bakacam değecek mi 400 world puana

Hasarsızlık indirimi aktarmak istiyorum hayır demişsiniz neden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    o nedir bende anlamadım ama saniriim ikinci surucununde hasarsizlik indirimini uygulamak istemisler. Ben evet deyip ekleyince fiyat 4 bin artti :D

rayic tutari cok dusuk gosteriyor tahmini demis ama suanki arabanin piyasasinindan 100 bin dusuk gosterio

• mami61off kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir bilgim yok maalesef

• engonge23 E kullanıcısına yanıt
    İlk defa kasko yaptırıyorum. İlk aracım

• 12 yıllık hasarsızlık indirimim var aktarma yapmıyor aracım şuan 1 milyon civarında 700 bin kasgo değeri vermiş hile hurda bu yapı kredi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 22 Temmuz 2023; 15:45:15 >
  • Benim son aşamada hata verdi. Tekrar girmeye çalıştım kaskosu yenilenmiş diyor. Allianzdan kontrol ettim poliçe oluşmuş. ama karttan çekim olmamış. sonradan mı çekilecek acaba :) öyleyse benim kampanya da yalan oldu galiba

• kompocyo kullanıcısına yanıt
    hocam o yuzde 30 indirimi direkt dusuyor tek surucu secerseniz . sonradan ekleme yaparsaniz dusmuyor zaten yuzde 30 dusmus fiyatidir o hasarsizlik indirimi istemiyorumu secin fiyat yukselir. Rayic deger konusunda tahmini yazilmis bence oyle bi sacmalik olmaz cunku eksperler 3 farkli yere bakip belirlemek zorunda cok duz gecmisler ekrani aciklayici policeyi gosterseler cok guzel olurdu

• JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    ya dostum sana zahmet police olustuysa bi bakabilirmiyiz rayic deger dusukmu gosterio ve muafli seyler varmi kapsamliyimi ekoyumu sectin bi kac ekran goruntusu atsan sevinirdik policeden hic terse dusurdugu yer oldumu

• mami61off kullanıcısına yanıt

miktar yazmıyor hocam rayiç bedel yazıyor

• JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    ilk fiyat alirken yaziodu tahmini diye onu policeye yazmamislarmi enteresan, neyse onu gectikte policeyi inceledin nasildi hocam muafiyet vs hic uygulamismi hersey orjinal guzel mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.