Staj maaşımın yatması için 17 Ağustos gibi görüntülü başvuru sistemiyle hesap açtırdım. İlk başta size sözleşme yolluyoruz onu imzaladığıniz zaman hesabın aktif olacağını söylendi benimde acelem olduğunu söyleyince o zaman şubeye gidip tamamlayabilirsiniz dendi herşeyi o gün halledelip hesabım açıldı. Hesap açıldıktan 1 gün sonra beyan formunuz Kuryenet firmasına verildi dendi. 1 Eylül'de yani dün kurye olduğunu soyleyen biri aradı musaitseniz sözleşmeyi imzalayın dedi. evet diyince evime geldi bir kağıt gösterdi tc mi sorup kağıda yazdı işin açıkçası yapıkredi logosunu görünce kağıdı incelemeden imzaladim adam gitti. Arkadaşıma anlattigimda bende bir tane kağıt imzalatmadilar TC kimliğinin fotoğrafını filanda çektiler. Merak ettiğim daha önce dijital başvuruyla müşteri olup sozlesmesi evine gelmiş olan birileri kendilerinde napildigini açıklayabiliri şimdi gitmisimdir 100.000tl lik senete imza filan atmisimdir filan ondan korkuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapı Kredi Görüntülü Başvuru: Müşteri Beyan Formu Hakkında Bilgi
Yapı Kredi Görüntülü Başvuru, kredi veya kredi kartı başvurularının hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlayan bir hizmettir. Bu hizmet kapsamında, kimlik doğrulama ve gerekli belgelerin iletilmesi için görüntülü görüşme gerçekleştirilir.
Müşteri Beyan Formu Nedir?
Müşteri Beyan Formu, Yapı Kredi Görüntülü Başvuru işlemlerinde kullanılan bir belgedir. Bu formda, başvuru sahibi müşterinin kişisel bilgileri, gelir bilgileri ve kredi geçmişine ilişkin beyanlar yer alır.
Yapı Kredi Müşteri Beyan Formu Kaç Günde Gelir?
Görüntülü başvuru işlemi tamamlandıktan sonra, Müşteri Beyan Formu genellikle 1-3 iş günü içerisinde başvuru sahibine iletilir. Ancak bu süre, başvurunun yoğunluğuna göre değişebilir.
Müşteri Beyan Formu Gelmediyse Ne Yapmalı?
Müşteri Beyan Formu beklenen sürede gelmediyse, Yapı Kredi'nin iletişim kanalları üzerinden (telefon, e-posta vb.) bilgi alınabilir. Ayrıca, Yapı Kredi şubelerine başvurularak da form hakkında bilgi edinilebilir.