< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (11. sayfa)
-
-
Oradan sarıgacı alınca farklı postan geçtiğini söyleyenler vardı bir yerde. Pttavm sitesine bile girmediğim için sadece duyumu paylaşabilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çiçeksepetinden alışveriş yapınca sonradan taksitlendirme oluyor mu uygulamadan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an gelen kampanyalarda kredi kartı harcamaları geçerli değil. Babalar gününden dolayı kampanyalar yarın gelmeyecekse kredi kartı kullanımını azaltmayı istiyorlar.
Hakikatten de gelen kampanyaların hepsi (market e-ticaret) sadece tlcard dahil edilmişquote:
Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı
Şu an gelen kampanyalarda kredi kartı harcamaları geçerli değil. Babalar gününden dolayı kampanyalar yarın gelmeyecekse kredi kartı kullanımını azaltmayı istiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nakit para sirkülasyonu banka kartı ile ödemelere cazip kampanyalar olmakta
Vakıfbank Bankomat kart kullandırmaya önem veriyor aylardır çok üzerine düşüyor kampanyaları Troy logolu kartlara da fazla yapıyor
bunu diğer bankalar görüp de
onlarda kredi kart kullanımını azaltıyor
ayrıca son 1 yılı aşkındır yüksek altlimitli kredi kart alışverişleri hepsinde aynı tip oldu; 2nciye 4ncüye diye daha düşük oranda az bonus wp çippara hep az veriyor
bu 2nci 3ncü işin öncüsü YKBde geç kalmış;
TLcardı şart koşan sözde kampanyalar yapar durur 2nci 5nci diye müşterisini yolunacak kaz durumuna düşürür
-
Geçmiş olsun artık diğer bankalarda bu şekilde devam eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
koç şirketler bu ülkede milyarder oldu nasıl oldu vatandaşları sömürerek.
Asgari ödemeyi kafana göre %50 ye cıkar. Kmh limiti kafana göre düşür kredi kartları limiti kafana düşür.
Türkiyede en cimri en sömürücü banka.
Ben çalışılmasını asla istemeM bu yüzden şu ana denk 1 kuruş kaptırmadım. Acil ihtiyacım bir sefer oldu baktım eft ücreti yüksek direk paparaya havale yaptım.
Şimdi avans puan kullananlar nasıl ödeyecek o puanları?
Beyler daha ayın biri. Bi sakin olun. Bi kaç güne gelir hepsi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar fabrika kur tek başına ülke ihracatının %7'sini yap, en çok ihracat yapan 10şirketin 4ü senin olsun, açık ara ülkenin en çok patent alan şirketleri sende olsun, sırf bankan az puan verdi ya da asgari ödeme yükseldi diye sömürgeci ol. insaf edin lütfen...
bahsettiğiniz "Asgari ödemeyi kafana göre %50 ye cıkar. Kmh limiti kafana göre düşür kredi kartları limiti kafana düşür." işlemleri bankaların kafasına göre değiştirebilecekleri şeyler değildir, bankacılık en sıkı düzenlenen sektördür.
-
Trendyoldan geçen ay ayakkabı aldım, Giyim kampanyasına dahil edilmedi.
-
Ben de öyle düşünüyorum ama kampanyageldiğini görenler dikkat etmeyenler olabilir diye dikkat çekmek istedim.
Aynı kampanyayı hem tlcard hem de world kredi kartı için çıkartmayacaklar muhtemelen hocam. Öyle bir mantık hatası yapmazlar diye düşünüyorum (çünkü diğer türlü efsane sömürülür). Dolayısıyla sadece karamsar çıkarım öne çıkıyor: kampanyaları kredi kartından banka kartlarına çekmişler.
Zaten kemer sıkarken çöpe atılacak şeylerin en başında kampanyalar gelir çünkü nette kasaya zarar yazan şeyler bunlar. (yeni müşteri kazanımı, harcamaya teşvik, pazar payının arttırılması gibi yan kazanımları kenara bırakınca) Kampanyadan kısma adımını net şekilde atmış gibi duruyorlar.
-
Kampanya detaylarında sadece TLcard olarak belirtilmiş, belliki YKB bu ay kampanya yapmayacak. Vakıf kendi başına kampanya yapar, marketsiz geçmez diye düşünüyorum
Carrefour un chippin kampanyalarında alkol tütün vs alımlarda geçerli değildir diyor. Bunu ayırt edebiliyorlar mı market alışverişinde arkadaşlar?
Şu ana kadar edilmedi, bizzat denedim birkaç kez.
Geçen ay kredi kartı olan tüm e-ticaret vb. kampanyalar bu ay TLCard olmuş. Nakit ihtiyacı var herhalde bankanın
-
Kredi kartıyla puan toplama olayının sonuna geldik sanırım beyler.
-
Hocam kasada chippin ile ödeme diye söylememiz yeterli sanırım dimi? Hızlı kasadan kendimiz mi halletmemiz gerekiyor yoksa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X