Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
1.785
Cevap
188
Favori
223.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kart cikarirken telefonda 246 TL kart aidatı dediler ...3 ay sonra 404 TL yansittilar ...3 ay kadar oldu hâlâ bir girişim yapmadım ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meyerovitch kullanıcısına yanıt

benden de almışlar iptal ettirdim kartı. iade etmediler aidatı.

• 2 saat önce ertele/sonradan taksitlendir seçeneği vardı. an itibariyle kayboldu, sadece bende mi kayboldu bir kontrol edebilir misiniz?? yapı kredi sınırları aşmaya başladı artık.  

• Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt
    Yapıkredide ne zaman başlıyor bilmiyorum ama mesela Akbankta 23 civarı başlıyor bu durum. Günsonu gibi işlemlerden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 24 Mayıs 2023; 22:55:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

Giyim ve elektronik harcamalarım vardı faizsiz erteleme bitti boşuna faiz vermeyeyim sıkışırsam ay sonu ertelerim diye bırakmıştım bendede erteleme yada faiz ile taksite bölme kaldırılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapıkredi çok büyük adiliklerine devam ediyor.. 100k + kredi kartımda ki kmh ı 35k dan 1 günde 3k ya düşürdü ne bir bildirim ne birşey...

mecbur iptal edeceğiz kartı..

• Evet gün sonu işlemlerden dolayı olmadığı ortaya çıktı. Adamlar basbayağı kaldırmışlar. Ayni şekilde dün elektronik alışverişim oldu. Daha 2 hafta önce 3 ay taksidi faizsiz bölüyordu. Daha sonra 1.39'a sabitlediler. Dün itibariyle hepten kapattılar. Belki secimden sonra bir şeyler olur da faizsiz tekrar döner diye bölmedim harcamayı. Kaldık ortada. Hiçbir bilgi vermeden ansızın yaptıkları saçma sapan düzenlemelerden bıktırdı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World Gold kullanıyorum, harcama taksitlendirme kaldırıldı mı? Taksitlendirme yapılabilecek yerlerden yapılan alışverişte taksitlendirme çıkmıyor artık

• Rua~ R kullanıcısına yanıt
    Daha bunlar iyi günlerimiz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • World Mobil'de Emlak vergisi taksitlendirme kampanyası için katıl butonu var mı ? Ben Emlak vergisine dair hiç bir kampanyasını göremedim.

Yoksa direkt harcama yapıp mı taksitlendiriyoruz ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Ben harcamayı yapıp mobilden vade farksız 3 taksit yaptım

• Yahu bankanın suçu nedir, boşa bankaya yükleniyorsunuz.. Avans taksit işleri bitti, bitiyor artık..yoksa banka kendisine faydası olan bir şeyi niye kaldırsın biraz düşünün..

• Trendyoldan ürün alıp sonradan uygulamada taksit yapabilen oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank niye bitirmedi o halde?

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank'ın yönetimini araştırırsan eğer, cevabını bulursun.. Bugün kimsenin açıp izlemediği, reytingi bile olmayan tv kanallarına niye milyonlarca liralık reklam vermelerine, kimse hesap sorabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Mayıs 2023; 16:59:54 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Şu anda MB’nın kararları iptal olduktan sonra eski sisteme geçen ya da kısmen geçen bankalar var. Bazıları da kararları aynen uyguluyor. Ben neden Vakıfbank’ı araştırayım ki? Hemen hemen her bankada hesabım ve kredi kartım var. Dün Vakıfbank’tan taksitli nakit avansımı çekip koydum cebime. Gerisi beni zerre ilgilendirmiyor.

Kararları diğer bankalar uygulamıyor ki, vakıftan çekmişsin işte, onu anlatıyoz bizde, ziraatte aynı hatta..kamu bankalarından alabilirsiniz,

Merhaba, biraz konu dışı olacak ama Vakıfbank kredi kartlarıyla peşin alışverişe taksitlendirme en fazla kaç taksit oluyor? İdefix, D&R vb. platformlardan peşin alışveriş yapıp sonradan taksitlendirebildiniz mi hiç?

• Rua~ R kullanıcısına yanıt
    Merhaba. En son geçen ay faizsiz 3 taksit yaptırmıştım e-ticarette. Bu ay öyle bir seçenek yok maalesef. Bahsettiğiniz sitelerden alışveriş yapmadım bu arada.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.