Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Loma , osonguler Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.909
Cevap
201
Favori
241.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hızlı kasadan kendiniz de yapabilirsiniz normal kasadan kasiyere de söyleyebilirsiniz. Ama chippin diye özellikle bastırın hatta telefondan gösterin axess chip-para ile karıştırıyorlar..

• duduco kullanıcısına yanıt

Aldım üstadım. Tatil öncesi alkol stokluyorum 3 gün arka arkaya alışverişe devam 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

Puan alalım ve zamdan etkilenmeyelim diye alkolik olacağız valla, viski doldu oda

• Harcama taksitlendirme kaldırıldı mı acaba. Her ay düzenli taksitlendirdiğim peşin harcamayı bu sefer taksitlendirmiyor mobil uygulama.

CarrefourSA hızlı kasada kredi kartı dışında ödeme yok diye biliyorum.

Chippindeki bazı kampanyalar dışında kredi kartı kampanyası yok sanırım YKB de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Şu an için sadece YKB'de TLcard için var kampanya..

• Adios kartımla kasa da 620liralık işlem yaptım. 100tl chippin 40tl worldpuan verdi. Ayrı ayrı 2 gün daha işlem yaparak toplamda 80+80 daha puan alıcam.

Hocam hangi viskileri alıyorsunuz öneri alabilirmiyim bende alayım kampanyadan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

Kampanya WP için, alkol de pek olmuyor ama bazen rakılarda indirim yapıyor Carrefour, ben ağız tadıma göre alıyorum çok marka takıntım yok ama burbon alırım genelde arada malt viski de alırım. Burada fazla dağıtmayalım konuyu :)

Carrefourda ayrıca 600 TL'ye 60 TL chippara da var..

Bu arada siz söyleyince farkettim bu kampanyada sadece kredi kartı geçerli TLcardlar geçerli değil. Yoksa bir +25 TL daha alacaktık...

• Bu ay vakıfta da hiç kampanya yok neyin nesiyse

Yok bende zaten pıyasa ile aynı fiyat bile olsa puan kazanımı olsun diye sormuştum bari burdan alalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan kredi kartlarının da bir avantajı kalmayacağa benziyor. Kısaca parası olan harcasın, parası olmayan veya borçlanmak isteyen borçlanmasın mantığına doğru evriliyoruz.

• erenafl E kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleriyle de görüştüm, sonradan taksitlendirme vs. de maalesef kaldırılmış. Aniden olması bu özelliğe göre alışveriş yapanlar için kötü oldu. Diğer kartlarda da böyle mi ki? Vakıfbank’ta vs. sonradan taksitlendirme özelliği devam ediyor mu yoksa kaldırıldı mı? Kullananlar var mı?

• Tl card puanları adios karta aktarılabiliyor mu arkadaşlar?

• ilkerbb İ kullanıcısına yanıt
    evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Selamlar hocam. Carrefour 600/60 chippin bazı şubelerde mi geçerli? Kampanya detaylarını göremedim uygulamada, bitti mi acaba?

• Rua~ R kullanıcısına yanıt

Vakıfbank da sonradan taksitlendirme devam ediyor. Hatta bazı alışverişleri ücretsiz taksit yapıyor.

• Yeni gördüm sorunuzu anca bakabildim, detayların başlığında ince puntolarla kişiye özel yazmış, kusura bakmayın..

• TLCard için kişiye özel 200/25 gelmiş. En fazla 100 puan kazanılabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.