Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: barakuda1 , the family Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
201
Favori
241.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam size özel miydi genel Chippin kampanyası mı? Kredi kartına puan veren kampanya kalmadı bu ay YKB'de sanki.

• gesture G kullanıcısına yanıt

Bana özel ibaresi yoktu hocam genel kampanya idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Migros'larda ödemeyi Chippin uygulamasını kullanarak Hediyem Kart'a yükleme yapabiliyor muyuz Migros kasalarda? Deneyen oldu mu? Worldpuan almak için her seferinde 500-600 lira harcamak zor geliyor, onun yerine Migros Hediyem Kart'a atabilsek parça parça harcayabilsek hediyem karttan rahat olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesture -- 7 Haziran 2023; 14:29:37 >

Denedim olmadı, hediyem kart ödeme ekranında Chippin seçeneği çıkmıyormuş..

Bu YKB kampanyasında değil ama Chippin'in kendi kampanyası ayrıca TLcard geçerli değil sadece bireysel kredi kartı.. Yoksa sağlam combo olurdu :)

• Arkadaşlar bir sorunum var. Hepsiburada dan 1000 tl civarı alışveriş yapacaktım, yapmadan kart kampanyalarına bakayım dedim. Yapıkredi world mobil uygulamasına girdim 1 saat önce ve orada world kredi kartına hepsiburada ya özel 2 adet kampanya gördüm. 1 tanesi 750 tl harcamaya 50 tl, 1500 harcamaya 100 tl veriyor. Ve 2.kampanyada ek olarak 50 tl civarı sanırım rakamdan tam emin değilim. Durum böyle olunca bende hepsiburada sepetimi 1500 tl çıkardım ve alışveriş yapmadan tekrar world mobil uygulamaya girdiğimde yarım saat önce gördüğüm hepsiburada kampanyaları kaybolmuş, sadece tl card kampanyası var. Ve ben ne gördüğümü iyi biliyorum. Gün saatleri içerisinde sanıyorum kampanya bitmez ?

• hDundar kullanıcısına yanıt

Halen var kampanya World Pay ile ödemeniz gerekiyor dikkat edin normal ödemeyin.

• hDundar kullanıcısına yanıt
    100 hepsiburada puan 50 hepsiburada puan 50 word puan 1500 tl world pay ile ödeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 356Tl kart aidatı al, sonra bu kartı kampanyalara dahil etme. harcama erteleme kampanyasını sonlandır, sonradan taksitlendirme ve ertelemeleri de kaldırırsan, sen bilirsin ykb

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 8 Haziran 2023; 1:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

356Tl kart aidatı al, sonra bu kartı kampanyalara dahil etme. harcama erteleme kampanyasını sonlandır, sonradan taksitlendirme ve ertelemeleri de kaldırırsan, sen bilirsin ykb

Hakikaten de sadece bir tek ykb bu ay kredi kartını kampanya dışı bıraktı vb bile geç de olsa kampanya yaptı ama ykb tam tersi kampanyaların hepsinden kredi kartını çıkardı

• kendileri bilir. limit kaybolmasın diye ekoyu kapatmadım. yoksa onu da kapatacaktım.

• Böyle bi sorunla karsılasan var mı ? Aile bireylerinin üçünde de sadece TLCard olmasına ragmen sadece bende bu hatayı veriyor

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana 100 bin limitli kristal kartı kapattiracaklar, o olacak. TL kart ne ya, eve geldi almadıkki. Varmı böyle saçmalamayan makul aidatlı başka bir banka arkadaşlar? 50 100 lira puan kazanacağız diye çektiğimiz rezilliğe bak.

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de geçerli. Evde 3 farklı hesap var. İkisinde sadece tl card mevcut. Onlarda da aynı sorun var. Kredi kartı olan hesapta sorun yok. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturduk. Bence siz de arayıp kayıt oluşturun…

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Hocam ben de sinirlenip kapattım 7 gün geçti hala kart gorunuyor uygulamada normal mi.

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt
    Valla illallah ettirdi. İnşallah kısa sürede çözülür

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Normaldir

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt
    Hocam kayıt sonucunu bana bildirir misiniz

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Gün içerisinde müşteri temsilcisi dönüş yaptı…nedenine dair net bir açıklama yapamadı. Bir takım sistem güncellemesinden bahsetti.Birkaç gün daha beklememi sorun düzelmezse tekrar aramamı söyledi.

• merhaba herkese, chippin carrefoursa kampanyasından dijital kart ile alısveriş yaptım chippin üzerinden, chippin gelmesine ragmen world sayaç işlemedi başına gelen var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.