O kapalıyken başarımlar etkileniyor mu, hiç bilmiyorum açıkçası çünkü başarımları yıllar önce açmıştım kendi hesabımda. O açıkken yama çalışmaz. Bahsettiğiniz harflerin ekran görüntüsünü atarsanız inceleyebilirim, Türkçe fonttan kaynaklı bir hata da olabilir. Beğenmenize sevindim, iyi oyunlar dilerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grand Theft Auto V - 2024 Türkçe Yama (14. sayfa)

-
-
Döndüğünüz için teşekkür ederim, oynadığım diğer oyunlara kıyasla özellikle sol üstte çıkan uyarılar biraz küçük gelmişti gözüme fakat yama ile alakalı bir şey değilmiş, oyunun kendi fontu.
-
Elinize sağlık, RDR1 yamanızı da çok beğenmiştim. Çok teşekkürler :)
-
Enhanced yeni nesil versiyon ön yüklemede şuan 4 mart'da çıkacak acaba yamanız ondada çalışacak mı? Bir çalışmanız var mı planladığınız?
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
@Frobisher Dosya yapıları değişmiş mi veya ne kadar değişmiş, hepsine bakacağız. Uyarlanabilirse beklenildiği kadar kısa sürede yayınlanmayabilir sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaL277_Yorumlarınız için teşekkür ederim.
@Frobisher Dosya yapıları değişmiş mi veya ne kadar değişmiş, hepsine bakacağız. Uyarlanabilirse beklenildiği kadar kısa sürede yayınlanmayabilir sadece.
Enhanced versiyonu denedim, mevcut yamanızın dosyalarını attım oyun çalışıyor ancak yama etki etmiyor dil dosyalarına. Gözüme çarpan bazı değişiklikler oldu, oyun artık DX12 kullanıyor sadece. Ana menü ve grafik ayarları menüsü törpülenmiş oralarada çeviri olursa harika olur. Kolay gelsin çalışmalarınızda.
-
Güncelleme gerekli o zaman. Umarim kısa sürede yapabilir arkadaşlar. Ben de denemek istiyorum açıkçası rt li haliyle 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En kısa zamanda mevcut yamayı Enhanced sürüme uyarlamaya başlayacağız. Kayda değer bir değişiklik olmadığı ve bu güncel sürümün daha çok GTA Online bazlı olduğu düşünülünce fazla acele etme gereği görmedik açıkçası. Oyunun eski sürümü olan Legacy'de çok kısa bir test yaptım ve yama sorunsuzca çalışmakta. Yorumlar için teşekkür ederim.
-
Şimdiden kolay gelsin elinize sağlık hocam. Benim online ile hiç işim olmaz. Benim gibi hikaye modunu bilmem kaçıncı sefer bitirecek kişi de çoktur diye düşünüyorum 😄 Sırf bir de rt li görelim diye 🙂
Şimdiden emeğinize sağlık. Sabırsızlıkla bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gta5 enhanced türkçe yama gelirmi ?
-
Aynen geleceğini söyledi arkadaş. Umarım kısa sürede gelir.
inşallah
-
Ben de bekliyorum şimdiden eline sağlık hocam.
-
Beklemedeyiz emeklerinize sağlık
-
enhanced sürümünde fark var hikayeyi tekrar bitirmek istiyoruz
tahmini ne zaman uyumlu olur bu sürüme?
-
güncellemeyi bekliyoruz bakalım enhanced için. elinize sağlık şimdiden.
-
Çok kolay gelsin.
-
Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum merhaba. Oyunun ilk çıktığı hafta yani yaklaşık 12-13 yıl önce oynadım bitirdim. Yaşım geldi 47 ye. Şimdi heves ettik tekrar oynayalım diye ama maalesef eski versiyon altyazılar çalışmadı. Online ile asla işim olmaz. Belki de son defa bu oyunu oynamak nasip olacak. O sebeple senden çok rica ediyorum sadece hikaye modu için altyazı çıkarabilirseniz yeterli bizim için. Şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X