Merhaba. Bahsettiğim yama Reality Redemption. Hâlâ Beta versiyonunda ve yapımcısı biraz yavaş ilerleme kaydediyor. Ben takibi bıraktım ama yazıya linkini koydum, oradan takip edebilirsin. Grafikler Switch versiyonunda daha iyi, ona emin olabilirsin. Temelde aynı grafikler fakat çözünürlük ve doku filtreleme gibi şeylerde çok daha iyi. Ayrıca Reality Redemption ile oynamak istiyorsan Ryujinx ve Yuzu'da mod desteği var, o şekilde rahatça oynayabilirsin. Xenia versiyonunu Xbox harici bir kontrolcün varsa, klavye fareyle oynayacaksan veya genel olarak daha kolay kurulum ve harici sorun çıkmasını istemiyorsan tavsiye ederim. Ryujinx ve piyasadan kaldırıldı ama elde duruyorsa Yuzu versiyonunu oyuna mod kuracaksan ve hem daha stabil performans hem de daha net grafikler istiyorsan tavsiye ederim ama konuda da görmüşsündür, biraz iğneyi iplikten geçirtecek kadar hassas bir kurulumu var ve olası birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Karar senindir, ikisinin de birbirine göre avantaj ve dezavantajları olduğu için Türkçe yamanın şu versiyonu şu versiyondan üstündür diyemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 12 Nisan 2024; 13:49:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (28. sayfa)
-
-
Yama için teşekkürler fakat bir sorunum var Ryujinx versiyonda oynuyorum ve The Assault on Fort Mercer bölümünü bir türlü geçemedim bütün herkesi öldürdükten sonra YÜKLENİYOR ekranı geliyor ve orda takılı kalıyor ilerlemiyor kapatıp açıyorum tekrar oynuyorum yine aynısı oluyor bu durum aynısı başına gelen oldumu ya da bir çözüm bilen varmıdır acaba.
-
Hocam merhaba, yamayı drive üzerinden kontrol ettim de RDR-TR-CriminaL-Deftones.dll isimli dosya ne indirince ne de drive üzerinden gözüküyor. Bu yüzden yamayı kuramıyorum yardımcı olmanız mümkün müdür?
-
@zeratull Rica ederim. Böyle bir sorunla ne yazık ki hiç karşılaşmadım ve ilk defa sizden duyuyorum. Gerekirse emülatörle birlikte yamayı ve kayıt dosyasını tamamen kaldırıp yeniden deneyin diyeceğim de kesin çözün olur mu, inanın hiçbir fikrim yok.
@oresorien Merhaba. Yaşadığınız sorunu anlayamadım ama yamayı Mediafire'a yükledim, eğer Drive bir sorun yaratıyorsa bu linki deneyin. Kurulumda yine sorun yaşarsanız özel mesaj atabilirsiniz, bir şekilde halletmeye çalışırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 26 Nisan 2024; 20:3:0 >
-
Hocam ben oyunu xenia üzerinden kuruyorum. Kurulumda bulunan dosyaları xenia içine attım .rpf ile biten dosyayı da oyun dosyasının olduğu yere. Beni oku.txt dosyanına göre "RDR-TR-CriminaL-Deftones.dll" adlı bir dosya daha varmış çalışması için ama Türkçe yama klasöründe bulunmuyor. En azından izlediğim rehber videosunda kuran arkadaş bu dosyası da içine atıyordu, bu dosya olmadığı için yama kurulmuyor.
-
Kaderde RDR1'i 4K 60 FPS Türkçe oynamak da varmış:) Elinize sağlık hocam, harika iş olmuş.
-
PC'ye geliyormuş oyun gerekeni yaparsın artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Mayıs 2024; 15:29:8 > -
@tolgakutukcu Rica ederim, iyi oyunlar dilerim!
@Shiningeagles24 Evet, dün Tez2'nin Twitter'daki bu paylaşımından çok geçmeden görmüştüm aslında ama kesinleşene kadar konuya yazmak istemedim sadece. Özellikle de en sevdiğim oyun bu olduğu için dünden beri yerimde duramıyorum heyecandan. :D PC'ye çıkışını yapar yapmaz yamayı port etmeye başlayacağız. Bu konunun ilk sayfası ağzına kadar dolduğu için yamanın PC versiyonu yeni bir konuda olacak, takipte kalınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 14 Mayıs 2024; 15:34:43 > -
2. oyunu çok uzun zaman önce sanırım Onursuz olarak bitirdiğimi hatırlıyorum hayal meyal o yüzden bu ilk oyun açık konuşmak gerekirse dümdüz makyajsiz remake olmadan çıkarsa gözüme eski gözükür diye korkuyorum elden geçse fena olmaz bunca senelik oyun sonuçta ama pek bir umudum da yok orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 14 Mayıs 2024; 16:1:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözünürlüğü arttırınca görüntü olarak GTA 5'e oldukça yakın oluyor oyun, o yüzden fazla eski geleceğini sanmıyorum ama o kişiye göre de değişir tabii. Animasyonlar kesinlikle eskimiş ama ve oyundaki tüm canlıların hareketleri fazla ani ve hızlı gözüküyor. Oyun eski gelirse Xenia ve Ryujinx için olan Reality Redemption yaması var, yapımcısı PC versiyonuna da uyarlayacağını söylemiş. Türkçe yamayla herhangi bir uyumsuzluk yaratmaz diye düşünüyorum ama şu an için bir şey söylemek de erken, oyun çıktığında iyice bakmaya çalışırız mod uyumluluğuna.
-
GTA 6 için sineye çekerim eski gelirse ne yapalım artık 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ryujnix için tüm anlatımları yapıp kurulumu yapmama rağmen yamayı modlar kısmından aktif edince açılıyor gibi davranıp bir süre sonra cmd ekranında kırmızı yazılar çıkıyor ve çöküyor. Her şeyi denedim desem yeridir. 1.0.3 ve 1.0.4 olmak üzere iki ayrı güncelleme ile denedim ancak hiçbir sonuç vermedi. Yamayı modlardan deaktif edince oyun gayet güzel açılıyor. Ayrıca bir kere NSP bir kere de XCI dosyası olarak denedim sorun devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadro11 -- 25 Mayıs 2024; 16:1:3 > -
Ana sayfadaki Sistem Gereksinimleri bölümünde bulunan Visual C++'ı yüklediniz mi? Konuda bir kişi daha bu tarz bir sorun yaşıyordu ve onu yükleyince sorunu düzelmişti. Yine fayda etmezse son çare olarak Xenia versiyonunu deneyebilirsiniz. Onu istemezseniz yakında muhtemelen çıkacak olan PC versiyonuna yamayı uyarlayacağız. Switch emülatörlerinde çalışacak yamayı yaptığımıza bin pişmanım açıkçası çünkü konuda da görmüşsünüzdür belki, bir sürü sorunu beraberinde getiriyor ve kesin bir çözümü de maalesef yok. Umarım Visual C++ ile çözülür bu sorun.
-
Aslında çok önceleri başka bir şey için yüklemiştim, az önce tekrar yükledim ancak maalesef ki işe yaramadı. Xenia'nın da bu versiyona göre kötü gözüküyor olması beni her ne kadar itse de PC'ye çıkana kadar katlanacağız gibi duruyor Yine de ilgilenip çözüm sunmaya çalıştığınız için teşekkür ederim, yamanın kendisi zaten çok başarılı ona bir lafım yok önceleri Xenia ile denemiştim oradan biliyorum :))
Düzenleme: Evet bahsettiğiniz sorunları gördüm konuda, bu emülatör sanırsam biraz sorunlu o yüzden çok sağlıklı sonuçlar alınamıyor her PC'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadro11 -- 25 Mayıs 2024; 16:13:18 > -
Yuzu ve Ryujinx emulatorunde versiyon 1.0.3 ile sorunsuz oynamak için ana oyunun 1.0.0 versiyonunu indirmeniz lazım.Ana oyunu 1.0.1 indirip üstüne 1.0.3 versiyonu kursaniz bile oyun açılmayacaktır.
Yani şöyle özetleyeyim ana oyunu 1.0.0 indirip üzerine 1.0.3 update kurunca oyun sorunsuz açılacaktır.
Şuan oyunu paylaşan siteler genelde ana oyunu 1.0.1 versiyonda paylaştığından sorun yaşayanlarda çok olmuş.
Edit:Bilgiyi ana sayfaya eklerseniz indirecek arkadaşlar sorun yaşamamış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portagas -- 8 Ağustos 2024; 14:27:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Portagas Ana sayfanın Notlar bölümündeki bununla alakalı notu güncelledim. Detaylı bilgilendirme için teşekkürler.
-
Undead Nightmare oynayip bitiren oldu mu? Bir kac ay once bir iki saat oynayip biraktim sarmadi cunku ama aklim da kaldi bir yandan. Oynayip bitiren birisi yorum yapabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam muhtemelen daha önce karşılaşıp cevap verdiğin bir soru olacak ama ben cevabını göremediğim için tekrar soruyorum
Oyunun PC’ye geleceği söylentisi baya baya arttı çok yüksek ihtimalle gelecek gibi duruyor. PC’ye geldiğinde yamayı PC tarafına entegre edecek misin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hem de çıkar çıkmaz. Bu konunun ilk sayfası çok dolduğu ve kafa karıştırıcı bir hâle geldiği için yeni konu açacağım.
Şöyle de bir sızıntı paylaşmak istiyorum, PSN'de oyunun açıklamasında PC versiyonundan bahsedilmiş anlam veremediğim absürt bir şekilde. Çıkması an meselesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 13 Ağustos 2024; 12:36:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X