Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
51
Favori
106.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu Ryujinx te açamıyordum oyunu açarken konsolda kırmızı yazılar çıkıp oyun çöküyordu baya denedim sonra oyunu Vulkandan OpenGl'e aldım eğer sizinde oyun konsolda kırmızı yazılar gözüküp çöküyorsa oyunu OpenGL'e alın öyle çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calabacillas -- 26 Eylül 2024; 18:7:35 >
  • 1.0.3 switch updatesi olan birisi özelden iletebilirmi. Teşekkürler

• 29 Ekimde pc'ye geliyor.

x (formerly twitter)
    Wario64 (@Wario64) on X
    https://x.com/Wario64/status/1843638228722823354
  • Ulan tam da 2. kez Rdr 2 oynarken. Aşırı aşırı yükseldim şuan deli manyak gibi çığlık atabilirim. Emülatör ile oynanıyordu ama steam üzerinden oynamak apayrı bir keyif olacak.

• Dostum yamayı PC'ye de getirmeyi düşünüyor musunuz?

• Merhaba. Bugün işimdeki yoğunluk nedeniyle PC versiyonunu çıkacağı haberini geç aldım. 29 Ekim benim için özellikle gelmek bilmeyecek. :D Çıkar çıkmaz çalışmalara başlayacağız. Bu konunun ana sayfası epey dolduğu için yeni konu açacağım, takipte kalınız.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Tee GTATürk'teki Caysle nickini kullandığın zamandan hatırlarım seni avatarında bile Marston vardı hey gidi günler hey. Yıllar sonra bu anın geleceğini hiçbirimiz düşünmedik. Ne kadar sevinmiş olabileceğini tahmin edebiliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 8 Ekim 2024; 17:9:15 >
  • Graphic Violence G kullanıcısına yanıt

Beni başkasıyla karıştırmış olmalısınız, oradaki kullanıcı adım "cRiminaL" ile başlayan bir şeydi de tam hatırlamıyorum şu an, daha sonra değişiklik talep edip şu anki "CriminaL277" kullanıcı adını almıştım. Marston avatarım yoktu çünkü RDR1'i ben ilk ta 2020'de falan oynadım, RDR2'den sonra. :D GTATurk zamanında olduğum doğrudur ama bu kişi ben değilim, yine de aşırı sevinçliyim tabii ki de PC haberine. :D

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Kusura bakma hocam karıştırmışım. :) Hepimiz için hayırlı olsun PC portu. Rockstar adam gibi duyuru küültürüne sahip bir firma olmadığından bugüne kadar elimizde sızıntılardan başka bir şey yoktu. Artık resmileşti.

• Haberi görür görmez bu başlık aklıma geldi. Şimdilik verilen ayrıntılar can sıkıcı olsa da RDR yahu bu, her türlü gideri var benim için. Uygun fiyattan gelir ve Türkçe Yama da hazır olursa değmesin keyfimize. 

store.steampowered.com
    Red Dead Redemption on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2668510/Red_Dead_Redemption
  • PC için olan konuyu şimdiden açtım. Araçlar ve aktarma için gerekli olan her şey elimizde, sadece çıkış tarihini bekliyoruz.

• 30 dolari ayirdim simdiden. Ustune de cikmaz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

50 dolar maalesef :D

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.