Şimdi Ara

Yapmayın gözünüzü seveyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdide benfica köy takımı lafları çıkmaya başladı yav bırakın adamlar zaferini kutlasın desteklemiyorsanız bile gölge düşürmeyin bari fener bu sene şlk defa mükemmel top oynadı gerçek anlamda mükemmel ofansıdan defansına kadar.Ha şu var ki benfica gerçekten ( basınımız sağolsun ) aşırı abartılmış bi takım.2 top yapamadılar bi kaç net pozisyonları var ama fenerin tonla var.hem bizim maçını bekleyelim o zaman çıkar her şey ortaya

• Hakemlerin Fenerbahçe ve Real Madrid'e yaptığı desteği; Anne-Baba Evladına, Amerika İsrail'e yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası

Hakemlerin Fenerbahçe ve Real Madrid'e yaptığı desteği; Anne-Baba Evladına, Amerika İsrail'e yapmaz.

• quote:

Hakemlerin Fenerbahçe ve Real Madrid'e yaptığı desteği; Anne-Baba Evladına, Amerika İsrail'e yapmaz.

uefa fb düşmanı
  • aynen, tebrik etmiyorsan bari çamur atma değil mi :)
  • Hakem iyiydi bence korner yanlis oldu oda gol oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hep illuminati.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yapmayın gözünüzü seveyim
  • quote:

Hakem iyidi . Korner haric tabi ama,ilk fb'nin korneri verilmemisti ona saysinlar

• Bi kere Fenerbahçe çok iyi savunma yaptı çok hırslı oynadı bunu inkar etmeyin.Ama Benfica da çok vasat oynadı ve Fenerbahçe her zamanki gibi hakem hatası sonucu gol attı Yine de galibiyeti kim hak etti diye sorulursa tabiki Fenerbahçe haketti.Ama Kadıköy'de kupa almışcasına sevinmelerine anlam veremedim 1-0 yendikleri takım Barcelona , Madrid ya da Münih sanki , bu kadar sevineceklerini tahmin etmemiştim Benfica içerdeki maçı rahat kazanacağı için tur hala Benfica'dan yana deplasmanda Fenerbahçe dökülür.
  • gören de sanır ki hepsi her gün benfikayı takip ediyor.
    çoğunun benfika hakkında bildiği tek şey lizbona attıkları gol. hepsi auuuuu gole bak yeaaa çok iyi bu adamlar.
    ya bi get işine
  • quote:

+777777777777777777777777777777777777777

• çoluk çocuk torun tonbalak doluşmuş forumlara tam komedi arkadaş açılan konulara yapılan yorumlara hele hele

gülmek için girip forum okumak lazım ne yorumlar dönüyor arkadaş

hangi takımı yendiysek köy takımı olmuş....

maçtan önce fener benficayı yenerse helal olsun diyicem diyenler bile gururuna yedirememiş .....başka şeyler yazmışlar.....

adamlar şampiyon olcaklar hala fenerin uefada ki maçlarına konu açıp takımlara bahane buluyorlar

gsliler için UEFA kupası zaten dandikti neden bukadar ilgileniyorlar hayret bırakında dandik UEFA kupasındada mı oynamıyahhhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

şimdide benfica köy takımı lafları çıkmaya başladı yav bırakın adamlar zaferini kutlasın desteklemiyorsanız bile gölge düşürmeyin bari fener bu sene şlk defa mükemmel top oynadı gerçek anlamda mükemmel ofansıdan defansına kadar.Ha şu var ki benfica gerçekten ( basınımız sağolsun ) aşırı abartılmış bi takım.2 top yapamadılar bi kaç net pozisyonları var ama fenerin tonla var.hem bizim maçını bekleyelim o zaman çıkar her şey ortaya

şimdi sevgili arkadaşlarım,kardeşlerim,abilerim! anamdan memeyi kestiğimden beri şükür galatasaraylıyım! Bunca sene boyunca da bu takıma gönül verdiysem..bu renkleri ,bu ruhu ve galatasaray kültürünü bir nebze de olsa aldıysam ve aldıysak eğer lütfen bize yakışanı yapalım ve gösterelim!

Maça gelelim önce pozitif şeyleri sıralayalım

-fenerbahçe öncelikle bugün sahada hem kendisini hem de Türkiye yi temsil etti öncelikle bu gurur hepimizin olmalı ve sevindirmeli

-fenerbahçe bu akşam bu sezonun en güzel futbolunu oynadı ve gerçekten alkışı ve takdiri hak etti ve alınlarının teri ile kazandı !

-karşılaşmanın hakemleri çok adaletli ve harika maç yönetti..Galatasarayımızın cl deki hakem hataları yüzünden onca yendiği hakkını hatırladıkça içimden neler okuyorum

-fenerbahçe taraftarı bir alkışı hak etti bugun takımlarını oldukça güzel desteklediler!

gelelim negatif olaylara!

-benfica takımı gerçekten buysa rezalet top oynuyorlar!ben 3 tane adam akıllı ardışık pas yaptıklarını göremedim,duran top organizasyonları rezalet,atağa kalkış güzel lakin devami yine rezalet,defans desen çayda çıra oynuyorlar!

-webo nun daha 90 dakıka dolmadan topu gereksiz yere ileri vurması ve gelecek maç cezalı duruma düşmesi

-fenerbaçenin kontra ataklarda çok açık vermesi özellikle bir kaç pasta rakibin fenerbahcenın yarı sahasına geçip anında ceza yayının oralarına doğru sokulması kesinlikle üstünde durulması gereken nokta

-bir kötü olay ! bazı dengesiz ,ayarsız ,karaktersiz insan müsveddelerinin sosyal paylaşım sitelerin de olsun belli semtler de meydanlar da sanki galatasaraya karşı oynamış yahut herkes onların yenilmesini ,kötülüğünü istiyormuşcasına yahut bütün galatasaraylısı ,bjklisi,tslisi fenerin yenilgisini bekliyormuşçasına onlara nazire yaparcasına sataşmaları laf atmalar,heykelin önünde kutlama yapmalar falan! bunları artık aşmalı bu ülke! bu zihniyeti hep birlikte engelleyip kırmamız lazım arkadaşlar! eğer ben bir gs lı olarak o antu denen ruh hastalarının yazdığı forumda yazılanları okuyup hareket etsem her önüme gelen fenerliyi öldürüp kanını içmem lazım böyle sapkın zihniyetler bütün ülkenin taraftar düşünce yapısına sirayet ediyor ..ondan sonra gelsin kavgalar ,gelsin adam yaralamalar,küçük çocugunun yanında babasına saldırmalar,milletin hanımına ,kız arkadasına asılmalar,saldırmalar ,laf atmalar..nerde şerefsiz ,çakal,tinerci ,it kopuk varsa üstüne bir paçavra geçirip taraftar kimliği altında yemedik pislik bırakmıyorlar! bu bir zincir gibi ..

konuyu fazla dağıtmaya gerek yok velhasıl kelam bu gün fenerbahçe bileğinin hakkı ile kazanmasını bildi..bize yakışanda tebrik etmek düşer..inşallah galatasarayımız da gelecek yıl bize şampiyonlar liginde yine tarih yazar,yine unutulmaz maçlar yaşatır ve inşallah bir gün o şam. ligi kupasını kazanırız da fenerli arkadaşlar da bizi tebrik eder inşallah! amin !

• Valla DH'yi seviyorum. 5 yaşındaki veletler trollük yapıyor ortalık karışıyor. fb bölümündeki köy takımı muhabbeti iyidi
  • fener yeniyorsa iyi değildir.
  • Rovans maci diye bisey var demi. Hatirlarsaniz madridde bize karsi oynayamamisti madrid kotu takimmi ? Seyirci avantaji diye bisey var oraya gidince suyunuzu cikartacaklar hatirlatirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle çatır çatır yendiler

önceki turlar için bunu söylemek saçma karşılaştıkları rakipler belliydi çünkü, ama benfica önemli bir rakip

yalnız önemli oldukları kadar ciddiyetsiz bir takım olduklarını da kanıtladırlar. benfica'nın hocası turu cepte görmüş olacak ki, oyunu rakip yarı sahaya yığıp aimar'ın dar alandaki becerisini kullanarak, cardozo'ya da sağdan soldan orta bombardımanı yaptırarak kaleyi göreceğini düşünmüş.

oysa bunların yerine gaitan gibi açık alanda oyun görüşü üst düzey olan bir oyuncuyu, cardozo yerine de kontratak tehdidi oluşturabilecek lima'yı oynatsa oyunun gidişatı farklı olabilirdi.

her şeye rağmen fener'in oyununa kimse laf söyleyemez, dediğim gibi çatır çatır çıktılar rakiplerini sahadan sildiler, çok net.

2.maçı şimdiden merakla bekliyorum, fener bu maçtaki gibi hücum yapmayacak tam aksine daha da iyi oynadığı kontratak futbolunu deneyecek. özellikle sow ve caner'in 2.maç çok rahat boşluklar yakalayacağını düşünüyorum... özellikle luisao yine oynayamazsa... bakalım ne olacak..

• Fener güzel top oynadı,Benfica'yı oynatmadı.Ancak amaç Benfica'yı oynatmamak yerine topu muhteşem oynayıp,iyi paslarla sonuca gitmek olmalı.Bu sene değil ama önümüzdeki yıllarda Fener böyle olmalı.Yoksa fazlası olmaz,dün ilk defa beğendim.Sınırlarının olmadığını isterlerse oynayabileceklerini gösterdiler.Kuyt ve Webo malesef çok yetersiz.Ben açıkçası öyle buldum,Egemen dün iyiydi ama herif çok dengesiz.Az dikkatli olsa,düzgün toplara vursa 2 gol daha rahat atardı.Hakemde kötüydü,2 takıma yanlış kararlar verdi.Takdir ettiğim penaltı pozisyonu,CL'de kaçırıyorlar sürekli böyle pozisyonları.Sonuç olarak iyi futbol sonuca ulaştırdı tebrikler👏

• bi de fazla sevindiler diyen olmuş.oynadığımız maç Avrupa ligi yarı final maçı.ve gol yemeden bir galibiyet aldık.buna sevinmeyelim de neye sevinelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.