Şimdi Ara

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
29
Favori
29.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+

Listenin güncel hali,

Levent yaşlılar ligine hoş geldinYAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

• yaşlılar ligi büyüyor YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

• İyi haftalar Yapo ailesi, Diablo 5 çıkınca 4 ü almayı düşünüyorum.YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+  Ön sipariş yapıp sabırsızlıkla bekleyenlere şimdiden iyi oyunlarYAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Oyun aslında çok uyguna geliyor alper, biz 3'e bölüyoruz, böldüğümüz o üçü de 12 taksite bölüyoruz, her bir ayın taksidini de yine kendi içinde 12'ye bölüyoruz, paydaları küçülttükçe oyun sudan ucuza gelmeye başlıyor 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt

Mitoz bölünme mi yapıyorsunuz başkan anlamadım😀 ps4 pri hak için artık alıcı çok zor çıkıyor, günlerce ilan verip uğraşmak istemiyorum. İlerde bir ps5 pri hak alıp oynarım ama mutlaka. Betasını çok beğenmiştim🤌🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Benim hazırda ps4 kardeşi var ortak, ps5 kardeşi de bizim yuvarlakh işte 😂

Senin ekip iyiymiş, ortağına ps5 çok kötü, 4 ün değerini bil falan de, düzeneği bozmasın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • diablo 4 için ortak aranıyor.

• Sabırsızlıkla Diablo 4 ü bekliyoruz

• Herkese selamlar, diablo 4 bekleyenlere şimdiden iyi oyunlar dilerim

• Evet ultimate'ciler başladı, biz fakirler de 4 gün sonra başlıyoruz diabloya, size yetişiriz artık 😀

• ps1 den ps5 e sadık bir oyuncu olarak antalya dan herkese selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDO ASTEĞMEN -- 2 Haziran 2023; 14:23:29 >
  • KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    Antalya'da büyüyen ve yazları Antalya'da olan biri olarak a.selam :)
    Antalya'nın ne tarafı ?

Güncel üye listesi arkadaşlar,

Hasan Fatih yaşlılar ligine hoş geldin! YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

Diablo 4 seansları tam gaz devam ediyor. Dün aralıksız 14 saat oynayarak tavan yaptık.
    Level 50 hatırası 👹

• Eşimi ve kızımı memlekete bırakıp eve döndükten sonra neredeyse bir aydır ps5 i hiç açmadığımı farkettim. (Dvd'den kahpe bizans izlemek için birkez açmışım.)

Hemen üzerimi değiştirdim, cihazı çalıştırdım, disklere baktım, deluxe e baktım, oynayacak bir şey bulamadım ki elimde neredeyse 200 oyun var ve sadece 3 veya 4 tanesini baştan sona oynadım... Açmışken bir foto bari çekeyim dedim ve kapattım. Yaşım 35, ocak ayında büyük bir hevesle ps4 ü satıp ps5 aldım ama toplamda 10 saat oynamamışım bile. İnanılmaz çabuk sıkılır oldum, aynı durumu yaşayan var mı? Sadece ben mi böyleyim¿
    YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Bu durum bende ara ara çok nadir de olsa oluyor.
    Ama genel olarak ekiple yaklaşık 500 saat snowrunner oynadık, şimdi diabloya başladık, Cumartesi öğlen 12 gibi başlayıp sabah 4 gibi bıraktık.
    Tek başına oynamak bir süre sonra sıkıcı olabiliyor ama coop oynamanın tadına varınca hele sohbet muhabbet güzelse saatler nasıl geçiyor anlaşılmıyor.
    Bu senin yaşadığın durumu kırmak için bence kafa dengi bir arkadaşla ikinizin de sevdiği coop bir oyuna başlamak gerek bence. Ondan sonra hoşgeldin uykusuz geceler :)

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Şimdi fotoğrafta snowrunner'ı gördüm, coop sohbet muhabbet olarak bulunmaz bir oyun türü sevene, bence diabloyu bile zorlar, toplamda herhalde ekip olarak 500 saat felan oynadık.
    Sevdiğiniz bir arkadaşınızla snowrunner oynamak üstteki durumu kırmak için güzel bir başlangıç olabilir 👍

Co-op oynayacak kimsem yok maalesef, birkaç kez rastgele online oynadım ama muhabbet olmayınca ben dönmedi oyun. Genelde hikaye modu oynuyorum ama dediğiniz gibi yalnız olunca gitmiyor bir yerden sonra

• Uykusuz diablo gecelerine tam gaz devam, aktif oynayan 5 6 kişi varız,ekip olarak sohbet muhabbet ile çok çok keyifli, tüm yaşını almışlar tavsiye olunur 👹

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.