< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 13 Kasım 2024; 12:20:43 > |
YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+
-
-
Vay be o zamanlar takip ederdim. O zamanda yaşımız tutmuyordu. Biz büyüdük yine yaşımız tutmuyor. Nasıl arada kalmış bir nesilsek bir türlü yakalayamadık sizleri
-
Hadi bakalım yeni grup hayırlı olsun, bilgileri gönderdim :) -
Merhaba arkadaşlar yaş 42 nick imdende anlaşıldığı üzere izmirliyim,benide ekleyin listeye
bilgilerimi özel msj ile atmaya çalıştım fakat hata veriyor tekrar deneyeceğim...
-
Herkese selamlar.Bende bilgilerimi özel mesaj ile gönderdim. İsmim Erman,yaş 38. İzmirliyim. Sadece bir senedir Xbox platformundayım ancak önümüzdeki süreçte ps 5 ile Sony tarafına da yeniden gelmek istiyorum. -
Herkese merhaba. Ben de özel mesajla bilgileri gönderdim. Yeni grup hayırlı olsun.
-
Sanırım o zaman evli değildin, şimdi de yaşa takıldın sanırım :) Üye olmayı haketmişsin ekleyeyim seni :)
-
Gelen mesajlardaki tüm bilgileri ilk mesaja ekledim arkadaşlar.
Hepiniz hoş geldiniz.
Yanlız şöyle bir durum var, ilk mesajdaki liste bilgisayarda iyi gözüküyor fakat telefonda bir sapıtık gözüküyor. Böyle mi dursun yoksa bir excel tablosu şeklinde resim felan mı olsun acaba ?
Hani ben başlık düzenliyorum diye bilgisayardan yapıp bakıyorum ama ben de genelde bilgisayardan takip etmiyorum forumu hep telefondan uygulamadan bakıyorum.
-
-
Ooo çok kötü görünüyor karman çorman. Olmadı excel'de felan bir liste yapıp ekleyeyim -
Çok güzel düşünülmüş bir olay
-
Selam arkadaşlar herkese, keyifli günleriniz olsun :)
-
Selamlar, güzel günler arkadaşlar,
Üye listesini düzenledim son hali bu,
ilk mesaja ekledim.
Gerçi telefonda nasıl gözüküyor bilmiyorum birde telefondan bakalım
-
Birde rica etsem, herkes bana özelden telefon numarasını yollayabilir mi
-
EPKYD'yi kurulduğu zamanlar milletin forum imzalarından hatırlıyordum. O da böyle isimlerin PSN hesaplarının verildiği bir yapı mıydı?
-
Yaş 40 Xbox tarafındayım kuwait çalışıyorum nasip diyelim ps5 tarafına geçersek Trgamer41 Xbox ıd ps ıd yok -
Evet, buradaki olay EPKYD nin daha başlangıcı sayılır anca. EPKYD çok daha komplike, kurum gibi isliyordu. Hala da devam ediyor, forumda konusuna bakabilirsiniz -
Nostalji koktu mis gibi...Önceden çok olurdu böyle gruplar. Bilgileri gönderirim ben de, ama çok ps takılan birisi değilim, arada kafa dağıtmak için hangi oyun varsa oynuyorum.
-
bence bu konuda sadece ps ve oyunları sohbeti olmayacak. Hepimiz eski oyuncuyuz, çok güzel konular ve oyunlarla ilgili anıların olduğu pek çok sohbet olacaktır. :)
-
Bide playstation sahibi olup oynamaya vakit bulamayanlar klübü kurmak lazım :D
Bende katılmak isterim ama son bir senede 2 defa açmaya vakit bulabildim. 5 senedirde plus ödüyorum
Vay be o zamanlar takip ederdim. O zamanda yaşımız tutmuyordu. Biz büyüdük yine yaşımız tutmuyor. Nasıl arada kalmış bir nesilsek bir türlü yakalayamadık sizleri |
Arkadaşlar günaydın ismim Gökhan yaş 40 izmir/Bergama dayım Bf cod gibi multiplayer ve coop oyunlarda her türlü görevde yer alirim , Snowrunner da beyaz atlet uzun marlboro ile gece gündüz durmadan direksiyon sallayabilirim
|
Yapo 1. Fifa turnuvasında 12 gol yemişimdir Erhan'dan Yeni plusa Mortal Kombat 11 gelsin de onda bir turnuva yapalım da intikamımı alayım |
Benim cihazlarda bu şekilde.şimdilik böyle kutularında duruyorlar,bazanın,çekyatın altına felan sıkıştırıyorum. Ama ilerde hepsini derli toplu bir yere yerleştiricem inşallah. Arada bir bunları çıkarınca hepsine dokunmak görmek ayrı bir huzur veriyor,bütün stres sıkıntı gidiyor. |
COD:MW2 - Ekip sağlam!!! Betadan sonra nasıl geçecek 3 hafta bakalım |
Listenin güncel hali, Levent yaşlılar ligine hoş geldin |
İyi haftasonları yaşlılar :) Katılmak isteyip bana mesaj yollayan arkadaşlar, sizleriekledim. Herkesin mesajları birkaç haftadır bekliyordu ama anca ekleyebildim kusura bakmayın lütfen, İlk mesajdan üye listesinden bilgilerinizi kontrol edeiliriniz. Sonraki yapacağınız iş de vaktiniz olunca listedeki herkesin psn'sini tek tek eklemek. Yani kimsenin sizi eklemesini beklemeyin, vaktiniz olunca eklersiniz. Ali,Erhan,Ozan,Cüneyt, wsapp grubuna ekliyorum sizi. Wsapp grubumuz aktif, dahil olmak isterseniz numaranızı yollayabilirsiniz. Ali(leon), Erhan, Ozan, Ali(Pusat), Cüneyt, Emre, YAPO ailesine hoşgeldiniz arkadaşlar |
Yeni üyeler, Ertürk ve Birkan, Yaşlılar ligine hoş geldiniz!!! |
Benzer içerikler
- doğubank ps5
- ps4 fan sesi azaltma
- ingiltere ps5 fiyat
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- wolverine oyunu
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps5 pro türkiye fiyatı
- en iyi ps5 oyunları
- fc mobile 2025 ne zaman çıkacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X