Şimdi Ara

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rtaskinlar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
1.270
Cevap
29
Favori
29.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün last guardin'a başladım ama sevemedim sırf dolaş dur fazla aksiyon yoktu :)

• carpenic kullanıcısına yanıt
    aynen eski oyun bende fazla sevememistim ama cok ovuldugunden bitirdik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birbiriniz ekliyor musunuz peki psnden?

@rtaskinlar ile iletisime gecin hocam sizi gruba eklesin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 11 Eylül 2023; 14:30:34 >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt

özel mesaj attım hocam teşekkürler

• ben ps4 ü 2018'de aldım ancak ps1'i ilk çıktığı yıl satın almıştım. Aslında başından beri hep aynı oyunları oynadığımı farkettim. Nedendir bilmem belirli oyunlar haricindekiler bana çok yapay duruyorlar. Bugüne kadar döndür döndür oynadığım oyunlar: PS1 Resident evil 1-2-3, Ps4 Resident evil remake2 ve 3, Ps5 Resident evil 7-8, Ps3-4-5 Gow serisi, Uncharted, Tomb Raider. Bunlar dışında da birkaç kez oynadığım Evil Within ve Outlast gibi oyunlar var ama dediğim gibi en çok oynadıklarım üstte.

• billy brown kullanıcısına yanıt
    hikayeli oyunlar biyere kadar, coop online oyunlrda hem.muhabbet hemde oyun gayet guzel oluyor, sahsen 400 saat oynayamazdim diabloda

• Merhaba, ismim Hakan, Çanakkale de yaşıyorum. 35 yaşındayım, çocuğa ps3 alınca bende bu yaştan sonra oyuna başlamış oldum. Gençken pek ps ile tanışma ve oynama fırsatı olmadı. Çocukla blur, dirt ve nfs most wanted oynamaya çalışıyoruz. Kendim de god3 e başladım yavaşta olsa ilerliyorum. PS3 kırık olduğu için online oynanmıyor sanırım.

İşte dirayet işte feraset 😀 100 level zindanı tek başına dönüyor yiğidim benim 😀
    Şaka maka 2.5 ayda birlikte 400 saat oynayarak diablonun suyunu çıkardık ya daha birsey demiyorum. 6 ay ara verelim 2 sezon sonra yeni karakterle tam gaz devam,
    Banka soyacaz daha payday geliyor az kaldı😎
    Snowrunner kamyonlar bizi bekliyor, güncelleme geldikten sonra kamyona devam edecez, diabloya 2 sezon ara az bile aslında

Valla hikayeliler tabiki güzel ama coop oynarken dışarıdaki Cafe kahve gibi bir olaya dönüşüyor ortam, yoksa tek olsam ben de sanmıyorum 400 saat diablo oynayayım

• biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    Aah ah ps3 zamanları ne oynuyorduk arkadaş, motorstorm, killzone, heavenly sword, darkness..Tekrar yapsalar da oynasak bu oyunları. Killzone gibi güzelim seriyi bitirip piyasayı cod'a terk ettiler. Motorstorm gibi de eşi benzeri bulunmayan piyasada bir tane dahi alternatifi uzaktan yakından benzeri olmayan canavar gibi oyunu ps3 dönemi bitirdiler. Şimdi olsa esas motorstrom'da killzone'da ne yardırırdık be yaşlılar olarak hey gidi,

Evet kırık olunca sanırım online oynanmıyor, bir de ps3 dönemi artık sona erdi sayılır, gerçi bir ps4 olsa sırf motorstorm'lar için bağlayıp kullanırdım herhalde

• eFootball 2024 için turnuva planlıyor iseniz ben de katılmak isterim.

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt

çocuk 6 yaşında olunca ps3 ile başlayalım dedik. bende pc de eskiden oynadığım crysis , nfs gibi oyunlar sonrasında ps ye bu sayede adım atmış oldum. biraz daha büyüyünce ps4 yada 5 e geçiş yaparız herhalde.

• sciende S kullanıcısına yanıt
    Pek futbol oynayanımız yok maalesef

• biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    Bence ps3 oğlanda kalsın sen bir ps5 alıp gel katıl aramıza ;)

4 diyeydin bari adamın kalbine indireceksin 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    5 iyidir ya 4'ün de ömrü bitti bitecek 😃

ps5 almak.mesele degil asil plus uyelik almak mesele😀

Hakkaten yaa olsun 2030'a kadar rahatız 😀

Böyle giderse 2 yıl plus alana ps5 hediye ederler😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.