< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (34. sayfa)
-
-
Herkese iyi haftalar beyler. Oyun dolu günlerimiz olsun.
-
Herkese güzel haftalar dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi haftalar beyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi haftalar arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu YAPO'lu arkadaşlar belki abilerimiz rekabetçi online oyunlar oynayabiliyor mu? İyi iş çıkarabiliyorlar mı, refleksler nasıl? Çünkü hem yaştan hem iş ve yorgunluktan hem de sorunların insanı köreltiği inancındayım. Enerjisi kalmıyor bence insanın. Belki yaşını başını almış çok büyük abiler halen daha online'da millete kök söktürüyordur da umut ışığım olur diyordum. Ondan sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Eylül 2023; 14:25:39 >
Rekabetçi oyunlar burda hasan'dan sorulur, @ecelnico
Mw2'de platin olmak üzereydi en son dün, muhtemelen şimdiye olmuştur. Klavye mouse kullanmıyor, edge kullanıyor, klavye mouse ve cronusculara kök söktürür, yaş da 42 :)
Yani refleks durumu kişiye göre değişiyor 😀
Anladım. Benim demek istediğim rekabetçi oyunlarda 10-20 yaş aralığı filan epey avantajlı oluyor. Gençlerde enerji filan da bol oluyor ondan dedim. Bir de bizim milletin online'da borusu genelde COD gibi fps oyunlarında ötüyor sanırım. Veya oyun f2p filan ise. Kenarda köşede kalmış veya niş sayılabilecek kitlesi küçük oyunlarda Türk görmek zor. Veya profesyonel anlamda Türk görmek zor. Yok hatta.
E yaş olarak tabiki avantajlı adamlar, bizim kafalar bir yerden sonra götürmüyor,
Ben o kadar beceremediğim için mecbur sniper oynuyorum misal tam yaşlı işi yat bekle geçeni vur 😀
86 doğumluyum kendimi bildim bileli FPS tarzı oyunları oynarım, sanırım çok yaşlanmadım refleksler vs. yerinde :)
Warzone'da daha dün Diamond oldum Ps5 klavye mouse Tv'den oynuyorum, cronus ve hileciler olmasa çok daha üst düzeylere çıkacağıma inanıyorum bu oyunda ama her oyunda ne yazık ki bunlar denk geliyor.
Eşit şartlarda benden 10-15 yaş küçük arkadaşlarımızı terletirim yani :)
-
Yaşım 40 ;) Ps4, ps5 ve vr2 var ama aylardır açma düğmesine basacak motivasyonum yok. Zam gazına gelip 2027 ye kadar psn plus aldım. Sürekli hata veriyor onu almak daha heyecanlı geldi nedense. İnat ettim aldım. Oyun muhabbeti yapılan Gruplara bakıyorum. Belki gençlik heyecanım geri gelir 🤣🤣
Asd tuşu ile nfs hot pursuit 2 oynarken sabaha kadar bileğim kilitlenmişti
Zam olayı kesinleşmiş sanırım hepimize geçmiş olsun, 2030'a kadar yırttık artık ölmez sağ kalırsak sonrasına bakacaz
yaslilik tecrube gtirir, sen geregini yapmissin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 9 Eylül 2023; 8:51:10 >
-
bende 40 yaşındayım. ps4 aldım yeni deluxe aldım ama şu an storela birbirimize bakıyoruz ne oynasam bilemedim :)
-
daha bugun alan wake bitirdim, kulaklikla oynayinca muthis olmus tavsiye ederim, aylardir burdaki arkadaslarla diablo,snowrunner, cod oynamaktan hikayeli oyunlara zaman bulamamistim. payda 3 e kadar firsat bulup bakmaya basladim
teşekkür ederim hemen bakacağım. esasında cyberpunk oynamak istiyorum ama fiyatı çok uçuk geldi bana.
-
ps de daha once exlusive oyunlari oynamadiysan onlardan baslayabilirsin,
Oynadıklarım var ama ghost of tuşimayı indiriyorum. Nasıl yazılıyordu unuttum :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mukemmel oyundur, hic vakit kaybetmeden basla mutlaka, oncelikle biraz garip gelebilir ama sabirla yaklasirsan alisiyorsun,birde mutlaka japon seslendirmeyle oyna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 11 Eylül 2023; 13:15:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X