Şimdi Ara

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
29
Favori
29.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başkanı dark souls platlarken görebiliriz birkaç aya :D

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Bencede cok yakin bloodborne platin kosesinden dondu zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Aman töbe sizin olsun dark soulslar 😀
    Bloodborne macerası da zaten içler acısı sürüne sürüne devam etti

• Herkese iyi haftalar dostlar bu hafta baya dolu bir hafta oyun dünyası için Game Awards ve GTA VI duyurusu ile ortalık şenlenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Herkese iyi haftalar dostlar bu hafta baya dolu bir hafta oyun dünyası için Game Awards ve GTA VI duyurusu ile ortalık şenlenecek
    Ara ara hunt’a da bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese İyi haftalar

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Hunt icin şahin hoca ile gelecez ama bu ara remnant 2 ye sardık hep söylüyor su Hunt a girelim diye senden baya biseyler öğrenmemiz lazım Levent hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Hunt icin şahin hoca ile gelecez ama bu ara remnant 2 ye sardık hep söylüyor su Hunt a girelim diye senden baya biseyler öğrenmemiz lazım Levent hocam
    Est. Hocam. Bildiğim kadarı ile aktarmaya çalışırım. Müsait olunca haber verin, beraber bir iki maç atalım.

Tabi tabi senden öğrenecez biseyler cihazda yüklü zaten oyun

• brigand35 kullanıcısına yanıt
    Biz remnant 1'den devam ediyoruz indirimde 2.yi de alacaz bakalım cok iyiymiş oyun tam ekip oyunu,
    Müsait olduğunuzda da bir coh3'e girelim gökhan çok hoşuma gitti oyun

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Başkan 1. Oyunu oynamış arkadaşım ile oynuyoruz 2. Oyunu çok üstüne koyulmuş siz 1. Oyunu sevdiyseniz 2. Oyunu kesin seversiniz

1.oyuna bayıldık yav 2.oyunu da artık sonraki indirimde ultimate alırız muhtemelen

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Ayni ekiple 2. Oyun tadindan yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Biz remnant 1'den devam ediyoruz indirimde 2.yi de alacaz bakalım cok iyiymiş oyun tam ekip oyunu,
    Müsait olduğunuzda da bir coh3'e girelim gökhan çok hoşuma gitti oyun
    Ben ilk oyunu Xbox üzerinde bitirmiştim. 2 yi de zam gelecek muhabbetinden ve fiyatından ötürü yine Xbox üzerine almıştım. Fakat gel gör ki hunt showdown harici oyunlar sarmıyor hocam. Ama güzel bir mmorpg gelir ise ilk sıraya o yerleşir. Eski UsKo’cu olunca öyle oluyor

Valla hunt showdown çok söylüyorsun merak ediyorum levent ama ekip oyunu sanırım o da bir de kim yazmıştı çok az harita var bir süre sonra sıkıyor diye öyle mi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Valla hunt showdown çok söylüyorsun merak ediyorum levent ama ekip oyunu sanırım o da bir de kim yazmıştı çok az harita var bir süre sonra sıkıyor diye öyle mi durum
    Tek fakat detaylı bir harita var. Konsollarda pve ve pvp etkenlerini bir arada harmanlayan başka oyun yok diyebilirim. Trailerı ekleyeyim , biraz oynamak için can atın

PlayStationyoutube
    Hunt: Showdown - Launch Trailer | PS4
    https://www.youtube.com/watch?si=ppJHMcbcUYPHeXts&v=TVjLmaLgB1M&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 4 Aralık 2023; 15:13:16 >

• Zehir 🐍 böyle veriliyor işte Rıza başkan 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 4 Aralık 2023; 16:22:6 >
    İnce ince derinden levent biliyor bu işi 😅

• Ismim gecmis, 2 kelam edeyim istedim. Bilmiyorum uye olmayanlarin yazmasindan rahatsiz oluyor musunuz ama oyleyse bile 1 seferlik mazur gorun 😀

Remnant 1 i oynamakta olanlar 2 ye bayilir diye tahmin ediyorum. Zorluk ayarlamasi bu sefer sahane olmus. Ister kolayda aksiyon olarak oynarsiniz, ister zorda soulslike yaparsiniz. 1. Oyun direkt zor. Ozellikle yakalarsaniz dlc li alin, dlc ile gelen archtype S tier.

Levent kardesim, gelecez yanina hunta da, o kadar bolundum ki ben sahsen, wildhearts, remnant, hogwarts, rainbow derken parmagimi kipirdatamadim son zamanlarda. Hep goruyorum seni huntta, radarimizdasin :)

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.