Şimdi Ara

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
29
Favori
29.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese günaydın.ben daha diabloda 50 lwl olamadim inşallah bende keserim duriel 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rmndzc35 kullanıcısına yanıt
    YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+

Şu 100 level hatıra fotomuzu koyalım p zaman. Varsahan 200 kestik grigor kestik bu gece 200 durielde sıra hazır olun yiğitler haplarınızı ilaçlarınızı alın geceye ondan sonra vay şekerim çıktı vay tansiyonum düştü olmasın 😀

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Hahah ben gerçekten dozajı düşükte olsa o tansiyon ilaçlarından kullandığıma hala inanamıyorum. 😀 Duriel e benden 3 tane Shard işler. Mucus-Slick Egg i de toplamamız lazım. Zira 2xStygian Stone 4xShard ve 4xMucus-Slick Egg isteyecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şu an Hasan mesaj yapıyor malzeme topluyordur muhtemelen 😀

Gündüz oyuna erişimi olanlar malzeme toplarsa gerçekten iyi olur. Gecesine kesmeye geliriz 😄

Evet ilk kukuleta alınmış, Şahin reis patlatmış kukuletayı

• Yürrrüü be Şahin başkan 🤟🏽🙌

• iyi haftalar yaşlılar

• Dün gece State of Play’ de yayınlanan yeni Astro Bot oyunundaki özellikle siyah renkte gösterilen Playstation’ın (beyazı da vardı) Pro modeli olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar detaylı bir görüntü olmasa da Sony’nin resmi olarak siyah renkte bir PS 5 versiyonu üretmemiş olması bende bu düşünceyi uyandırdı. Şimdiden herkese iyi hafta sonları dilerim.

• Merhabalar değerli dostlar.

Eski bir PS kullanıcısı, mevcutta Xbox sahibi olarak cevabını merak ettiğim bir soruyu siz üstatlara sormak istiyorum. Eski oyunları sorunsuz bir şekilde hangi platformda ve nasıl oynayabilirim? Özellikle PES 2009 ve PES 2013 oyunlarını nasıl oynayabilirim. Xbox'ı satıp PS 5 alırsam eski oyunlara ulaşabilecek miyim? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. Ayrıca grubunuza katılmayı da çok isterim. Yaş şartını karşılıyorum YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

• Licox kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Sorunuzun cevabını maalesef bilmiyorum belki daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler,
    Yapo esas olarak playstation üzerinden yürüyor, dolayısıyla ps sahibiyseniz ilk mesajı detaylıca okuyabilir ve katılmak için bana mesaj atabilirsiniz,
    İlgili arkadaslar katılım durumunu inceledikten sonra katılım isteği onaylanıyor ya da onaylanmıyor. İlk sayfada detaylıca yazıyor bu ve gerekli şartlar.
    İnceledikten sonra dilerseniz mesaj atabilirsiniz.

Geçen sohbette de demiştin, haydi bakalım tutacak mı acaba 😀

• Licox kullanıcısına yanıt
    Eğer bir oyun PS4 e çıktıysa 5 te oynayabilirsin. Sadece PS3 e çıkmış oyunları maalesef oynayamazsin. Xbox gibi 360 nesli desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 1 Haziran 2024; 21:7:15 >
    Verilecek cevaplara göre PS 5 alabilirim aslında. Onun haricinde şartları karşılıyorum sanırım
    PS 5 aldıktan kişisel bilgilerimi mutlaka size iletirim

• Günaydın. Herkese iyi haftalar 🫡

• Günaydın iyi haftalar yaşlılar 😁

• Arkadaşlar ben de 34 yaşındayım, ancak sizden bir tavsiye istiyorum. Eşimle It takes two, sackboy gibi oyunlar oynayarak onunda gaming kültürüne ısınmasını sağlıyorum.

Ancak tek başıma oyunlara girdiğimde kenarda canı sıkılıyor, 1 haftadır tek takılıyorum ama bu sefer ps açmama bile laf yapmaya başlıyo, hemen yine açtın şunu felan demeye başladı. Beraber oynayalım diyince sorun yok ama tek oynayınca başlıyor saydırmaya YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+  bu durumu nasıl aşabiliriz, tavsiyesi olan var mı YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

• carlosulo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eşinizin kendi başına oyun oynamayı sevdiğine kanaat getirdiyseniz en ucuz yollu olarak Xbox series s almanızı önerebilirim.Zira gamepass kütüphanesi doluluğuyla kendisini uzun bir süre meşgul edecektir. Ancak sadece sizinle oyun oynamayı seviyorsa kendinize ayırdığınız zamanda bazı ayarlar çekmenizi tavsiye ederim. Yoksa tek başınıza oyun oynama şansınız gitgide azalabilir.

• carlosulo kullanıcısına yanıt
    Bu durumun çözümü ikinci bir televizyon tablet büyük ekranlı monitorlu bilgisayar vs gibi olabilir ancak ev halinin durumuna göre.
    Bizde tek tv var ama yine aynı odada 27 inch monitörlü bilgisayar var. Hanım onda takılıyor tv gibi kocaman ekran, birseyler izliyor vs bana pek bulaşmıyor, ama o olmasa sıkıntı büyük çünkü tek tv var.

Erman'ın dediği çözüm de gayet mantıklı, eğer hanımın oyun oynamaya niyeti varsa series s de gayet makul çözüm.

Eğer arkadaş ortamı online oyun ortamının varsa, bu sefer hanımın birlikte oyun oynamaya alışması da sıkıntı olabilir, iş bu sefer yine arkadaşlarınla mi oynuyorsuna dönebilir.

Geldik yine en başa, series s, büyük ekranlı bir monitör bilgisayar vs, ya da ayrı bir tv ve ayrı bir oda.

Ya da en güzeli bir çocuk ve çok anlayışlı bir kayınvalide!

Öncelikle ilginiz cevabınız için teşekkürler abiler/arkadaşlar... Maalesef ikinci bir tv için şimdilik yer sıkıntısı var. Yakında çok istediği camlı balkonu yaptırıyorum, kahve köşesi vs olacak içinde, oraya alırım olmazsa dediğiniz gibi bir xbox ve tv.

Ama şimdilik tek girip oynama alışkanlığı henüz başlamadı. Bir kaç kere gördüm sadece girdiğini onda da 1 saat bile oynamamış.

Ama son söylediğinizde durumu etkiliyor olabilir, yeni evli sayılırız çocuğumuz yok henüz.

Neyse hayırlısı diyelim uzun zaman sonra işten güçten zaman arttırıp eski gamer günleri gibi bir kaç saat eğlenmek amacım, zamanla olacağını düşünüyorum.

Sizin ortamınızda burada oldukça hoş görünüyor, bu konuda seviye atlarsam eğer ilerde ben de size katılırım, aksi takdirde elimde dünyanın en temiz ikinci el ps5 ünvanını taşırım :) teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlosulo -- 3 Haziran 2024; 15:36:5 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.