ben de ilk series x almıştım ve o zamanlar Dubaiden 6000 liraya gelmişti, ps5 de Yalovada stok denk gelmişti gidip ordan Teknosadan almıştım o da ilk çıkış fiyatıydı. çok şükür şu anki fiyatlardan almak zorunda kalmadık yoksa bu fiyatlar harbiden çok üzücü... |
YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (6. sayfa)
-
-
o gün eğer gelir de torunları yenebilirsek o zaman zirvede bırakmak gerekir, ben bırakın torunları çocuklarımdan bile korkuyorum...
-
artık gözlerin gördüğü ellerin tuttuğu kadar olacak napalım...
-
Listeyi güncelledim arkadaşlar ilk mesaja bakabilirsiniz,
Oğuzhan, Engin hoş geldiniz,
-PSN adreslerini fırsat buldukça ekleyelim arkadaşlar, beni eklesinler diye beklemeyelim
-
-
Hoşbulduk hocam. 44 yaşla en yaşlı ben miyim acaba? Vardır illaki abilerimiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok biz aynı yaşlardaki ben de 41 sayılırım. Buradan ayrı bir Fatih abi vardı 50 yaşlarında, rainbow oynuyorduk birlikte ama bu aralar gözükmüyor dh ile pek ilgisi yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de pc, Ps5 ve series s var. Oyun oynamaya eskisi gibi çok zaman ayıramıyorum. Fakat günde 2 saat yetiyor. Halen oyuna açım. Sebebi de hikaye tabanlı oyunların eskiye oranla daha az çıkması. Bizim nesil yok mu oluyor anlamadım . Oyun dünyası farklı bir yere gitti. 2000leri başı ve 2010ların ortasına kadar çok iyiydi.
Yaşlılarda hiç hareket ses seda yok :)
Hocam gençler kadar zaman bulamıyoruz. Zaman buldukça oyun oynuyoruz ilk fırsatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 4 Nisan 2022; 11:23:57 > -
Dün çocukla Astro oynadık, ona bile sevindim; en azından makineyi açıp bir oyun oynayabildim diye:)
Valla ben çalışma saat rahatlığından dolayı rahat oynayabiliyorum ya arkadaşlar. Rainbow six horizon devam. Horizonu çok iyi gidiyor özellikle.
Bir de dün bir rüya gördüm hayrolsun😅:
Bloodborne başlığını okumuştum yatmadan. Oyunu da oynayıp bitirmiştim.
Rüyamda bloodborne'un dizisi çekiliyor başroldeki avcı rolünde de haluk bilginer oynuyor😅
Eşek kadar adam olduk hallere rüyalara bak hey yarabbim
-
Yas 34 xbox oyuncusuyum 1 yastan kaybettik yinede takipteyim :))
Gel hocam bir yaştan bisey olmaz ;)
Hoşbulduk. Evet çok eski EPKYD üyelerindendim :D şu imzayı nasıl ekliyoduk. unuttum ben bu işi :D
-
Oyun oynayacam bugün yuppi...Diablo 4 ve gow çıksın hemen Alacam. gidip biraz Diablo 3 oynayayım 😁
Diablo 3 güzel de 2 gibi değil ya. Hazır indirimdeyken aslında alıp ekip olarak dalmak lazım
Diablo 3 veya 2 farkermez ben gelirim :)
-
Valla imza hazırladım ama nasıl eklenir nerden eklenir benden geçti artık ya o işler, Ben hazırladım sadece 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X