Şimdi Ara

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
29
Favori
28.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle :)
    Her oyun kaseti de numaratördeki belli rakamdan yukleniyordu, atıyorum 117 mesela. 117'ye kadar bekle Allah bekle, yüklenmezse bil ki kafa ayarı bozuk. Tornavidayla azcık çevir kaseti başa sar tekrar bekle beklerken de dua et sürekli bu sefer yüklensin yarabbim nolur diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 13 Nisan 2022; 19:7:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaslilar ligi de gorunce kendimi kotu hissetim be abi. Neyse bu hafta onlineyim oynamak isteyen eklesim souls yada destiny farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlılar nerde ya bizim yaşlılar, ses soluk çıkmıyor kimseden :)

• ismimizi yazdırdık ses seda yok.. wp grubu ne oldu acaba.

• nier kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja seni ekledim, ekleyeli çok oldu. Wsapp grubu kurmadım henüz

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Valla her akşam oyundayız bu aralar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cangk kullanıcısına yanıt
    Görüyorum elden ring :)
    Forumda konusunu okumayı en çok sevdiğim ama hiçte birsey anlamadığım başlık oluyor kendisi. Full dex built, blood buil, item bilmemne ng+ damage -2 strength vs. Oyun değil trigonometri problemi anasını satim :)

Ya günde 2 saat 3 saat ile bitmiyor oyun. 100 saat olmuş bile. Soulslike oyunlara başlamak isteyen ama gözü korkan arkadaşlara direk tavsiye ederim. İstenirse summon veya mimic çağırarak oyun kolaylaştırma şansınız var.

Full dex vs hiç kafan karışmasın hocam. İstediğin gibi takılabiliyorsun oyunda. İstersen fextralifedan built bakarsın, istersen ortaya karışık karakter yaparsın. Oyunun en güzel tarafı da bu. Yapabileceğin built ve dövüş taktikleri limitsiz gibi. Ben mesela str / faith gidiyorum. Ama str / faith gidip benden çok farklı silah zırh ve dövüş taktikleri farklı o kadar çok insan vardır ki. Başka stat ve classları saymıyorum bile. Bence elden ring bu senenin kesin GOTY'ı. Hatta GOAT olma şansı bile var.

Valla çok oynayasım var ama çekiniyorum biraz. Sadece bloodborne oynadım bitirdim o da ite kaka yani.
    Belki bir indirimde alabilirim elden ring bakalım.
    Onda bile hanic c ler a lar felan var silahların altında stat mi deniyor ne deniyor bilmiyorum. Onlara felan hiç kafa yormadım, bir arkadaşım balta kullan daha kolay demişti, str bas geç dedi öyle oynadım. Çoğu bossu da yardımla geçtim. Ama sıkıldım bir süre sonra, oyunda gideceğin yeri bulmak imkansız, sürekli elde youtube ondan bakıp ilerledim. Konuyu anlamak mümkün değil, illa her şeyi okuyacaksın.
    Ama atmosfere bayılmışım, gerçekten şahane. Ama işte haritada gideceğin yeri bulamamak baymisti beni bir süre sonra, dedim hiç mi bi ok birsey bir yön koymazlar.
    Ama bakalım elden ring biraz daha insaflı gibi sanki

Bloodborne bitirdiysen en azından dövüş mekaniğine aşina olursun. Bloodborne bir tık daha farklı çünkü. Bloodbornedaki bosslar elden ringdeki bossların yüzde 80'inden zordur. Dediğim gibi çok sıkılırsan summon veya mimic şansından da var. (Ben şahsen oyunun zorluğunu çok azalttığı için ikisini de önermem.) Youtubedan ilk oynayışta kesinlikle video izleme. İkinci karakter veya ng+ da izlersin. Atladığın opsiyonel bosslar zindanlar olur illaki.

Konu ise Elden Ring'de de anlaşılmıyor kolay kolay. Vaatividya gene prim kastı. :)

Elden Ring'de gideceğin yerler bitmiyor abi. Ana görev için nereye gideceğini görebiliyorsun (sarı yarı saydam bir ok var), ama gezecek görecek yerler abartı fazla. Kaçırdığın bosslar, yarı bosslar, zindanlar, itemler sürüyle çıkacaktır.

Fazla Elden Ring reklamı yaptım.YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+  Tavsiyem indirimde mutlaka al. Ben daimi ps kardeşimle 600 TL'ye almıştım. (Bunun parasını o verdi YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ )

Değil 600 TL, 1.000 TL versem hiç koymazmış. Tabi oyunu sevmeyecek bir sürü insan da var. Benimki subjektif bir yorum. Şimdilik 105 saat civarı oynadım. Kaç saatte bitiririm bilmiyorum. Ama en az iki karakter daha açar birer tur bitiririm. Bir karakter ng+ atarım. Kesin uzun bir dlc de gelir.

Bende de var bir kardeş ama bu türe buluşacak bir kardes yok maalesef :)
    Bakalım dediğin gibi bir indirim döneminde kendim alabilirim,
    Ya çok zor olunca bunalıyorum birde. Bloodborne'da mesela ilk başta oynarken lan baktım çatır çutur oluyorum en başta en dandik adamlarda, anında siliyordum dedim ne biçim oyun bu olmaz olsun böyle oyun😁 Sonra işte ite kaka felan yarı alışıp yarı alisamayarak, borsalarda da sürekli yardımcı bitti oyun. Farklı sonlar var demişti arkadaş ama dedim bırak farklı sonu bitti dedim yeter ben de bittim :) sonları da youtube'dan izledim

Valla benim ps kardeş de oynamamıştır. Ben de ona fifa aldım, kendim daha açmadım açmam.

Eğer alır oynarsanız tavsiyem, eğer mimic ve summon ile de çok zorlanıyorsanız büyücü olarak tekrar başlayın. Büyücü olarak karakteri belli bir yere getirmek daha kolay. Büyücü + mimic veya summon ile de eminim ki zorlanmazsınız.

İndirim doneminde alabilirsem oyunu yardım alırım senden ama alırsam her takıldığım boss ıvır zıvır bilmemne her yerde işi gücü bırakıp yardıma koşacaksın bak ona göre 😅

Tamamdır YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

• önlerden yerimizi alalım ps5 yok ama alırsam editlerim😂

• Üye listesini güncelledim, ilk mesaja ekledim. Buraya da ekleyeyim:

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+

İlk mesajdaki Kurallar kısmını şu şekilde güncelledim, ilk mesajdan da dilerseniz kontrol edebilirsiniz:

Parolamız

Oyun bahane,ortam şahane!

KURALLAR (Kural olmadan maalesef olmuyor)

-Siyaset kesinlikle yasak (Hem burada hem ileride kurulma ihtimali olan wsapp benzeri topluluklar, gerçek hayat toplantıları dahil). Herkes pek tabi istediğini düşünebilir ve düşüncelerini istediği yerde paylaşabilir fakat burada değil.

-Oyun sebebiyle birbirine kızmak, kötü davranmak yok. Zaten olacağını sanmıyorum fakat yazmakta fayda var.

-Burada huzur esas. Huzuru bozan tüm davranışlar yasak!

-Yukarıdaki YAPO Parolasının aksi tüm hareketler yasak! (birsürü şey girdi şimdi artık bunun içine:)

Kuralları ısrarla ve sürekli ihlal ettim. Huzuru bozarım, fena birisiyim! Şimdi ne olacak bana ?!?!

HERHANGİ BİR SEKİLDE KURALLARI İHLAL EDEN,ORTAMI VE HUZURU BOZMAKTA ISRAR EDEN VE BUNU UYARILARA RAĞMEN SÜREKLİ YİNELEYEN KİŞİ, HEM ÜYELİKTEN HEM WSAPP GRUBUNDAN SİLİNİR. PSN ARKADAŞ LİSTESİNDEN KALDIRILIR. (En azından benim yapacağım bu, PSN'den silme işinde kimseye karışamayacağım için birşey diyemem ama tavsiyem, kural ihlali yapan ve bunu sürekli hale getiren kişinin PSN arkadaşlardan da silinmesi).

• İmza kullanmak isteyen olursa, imza ve logoyu yeniden yaptım şu şekilde:

YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+

Bende burda arkası siyah olarak gözüküyor ama aslında arkası transparan, yani bu gözüktüğü şekliyle kullanılabilir.

Yani çok lüzumlu değil de kullanmak isteyen olursa bunu kullanabilir.

Çat pat photoshop kullanıyorum orda yaptım ama ben daha güzel yaparım diyen varsa da hayır demem :)

• Bedri - Mutlu - Mustafa - Umut, hoşgeldiniz.YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

wsapp gubu için de şu an 15 kişinin telefon numarası var arkadaşlar grubu henüz kurmadım. Katılmak isteyenler dilerse numaralarını yollayabilir.

Bence whatsapp grubunu kuralım, eminim ki pek çoğumuz benim gibi işten güçten buraya bakmaya fırsat bulamıyor. Whatsapp grubu bu konuda büyük kolaylık olur... YAPO (Yaşını Almış Playstation Oyuncuları) 35+ 

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    Ya hemen kurmak istemedim, bu yapı oturacak mi oturmayacak mi durum nedir bir bakmak istemiştim.
    Olmadı yarın halledeyim grup işini

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.