Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla baktığımda bi yer 15 liraya satıyordu 100lük pakedi
    10 lira kargo versek eder 25 lira
    yeşili burada 10 liraya satılıyor. değmez yani. burada bulabilirsek ne ala. yoksa bi denk gelince alırız.
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
    arkadaşlar gittigidiyorda, sahibinden de ve bir sürü online kuaför toptancısında kolaylıkla bulunuyor astra maviler bakmıyor musunuz?
  • Arkadaşlar bugün tahtakale zaza hana gittim doğru düzgün makina yok... Sadece 10 tl ye çin malı bir makina ve sharp jilet aldım... Fena degil memnunum ama kendime şöyle güzel bir makina almak istiyorum... Lütfen yardımcı olurmusunuz.. Nereden ve nasıl alabilirim acaba??
  • ok
    o zaman bi gimat yapıcaz. bu ay değil de artık önümüzdeki ay.zaten evin eksikleri de var.
    bu ay McOrco bana en az bi paket Rapira gönderecek. önce onları bi deneyim ondan sonra bakarız.

bir de düşük miktarlı alımdan kastınız nedir?
    1 tane 100lük paket alsak ona sorun çıkarırlar mı???
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak
    Temmuz Temizlikte vardı telefonla sorun.
    http://www.yellowpages.com.tr/profile-en/MTkyNjY1NQ==/Temmuz-Temizlik-Kozmetik.html

• quote:

arkadaşlar gittigidiyorda, sahibinden de ve bir sürü online kuaför toptancısında kolaylıkla bulunuyor astra maviler bakmıyor musunuz?

http://urun.gittigidiyor.com/ASTRA-JILET_W0QQidZZ43388817

burda var evet

toptancıların kımısı perakendeye yanasmıyo :(
    rica minnet bazıları veriyo
    bazısı en az bir koli diye tutturuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 29 Ağustos 2011; 17:22:27 >
  • Bunu al memnun kalırsın.. kaliteli makineler arasında en rahat ulaşabileceğin ve en ucuz makine....
    kaçırma.
    http://urun.gittigidiyor.com/WILKINSON-SWORD-DOUBLE-EDGE-CLASSIC-TRAS-MAKINAS_W0QQidZZ43406000

quote:

Orijinalden alıntı: exchange
    Arkadaşlar bugün tahtakale zaza hana gittim doğru düzgün makina yok... Sadece 10 tl ye çin malı bir makina ve sharp jilet aldım... Fena degil memnunum ama kendime şöyle güzel bir makina almak istiyorum... Lütfen yardımcı olurmusunuz.. Nereden ve nasıl alabilirim acaba??

• kuaför pazarında havale ile 10 lira kargosu da anca 5 lira tutar. O kadar yüksek bir rakam değil. Sonuçta çoğu başka ürün ülkede yok ve bunları alacağınız zaman ne kargolar vergiler vermeye hazır olun 10 lira birşey değil.

exchange şu an heralde sadece karabulut ticaret satıyor kaliteli ürünleri istanbulda. Siteleri var bir göz at. Ben çok aramama rağmne başka hiçbir yerde bulamadım.

Aslında bizim burada bir toptancımız var Metin amca. Bayram sonrası bana istanbuldan sıfır filarmonica ustura getirecek, eskişehire dönünce bir sorayım bakayım ona nereden kimlerden alıyor ürünlerini.
  • yalnız altta açıklamada yarım jilet diyor
    dikkat
    Saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    http://urun.gittigidiyor.com/ASTRA-JILET_W0QQidZZ43388817
    burda var evet

toptancıların kımısı perakendeye yanasmıyo :(
    rica minnet bazıları veriyo
    bazısı en az bir koli diye tutturuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

ok
    o zaman bi gimat yapıcaz. bu ay değil de artık önümüzdeki ay.zaten evin eksikleri de var.
    bu ay McOrco bana en az bi paket Rapira gönderecek. önce onları bi deneyim ondan sonra bakarız.

bir de düşük miktarlı alımdan kastınız nedir?
    1 tane 100lük paket alsak ona sorun çıkarırlar mı???
    Saygılar

quote:

Temmuz Temizlikte vardı telefonla sorun.
    http://www.yellowpages.com.tr/profile-en/MTkyNjY1NQ==/Temmuz-Temizlik-Kozmetik.html

1 paketi Temmuzdan alırsın diye düşünüyorum her yer bu şekilde satmıyor telefonla sormadan gitme derim..

• Bu arada elinde eskilerden kalma usturası olup da kullanmak isteyen ama bileyemeyen/imkanı olmayan arkadaşlar varsa yardımcı olurum o konuda. Ayrıca satmak istedikleriniz varsa bana mesaj da atabilirsiniz. Ben usturayla da tıraş olduğumdan arada sırada düzgün durumda antika bulursam temizleyip, yenileyip kullanıyorum. Baya meşekkatli oluyor ama mesleğim gereği seviyorum böyle uğraşlı şeyleri.
  • quote:

kuaför pazarında havale ile 10 lira kargosu da anca 5 lira tutar. O kadar yüksek bir rakam değil. Sonuçta çoğu başka ürün ülkede yok ve bunları alacağınız zaman ne kargolar vergiler vermeye hazır olun 10 lira birşey değil.

exchange şu an heralde sadece karabulut ticaret satıyor kaliteli ürünleri istanbulda. Siteleri var bir göz at. Ben çok aramama rağmne başka hiçbir yerde bulamadım.

Aslında bizim burada bir toptancımız var Metin amca. Bayram sonrası bana istanbuldan sıfır filarmonica ustura getirecek, eskişehire dönünce bir sorayım bakayım ona nereden kimlerden alıyor ürünlerini.

Bursada da bu tip aletler satan bir yer varmış diye okumuştum internette. Ustura getirebiliyorsa ben de isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 29 Ağustos 2011; 17:31:18 >

• Tüy dökücü sür en iyisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Dudak kenarlarım her traştan sonra deforme oluyor..
    Beyaz beyaz yağ bezeleri oluyor,patlatıyorum ertesi gün cilt düzeliyor..

Ne yapmam gerekte bu vaka yaşanmasın ?
    Traştan sonra hiç krem sürmedim yüzüme..

ben bunun için en guzel cozumu uyguluyorum :)
    topsakal :)

Bırakamam :)

Krem vs tavsiyesi olan,yada teknik yada olmaması için tavsiye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallschirmjäger

kullandıgım rapira

Ben mersinde yaşıyorum. Buralarda gemilerden limana bayagı uygun şeyler iniyor. Alman malı wilkinson veya orjinal rus rapira bulursam ilk fırsatta deneyecegim.

Yahu nickin çok zor komşu

Bu rapirayı da ben kullanmadım. Ama forumlarda oldukça başarılı olduğundan bahsediliyor. Sen nereden temin ettin?

• quote:

quote:

quote:

Dudak kenarlarım her traştan sonra deforme oluyor..
    Beyaz beyaz yağ bezeleri oluyor,patlatıyorum ertesi gün cilt düzeliyor..

Ne yapmam gerekte bu vaka yaşanmasın ?
    Traştan sonra hiç krem sürmedim yüzüme..

ben bunun için en guzel cozumu uyguluyorum :)
    topsakal :)

Bırakamam :)

Krem vs tavsiyesi olan,yada teknik yada olmaması için tavsiye ?

imzamdaki bloguma göz attın mı komşu?

• quote:

quote:

kuaför pazarında havale ile 10 lira kargosu da anca 5 lira tutar. O kadar yüksek bir rakam değil. Sonuçta çoğu başka ürün ülkede yok ve bunları alacağınız zaman ne kargolar vergiler vermeye hazır olun 10 lira birşey değil.

Bursada da bu tip aletler satan bir yer varmış diye okumuştum internette. Ustura getirebiliyorsa ben de isterim :)

Orası büyük ihtimalle bestshave.net. Sahibiyle konuştum seçenek çeşit çok ama zamanında iç pazarda alıcılarla arasında yaşadığı sıkıntılardan dolayı adam tamamen yurt dışına dönmüş .Ben ısrar etmeme rağmen bana satış yapmadı.Kendi bilir.

• quote:

quote:

quote:

Orası büyük ihtimalle bestshave.net. Sahibiyle konuştum seçenek çeşit çok ama zamanında iç pazarda alıcılarla arasında yaşadığı sıkıntılardan dolayı adam tamamen yurt dışına dönmüş .Ben ısrar etmeme rağmen bana satış yapmadı.Kendi bilir.

Orası biraz sorunlu benim de gözlemim aynı yönde,demek istediğim çarşı gibi bir yer varmış.

• Tıraş olmadan önce o bölgeye şap sür yada mustache wax denilen zımbırtılardan getirebilirsin.
  • jilet tahriş ediyor vs.. diyor herkes ama 4 5 senedir jiletle traş oluyorum gür çıksın her yerde çıksın diye ama hala bir değişiklik yok ve yumuşak bi cilde sayibim.
  • Tıraş olmakla yeni sakal çıkmaz. Genetikte ne varsa odur. Yoğun düzenli tıraşla kıllar biraz daha kalınlaşıp kuvvetlenir ki bu savunma mekanizmasıdır. Bir süre bıraktığınızda eski formuna dönerler.

Zaten yoğun sakallı, kösele gibi cilde sahip olmak da hiç özenilesi bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlance.an

jilet tahriş ediyor vs.. diyor herkes ama 4 5 senedir jiletle traş oluyorum gür çıksın her yerde çıksın diye ama hala bir değişiklik yok ve yumuşak bi cilde sayibim.

+1

ailem ve akrabalarımda kime baksam güzelce sakalı var.. bende niye çıkmıyor anlamadım..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.