Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ppzrg

Bunu al memnun kalırsın.. kaliteli makineler arasında en rahat ulaşabileceğin ve en ucuz makine....
    kaçırma.
    http://urun.gittigidiyor.com/WILKINSON-SWORD-DOUBLE-EDGE-CLASSIC-TRAS-MAKINAS_W0QQidZZ43406000

quote:

Orijinalden alıntı: exchange
    Arkadaşlar bugün tahtakale zaza hana gittim doğru düzgün makina yok... Sadece 10 tl ye çin malı bir makina ve sharp jilet aldım... Fena degil memnunum ama kendime şöyle güzel bir makina almak istiyorum... Lütfen yardımcı olurmusunuz.. Nereden ve nasıl alabilirim acaba??

aldıgınız makine mingshi yada bigroc ise almanıza gerek yok tras acısından bır farkı yok ıkısınede sahıbım
    bosa masraf yapmıs olmayın diye uyarmak istedim

• yeni baqşlayan arkadaşlar hiç öyle ming shi falan gibi aletlerle uğraşmayın.

Karabulut ticaretten 60 lira civarına alacağınız bir parker 91r ilk tıraş makineniz olarak oldukça başarılı olacaktır. Tabi bütçeniz yetiyorsa mühle ya da merkur'lere bakın.

Eğer bütçeniz kısıtlıysa k9306 kodlu Weishi alabilirsiniz. Çok yumuşak bir alettir, jileti yüzünüzde hissetmezsiniz, kendinizi kesmeniz mümkün değildir. Ancak sinekkaydı gayet zordur fakat 23 liralık fiyatı çok makul. İlk makine olarak wilkinson'danda weishiden de daha iyidir. Malzeme ve işçilik kalitesi gayet iyidir. Tek sorun falza yumuşak bir alet olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

16 yaşındayım.Lise2ye gidiyorum...4-5 bazen 3günde bir kesiyorum.uyarı alcak türden uzamıyolar o sürede ama ben rahatsız oluyorum seyrek çıktığı için.Faul olarak bırakıyorum kulak seviyemde orda daha fazla çıkıyor çünkü.

Öyle çok düzeltmeyi sevmem ama faul değil favori olucak hocam

favori olsun.Son raporu vereyim büyük bir sakallanma oldu her yerim sakal.hacı gibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

quote:

1 liraya aldığım çift uçlu:
     Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Bu sakal traşı için yapılmış alet değil ki genital bölge için yapılmış alet

http://www.zaferhirdavat.com/products/YUMA-A%C3%87IK-TRA%C5%9E-MAK%C4%B0NASI.html

Genital filan değil.

Yakından fotoğraf başka bir model (Merkur üretimi)

en babası budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: Fallschirmjäger

kullandıgım rapira

Ben mersinde yaşıyorum. Buralarda gemilerden limana bayagı uygun şeyler iniyor. Alman malı wilkinson veya orjinal rus rapira bulursam ilk fırsatta deneyecegim.

Yahu nickin çok zor komşu

Bu rapirayı da ben kullanmadım. Ama forumlarda oldukça başarılı olduğundan bahsediliyor. Sen nereden temin ettin?

Komşum ismim güzel eger zamanın olurda araştırırsan. gelelim rapira platinum lüx e. Ben kulalndıgım rapiranın orjinal olduguna inanıyorum. Benim toptancım bu dedigim gemilerden malları alıyorlar sonrada kocaman bir legene tüm bu topladıgı jiletleri yıgıyor içinden seçip alıyorsun. Asco mavi tıraş bıçagı bile var (ben ne forumlarda ne ebayda gördüm asconun mavisini) ordan rapiranın bu modelinide buldum çok ümitlendim ve aldım. hemde sadece 50 krş a :D Ama gel görki geçtigi yerin yarısını alıyorsa yarısınıda bırakıyor. Ha bakıyorum alete tamamen kıllarla dolmuş yani elinden geleni yapmış jilet ama yetersiz işte sonra degiştirim shark takıyorum yag gibi akıyor.

• Teş. ederiz öneriler için.. Bu konu gayet başarılı bir konu oldu...
  • quote:

quote:

quote:

kullandıgım rapira

Ben mersinde yaşıyorum. Buralarda gemilerden limana bayagı uygun şeyler iniyor. Alman malı wilkinson veya orjinal rus rapira bulursam ilk fırsatta deneyecegim.

Yahu nickin çok zor komşu

Bu rapirayı da ben kullanmadım. Ama forumlarda oldukça başarılı olduğundan bahsediliyor. Sen nereden temin ettin?

Komşum ismim güzel eger zamanın olurda araştırırsan. gelelim rapira platinum lüx e. Ben kulalndıgım rapiranın orjinal olduguna inanıyorum. Benim toptancım bu dedigim gemilerden malları alıyorlar sonrada kocaman bir legene tüm bu topladıgı jiletleri yıgıyor içinden seçip alıyorsun. Asco mavi tıraş bıçagı bile var (ben ne forumlarda ne ebayda gördüm asconun mavisini) ordan rapiranın bu modelinide buldum çok ümitlendim ve aldım. hemde sadece 50 krş a :D Ama gel görki geçtigi yerin yarısını alıyorsa yarısınıda bırakıyor. Ha bakıyorum alete tamamen kıllarla dolmuş yani elinden geleni yapmış jilet ama yetersiz işte sonra degiştirim shark takıyorum yag gibi akıyor.

Merhaba,
    50 kuruş dediğine göre 5lik paketten alıyorsun. 100 lük olmuyor demi.

• tabi 5 lik paket.
  • quote:

tabi 5 lik paket.

Ya bu rapiralar toptan alınabilse çok ucuza gelir Türkiyedeki ithalatçısı 10 koli altında getirmem dedi böyle kozmetik ithalatçısı varsa bildiğiniz alınabilir.
  • quote:

quote:

tabi 5 lik paket.

Ya bu rapiralar toptan alınabilse çok ucuza gelir Türkiyedeki ithalatçısı 10 koli altında getirmem dedi böyle kozmetik ithalatçısı varsa bildiğiniz alınabilir.

rapira rus malı oldugundan bende bir akrşıtlık söz konusu rapira platinum lüx ten sonrada rus mallarına tövbe dedim. Crystal getirtelim. daha iyi.
  • Şu ergen bıyıklarımdan kurtulmak için bıçağı vurmak istiyorum da...
    ...Sonra annem babam bir sürü laf söyleyecek.
  • quote:

quote:

quote:

tabi 5 lik paket.

rapira rus malı oldugundan bende bir akrşıtlık söz konusu rapira platinum lüx ten sonrada rus mallarına tövbe dedim. Crystal getirtelim. daha iyi.

Crystal İsrail malı gümrükte iki kat sıkıntı olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Dudak kenarlarım her traştan sonra deforme oluyor..
    Beyaz beyaz yağ bezeleri oluyor,patlatıyorum ertesi gün cilt düzeliyor..

Ne yapmam gerekte bu vaka yaşanmasın ?
    Traştan sonra hiç krem sürmedim yüzüme..

ben bunun için en guzel cozumu uyguluyorum :)
    topsakal :)

Bırakamam :)

Krem vs tavsiyesi olan,yada teknik yada olmaması için tavsiye ?

imzamdaki bloguma göz attın mı komşu?

Bir çok yazıyı okudum..
    Özellikle tüplü köpük değilde,arka sabun ve kremlerle denemek gibi..
    Kartuşlu değilde,makina yaprak jiletler ile..

Şunu sorucam, makina pahalı oldumu ne fark ediyor ? iş jiletin kalitesinde bitmiyor mu

• quote:

quote:

quote:

tabi 5 lik paket.

Komşu dediğin gibi sakalın yarısı kalıyorsa ve shark yağ gibi akıyor diyorsan sahte olma ihtimali yüksek. Ben açıkcaıs uzun süre crystal de kullandım şu an rapira her açıdan crystal' e en yakın bulduğum jilet. İthalat imkanı olan biris gillette seven oclock yellow getirse de huzura ersek. Perma sharp' ın bir level atlamış hali gibi düşünün. Light feather.

Yukarıda bir arkadaş 34c için en babası budur demiş, o eline bir futur alsın hele. :) Zamanında bir tane kullanılmamış futur satıyordum blogda. büyük şey kaçırdınız vallaha.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Dudak kenarlarım her traştan sonra deforme oluyor..
    Beyaz beyaz yağ bezeleri oluyor,patlatıyorum ertesi gün cilt düzeliyor..

Ne yapmam gerekte bu vaka yaşanmasın ?
    Traştan sonra hiç krem sürmedim yüzüme..

ben bunun için en guzel cozumu uyguluyorum :)
    topsakal :)

Bırakamam :)

Krem vs tavsiyesi olan,yada teknik yada olmaması için tavsiye ?

imzamdaki bloguma göz attın mı komşu?

Bir çok yazıyı okudum..
    Özellikle tüplü köpük değilde,arka sabun ve kremlerle denemek gibi..
    Kartuşlu değilde,makina yaprak jiletler ile..

Şunu sorucam, makina pahalı oldumu ne fark ediyor ? iş jiletin kalitesinde bitmiyor mu

Olur mu canım. İş öncelikle yüzü doğru hazırlamada bitiyor. Bu da iyi fırça ve iyi krem/sabun demek. Yoğun yapılı bir porsuk fırçayla sıcak su desteğiyle bastıra bastıra sakallarınıza masaj yaptığınızda sakalların nasıl yumuşayıp tıraşın rahat ve zevkli hale geldiğine şaşırırsın. Jiletin etkisi çok daha sonradan geliyor. Yüzünü iyi hazırlam<san feather bile taksat kötü tıraş elde edersin.

Pahalı makine ne sağlıyor? Birincisi pahalı makinelerin jilet yatakları çok iyi makinelenmiş ve stabildir. Jilet sipere tam paralel ve sağlam oturur. Yerinden oynamaz. Bu güvenli ve konforlu bir tıraş sağşar. İkincisi bu makinelerin kafa kısımları ideal keism için özel olarak bilgisayarlarda tasarlanır arge süreci içinde. Öyle kafaya göre iki vida koy, eğim verle olmaz alet gereksiz yere agresif olur, kesmez vs. Üçüncüsü kafa ve sap ağırlık oranları belli değerlerde tutulur ki elinizde rahat tutun, acayip gelmesin, bir tarafı ağır çekmesin. Üçüncüsü pirinç üzerine nikel krom gibi madenlerin kalın kaplaması olur, muhle-ej gibi markalar rolls royce'un araçlarında kullandığı mavi krom denilen pahalı bir ipi kullanır. Bunların kaplamaları çok kalındır ve uzun yıllar dökülmeden yeni gibi kalırlar. Hatta gillette hayvanı zamanında rodyum kaplama kullanmıştır ki rodyum, hiç kararmayan platin görünümlü altından on kat daha değerli olan en değerli madendir. Yuma gibi aletleirn tenekedir, ağırlık oranları dengesizdir, çirkin ve kötü işçiliklidir, jilet yatakları düzgün olmadığından kesimi tutarlı değildir vs.

Ama düzgün tıraş için joris almanıza gerek yok, 90 serisinden bir parker da işinizi gayet güzel görecektir. Minimalis bir insansanız 30 dolara bir edwin jagger alıp bir ömür sadece onunla memnun mesut tıraşlarınızı olabilirsiniz. Ama uyarayım için bu keyif kısımlarına girdiğinizde "bir taneyle yetineyim, ekonomi yapayım" ı bir de bana, ferroburak' a ya da asıl honemeister komşumuza sorun. Ondan sonra astraya 10 lira kargo kelebek olur kedi olur gözünüzde.

• Bakın burada merkur' un en gelişmiş ve pahalı makinesi Vision ile croma jiletleirn yapılışı gösteriliyor.

burda da dovo usturaların yapılışı özetlenmiş.

ve fransiz Thiers Issard

• Arkadaşlar, gittigidiyor gibi türk sitelerinden alabileceğim iyi bir jilet yok mu? Orta seviyede bir sakalım var. Önerilerinizi ve site linklerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • @Lord Sparhawk teşekkürler,dediklerini uygulamak zorundayım..Tahrişsiz cilt çok önemli :) İyi geceler..
  • bu linkteki merkur ün hangi modeli biliyor musunuz???
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cc/Merkur_heavy_duty_safety_razor.jpg/800px-Merkur_heavy_duty_safety_razor.jpg
    ferroburak sanırım sen koymuştun linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

bu linkteki merkur ün hangi modeli biliyor musunuz???
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cc/Merkur_heavy_duty_safety_razor.jpg/800px-Merkur_heavy_duty_safety_razor.jpg
    ferroburak sanırım sen koymuştun linki

merkur hd namı diğer 34c
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.