Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Dostum mesele zaten benim kesinlikle domuz kılı kullanmamak istememden kaynaklanıyor. o kadar çok milyonshop gezdim ki her taraf domuz kıllı fırça dolu.
    Artık omegaya 60-70 lira vermeyi göze almıştım ki irem fırça adındaki yeri buldum internetten........
    http://irembrush.com/contact.html
    kendisi kılları ithal getirtiyormuş kiloyla.
    ilahiyattan hocalar filan istiyormuş bazen. öyle özel isteğe yapıyormuş.
    yusuf kanca ustanın ismi.

10 liraya dedi tanesini ben de öyle diyince 3 tane aldım. 1 babama 1 kendime 1 de yedek. kargoyla beraber bana tanesi 12 liraya filan gelicek. inşallah bugün veya yarın elime geçmiş olur.
    omegalar 60 liraydı. düşününce bedava :))))
    değerlendirmelerimi kullandıktan sonra yaparım bu başlıkta..

Porsuk kullanmak isteyen insanların kesinlikle buraya bi bakması lazım

bu arada fırçayı ilk kullanımda yapmamız gereken bir işlem var mıydı???? aklımda olsun da gelince hemen işlemini yapıym sonra kullanmaya başlayayım.

Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    liderin domuz kili 5 liralik buyuk fircalarida inanilmaz performansli tum berberler onu kullaniyor wilkinson onerim gibi oda memnun edecetir sizi eminim 5-6 hersey 1 milyoncu dolasirsaniz bulacaginizdan eminim

Link için teşekkür ediyorum arkadaşım, ben de ankaradayım ve ne zamandır at veya porsuk kılından fırça arıyordum.

İslamın hükümleri kuran, hadis ve diğer güvenilir kaynaklarından araştırıldığında daha uygun olur diye düşünüyorum.
    http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/2832/domuz-kilindan-yapilan-fircalari-kullanmanin-hukmu-nedir.
    htmlhttp://www.sorularlaislamiyet.com/qna/20529/domuz-kilindan-yapilmis-tras-fircasi-kullanmak-caiz-mi.html
    http://bit.ly/pxrvhO (Hacc-3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape_ -- 29 Ağustos 2011; 2:55:37 >

• Hadi gençler köpüğü soğutmayalım.
  • @ppzrg, şaşırtıcı şekilde yusuf bey mailime cevap döndü ve irtibata geçtik. teşekkürler.
  • Arkadaşlar ankarada ilkiz sokak haricinde berber malzemelerine bakabileceğimiz bir yer var mı???? hani ne biliym ulusta filan????
    Saygılar

escape_,
    sen bence yine telefonla haberleş. daha hızlı gerçekleşir gönderi. bugün en geç 3e kadar versin çünkü kargolar 3e kadar çalışıyor bugün
    bir de almışken 1den fazla al. verdiğin kargoya değsin. ben 3tane aldım. 9 lira kargo geldi. fırçanın tanesi bana 13 liraya gelmiş oldu yani...
    quote:

Orijinalden alıntı: escape_
    @ppzrg, şaşırtıcı şekilde yusuf bey mailime cevap döndü ve irtibata geçtik. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Hadi gençler köpüğü soğutmayalım.

değil mi
  • McOrco!
    ben bugün gitmedim henüz çarşıya. çünkü orada bulabileceğimiz düşünmüyorum. eğer başka bir berberler çarşısı varsa ankara'da oraya gideceğim.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 29 Ağustos 2011; 13:09:33 >
  • neyazıkkı ankarayı pek bılmıyorum bı anıtkabır bı kugulu bı seymenler
    en fazla 3-5 kez gıttım

ama bayram sonrası gıttıgımde bakıp bı gun sonra ayın 6sında alıp kargolayacagım ptt kargo ıle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

16 yaşındayım.Lise2ye gidiyorum...4-5 bazen 3günde bir kesiyorum.uyarı alcak türden uzamıyolar o sürede ama ben rahatsız oluyorum seyrek çıktığı için.Faul olarak bırakıyorum kulak seviyemde orda daha fazla çıkıyor çünkü.

Öyle çok düzeltmeyi sevmem ama faul değil favori olucak hocam
  • Sağolasın
    :)
    acelesi yok. elimdeki sadece beğendiğim jiletleri kullansam 2-3 ay yetecek kadar jiletim var...
    sıkıntı yok yani. canın ne zaman isterse o zaman yolla :)))
    yine de sağol
    Kolay gelsin

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    neyazıkkı ankarayı pek bılmıyorum bı anıtkabır bı kugulu bı seymenler
    en fazla 3-5 kez gıttım
    ama bayram sonrası gıttıgımde bakıp bı gun sonra ayın 6sında alıp kargolayacagım ptt kargo ıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 29 Ağustos 2011; 13:11:32 >
  • Dudak kenarlarım her traştan sonra deforme oluyor..
    Beyaz beyaz yağ bezeleri oluyor,patlatıyorum ertesi gün cilt düzeliyor..

Ne yapmam gerekte bu vaka yaşanmasın ?
    Traştan sonra hiç krem sürmedim yüzüme..
  • kullandıgım rapira

Ben mersinde yaşıyorum. Buralarda gemilerden limana bayagı uygun şeyler iniyor. Alman malı wilkinson veya orjinal rus rapira bulursam ilk fırsatta deneyecegim.

• 5 çeşit rapira denedim...
    bunu hiç görmemiştim :)

bakalım daha kaç çeşidini göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Dudak kenarlarım her traştan sonra deforme oluyor..
    Beyaz beyaz yağ bezeleri oluyor,patlatıyorum ertesi gün cilt düzeliyor..

Ne yapmam gerekte bu vaka yaşanmasın ?
    Traştan sonra hiç krem sürmedim yüzüme..

ben bunun için en guzel cozumu uyguluyorum :)
    topsakal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallschirmjäger

kullandıgım rapira

Ben mersinde yaşıyorum. Buralarda gemilerden limana bayagı uygun şeyler iniyor. Alman malı wilkinson veya orjinal rus rapira bulursam ilk fırsatta deneyecegim.

O jiletten ben de istiyorum bulabilirsen. Bu firmanın Voskhod jileti var en iyisi o diyorlar.

• quote:

McOrco!
    ben bugün gitmedim henüz çarşıya. çünkü orada bulabileceğimiz düşünmüyorum. eğer başka bir berberler çarşısı varsa ankara'da oraya gideceğim.
    Saygılar

Gimat toptancılar çarşısı var, düşük adetli almak isteyince bazı yerler sorun çıkarıyor.
  • Orada mavi astra bulunabilir mi???
    yani demek istediğim o kadar çeşit bulunduruyorlar mı ellerinde??
    Saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak
    Gimat toptancılar çarşısı var, düşük adetli almak isteyince bazı yerler sorun çıkarıyor.
  • quote:

Orada mavi astra bulunabilir mi???
    Saygılar
    quote:

evet mavi astrada bulması sorunlu urunler gurubuna gırdı gıbı zaza ve çavusoglu handa sozlesmıs gıbı ya hıc astra yoktu dukkanlarda yada mavısı yoktu yesıl vardı olandada bayram sonu bırdaha bakıcam sıze mavı astra umarım bulabılırım
  • arkadaşlar gittigidiyorda, sahibinden de ve bir sürü online kuaför toptancısında kolaylıkla bulunuyor astra maviler bakmıyor musunuz?
  • quote:

Orada mavi astra bulunabilir mi???
    Saygılar
    quote:

Temmuz Temizlikte vardı telefonla sorun.

http://www.yellowpages.com.tr/profile-en/MTkyNjY1NQ==/Temmuz-Temizlik-Kozmetik.html

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.