Bildirim
Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (96. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NiqT
Jilet kullanmak gibi küçükken hata yaptım keşke jilet kullanmasaydım bu daha gür çıkar daha fazla çıkar efsanesi doğrumu daha sertmi çıkıyor yoksa daha fazlamı çıkıyor
Yok öyle birşey. -
-
-
-
Bende eski bir makine var, ondaki güvenlik aparatını cıkartıp tıraş oluyorum, 2 3 haftada bir kestigim icin tıkanma oluyor. Bir tek bu modelde o aparatı gormedim. Galiba 34c ve progress modellerinde de o aparat bulunuyor. -
Yıl olmuş 2013 hala jilet diyen var. Braun cruzer 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FILIGRANE
Bende eski bir makine var, ondaki güvenlik aparatını cıkartıp tıraş oluyorum, 2 3 haftada bir kestigim icin tıkanma oluyor. Bir tek bu modelde o aparatı gormedim. Galiba 34c ve progress modellerinde de o aparat bulunuyor.
bahsettiğiniz koruyucu tarak visionda da var. tıkanma sorunu yaşamamak için açık taraklı aletler uygundur. fakat proggress futur ve visionda tarakların açıklığı ve şekli tıkanma yaşatmıyor. gillette üretimi DE aletlerin haricindekilerde tıkanma fazla olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: slx
mcorco komşum :) buralardaysan bir ses ver.
geltir cilere... son aldığım rapira lar kötü çıktı. 100 blades yazısı pembe/kırmızı ... jilet çift kağıda sarılı. jilette latin harfleri yok. kutuda latin harflari ile rapira yazıyor.
http://jiletvetiras.blogspot.com/ adresindeki resimdeki rapiraların en alttakine benziyor.
ben fidelio1969
hocam rapiralardan uzun suredir iyi cıkanı görmedim bayadır bozuldular
gerçek olmadıkları söyleniyor satanlar tarafından bile
napalım astra stoklamaya devam
baska hesaplı kalıtelı jilet kalmadı
oda yakında biter
-
Tesekkur ettim bilgilendirme icin. -
o dediklerinizi biz de kullandık... ıslak, tıraş fırçalı,yaprak jiletli tıraşı hakkını veren ekipmanlar ile denemeden bence acele karar vermeyin... O makinelerde tat olsaydı kendi braun cruzerimi sadece ense tıraşı için kullanmazdım.
Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: Dorocha
Yıl olmuş 2013 hala jilet diyen var. Braun cruzer 6
-
Agda yapin.
Erkekler tıraş olur. Siz ağdaya devam edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ucan Teneke
Agda yapin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ppzrg
Erkekler tıraş olur. Siz ağdaya devam edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ucan Teneke
Agda yapin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: McOrco
quote:
Orijinalden alıntı: slx
mcorco komşum :) buralardaysan bir ses ver.
geltir cilere... son aldığım rapira lar kötü çıktı. 100 blades yazısı pembe/kırmızı ... jilet çift kağıda sarılı. jilette latin harfleri yok. kutuda latin harflari ile rapira yazıyor.
http://jiletvetiras.blogspot.com/ adresindeki resimdeki rapiraların en alttakine benziyor.
ben fidelio1969
hocam rapiralardan uzun suredir iyi cıkanı görmedim bayadır bozuldular
gerçek olmadıkları söyleniyor satanlar tarafından bile
napalım astra stoklamaya devam
baska hesaplı kalıtelı jilet kalmadı
oda yakında biter
yok mcorco komşum, bu rapiralalrın bozuk olduğunu tahmin ederek aldım. deneme amaçlı idi. 10 lük pakede 3 tl verdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4n1L
quote:
Orijinalden alıntı: ferroburak
Sırasıyla şunlara konuyorlar:
Çift uçlu, tek uçlu jilet taşıyıcı
Dedem bunla oluyor hepde sinek kaydi oluyor adam
3 yıl olmuş resim için alıntılıyorum. Tr de bundan bulabilen varmı? Jilet filan hikayeymiş. Ama bulamıyom bi türlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: R-JeFF
quote:
quote:
3 yıl olmuş resim için alıntılıyorum. Tr de bundan bulabilen varmı? Jilet filan hikayeymiş. Ama bulamıyom bi türlü.
1liracilarda plastik olanindan var birde kaliteesiz metal olani biraz arastirsan kaliteli satan yer bulabilirsin amerikan vb pasajlarda. Ben dedemden aldim gilette firmasinin baya eski birde german stell falan yaziyor kaliteli birsey 5farkli boyda kesme ayarli degisik birsey
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: R-JeFF
quote:
quote:
1liracilarda plastik olanindan var birde kaliteesiz metal olani biraz arastirsan kaliteli satan yer bulabilirsin amerikan vb pasajlarda. Ben dedemden aldim gilette firmasinin baya eski birde german stell falan yaziyor kaliteli birsey 5farkli boyda kesme ayarli degisik birsey
Pasajlara filan bakmadım ama internette kesinlikle yok. Nası bi yere bakmam lazımki öyle japon pazarında filan olcağını sanmıyorum. Çünkü baya pahalı bişeymiş.
-
Gilette Fusion Proglide akar ama kartuslari cok pahali yav
hocam benim dedem de paso bunla tras oluyor arayip sorucam simdi nerden aliyormus.Bende merak ettim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X